Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλά, στις περισσότερες περιφέρειες, απλά βγήκανε οι Νεοδημοκράτες που δεν είχανε το χρίσμα.
ναι αλλά δεν ήταν γαμάτο να τρώγονται μεταξύ τους τα σκυλιά;
εδώ φαγώθηκαν για τον νικητή και οι 2 βασικοί του αντιδήμαρχοι που σάρωσαν τους σταυρούς είναι ΝΔάτες.

Ωραίο ήταν για ποπ κορν φάση ναι. Αλλά στην ουσία δικοί τους είναι και ήδη ξεκίνησαν να το πουλάνε έτσι.

Btw και στον Τύρναβο εκλέχτηκε ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ο δρόμος για την παγκόσμια επικράτηση του κομμουνισμού περνάει από τα καρναβάλια.

Ωραίο ήταν για ποπ κορν φάση ναι. Αλλά στην ουσία δικοί τους είναι και ήδη ξεκίνησαν να το πουλάνε έτσι.

Btw και στον Τύρναβο εκλέχτηκε ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ο δρόμος για την παγκόσμια επικράτηση του κομμουνισμού περνάει από τα καρναβάλια.
πήρε αρκετούς δήμους το ΚΚΕ είναι η αλήθεια. Εδώ πήγε άπατο γιατί υπάρχει άλλη πιο ισχυρή αριστερή παράταξη που σε αντίθεση με τους ΚΚΕδες κάνει αντιπολίτευση σοβαρή. Αλλά δεν έπιασε το 5% και δεν μπήκε κανείς τους φέτος...

Σκατά!

Περίεργα γενικώς τα αποτελέσματα της 2ης Κυριακής. Με πολύ μεγαλύτερα ποσοστά αποχής, ο κόσμος ψήφισε ορθολογικά. Λες και κάποιος κλείδωσε τους δεξιούς στα σπίτια τους.

Με 35% (!!!!!) συμμετοχή βγήκε ο Κουρέτας στη Θεσσαλία. Απίστευτη αποχή που ευτυχώς δεν επηρέασε το αποτέλεσμα και έφυγε το κατακάθι από την καρέκλα. Να σε δω τώρα Αυγενάκη τι θα κάνεις με τις αποζημιώσεις; Θα τις καθυστερήσεις επίτηδες; Πάρε φόρα απ'τα καλύβια κ έλα κλάσε μας τα @@

πήρε αρκετούς δήμους το ΚΚΕ είναι η αλήθεια. Εδώ πήγε άπατο γιατί υπάρχει άλλη πιο ισχυρή αριστερή παράταξη που σε αντίθεση με τους ΚΚΕδες κάνει αντιπολίτευση σοβαρή. Αλλά δεν έπιασε το 5% και δεν μπήκε κανείς τους φέτος...
Πήγε στην δεύτερη Κυριακή σε 5 δήμους και πήρε και τους 5. Συν 1 από την πρώτη. Και μεταξύ αυτών έχει και μεγάλους δήμους και μάλιστα με επανεκλογή.

Το λες και επιτυχία.

Το λες και επιτυχία.
Σαφώς μιλάμε για τεράστια επιτυχία. Μέτρησε πάρα πολύ ο διαρκής προεκλογικός αγώνας από Ζαραλίκο κλπ. Αν επαναλάβει την επιτυχία σε επικοινωνιακό επίπεδο (δεν λέω ότι δεν βασίζεται σε πραγματικό έργο απλά λέω τι μετάει στον κόσμο) θα έχει ισχυρότατη ανάδραση υπέρ τού ΚΚΕ.

Btw και στον Τύρναβο εκλέχτηκε ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ο δρόμος για την παγκόσμια επικράτηση του κομμουνισμού περνάει από το τσίπουρο.
Fixed.

μπορει καποιο οικονομικ-μπρο να εξηγησει σε μας τους πλεμπαιους γιατι το λαδι πωλειτε σε τιμες μαυραγοριτικες?

μπορει καποιο οικονομικ-μπρο να εξηγησει σε μας τους πλεμπαιους γιατι το λαδι πωλειτε σε τιμες μαυραγοριτικες?
κακή σοδιά σε Ισπανία/Ιταλία, βρες κάποιον να πάρεις χύμα.

Προσφορα-ζητηση στο καπιταλισμο ακομη κα στα βασικα αγαθα.

Ισπανια/Ιταλια και σε ενα βαθμο αρκετες περιοχες της βορειας ελλαδας και δυτικης κρητης ειχαν/φαινεται να εχουν κακη σοδεια.

Απο το εξωτερικο διατιθενται να αγορασουν σε ψηλες τιμες για να καλυψουν τη ζητηση, απο εσωτερικο η κυβερνηση αρνειται την δημιουργια πλαφον εναντια στην αισχροκερδια και (λογω Ε.Ε.) δεν "μπορει" να θεσει οριο στη ποσοτητα των εξαγωγων ωστε να καλυφθουν οι αναγκες του τοπικου πληθυσμου

Τζουμάκας έφυγε, οκ ο τύπος ήταν λίγο μλκς δε λέω... "δεν βγήκα εγώ, όλα στημένα, μας τον έφεραν" κτλ κτλ.
Αρχηγικό κάτι το λένε αυτό, δε θυμάμαι πως ακριβώς.

Αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό.

οπως τα ειπε ο μπαθορης.
βρε, εγω σας τα χω πει. σ ενα λιγαααακι νορμαλ κρατος, θα ειχανε βγει ηδη τισερτ με αυτο το ρητο και θα ετρωγε και μουτζα απ τον χατζηνικολάκη ο πράιμ.
αλλά εκτος απ τα πολυ γερά πετσώματα, φαίνεται οτι εχουμε εθιστει κι εχουμε παθει ανοσια στις αξεπεραστες ΠΑΠΑΡΙΕΣ που λεει αυτος ο αθρωπος. για οσους δεν γνωριζουν:

Το λάδι ανεβαίνει γιατί έτσι θέλει η παγκοσμιοποιημένη οικονομία. Σίγουρα η προηγούμενη χαμηλή τιμή δεν ήταν απολύτως σωστή, αλλά τώρα θεωρείται απάτη και ελάχιστη σχέση έχει με τις σοδειές σε αλλά κράτη.

Τα έχω γράψει σε αλλά ποστς πολύ πιο αναλυτικά. Οποιος έχει χρόνο και όρεξη ας το ψάξει. Εγώ συνεχίζω να πουλαω σε περσινές τιμες και τόσο θα το δώσω παλι μολις βγει το φετινό, δηλαδή Δεκέμβρη.

κανε γκιβαγουει ρε μπρό καμία ντενέκα.

αληθεια, θα την κοψω την συναδερφο στην δουλεια που μου πουλαγε γιατι μου κανε λαδιά (χοχοχο, χιουμορίστας!!!). πηρα προσφατα εναν τενεκε για τον φαδερ, προφανως περσινο απ την καβατζα της, και μου το δωσε σε λιγο πιο φτηνη απ την "φετινη" τιμη, δηλαδη 30 τακατό πανω απ την περσινή. δεν το περιμενα, κλασικη αισχροκερδεια. οπότε χί απο μενα.

αραγες ειμαι σε ψαξιμο για προμηθευτη. θα σμπρωξεις τιποτα στους πελατες του ρεηκουί, γλουφς γλουφς, καταπληκτικέ χρονομαντη ??

Back