μια κλωτσιά στο λαρύγγι την θέλει το γνωστό τηλεγίδι που το έχει κάνει καραμέλα...Και φυσικά όταν υπάρχουν φωνές τι είναι αυτά που λέτε η απάντηση είναι ότι φωνάζουν οι αριστεροί κι οι κομμουνιστές.![]()
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!μια κλωτσιά στο λαρύγγι την θέλει το γνωστό τηλεγίδι που το έχει κάνει καραμέλα...Και φυσικά όταν υπάρχουν φωνές τι είναι αυτά που λέτε η απάντηση είναι ότι φωνάζουν οι αριστεροί κι οι κομμουνιστές.![]()
Ευτυχώς που υπάρχει και ο πρόεδρας Βαγγέλας και ίσως μάθουμε κάποτε την αλήθεια.![]()
Τέμπη: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει δεξαμενή σε ανοιχτού τύπου βαγόνι στην εμπορική αμαξοστοιχία
Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε μίνι μάρκετ στη Λεπτοκαρυά ρίχνει φως για πρώτη φορά στην εικόνα της εμπορικής αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Το MEGA παρουσίασε το βίντεο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων την Πέμπτη (30/1), εστιάζοντας σε ένα από τα ανοιχτού τύπου βαγόνwww.thestival.gr
Κάτι γίνεται πάντως, εκεί που όλοι ήταν δεν ξέρω δε νομίζω δε μιλάω για συνομωσίες, ξαφνικά σα να μπήκαν αυγά σε μερικούς κώλους και το αφήγημα αλλάζει σταδιακά.
και εγώ κατά της βίας είμαι, αλλά για κανά 2 εκεί στην κυβέρνηση μπορώ να βάλω νερό στο κρασί μου.
Δεν θέλω να επιβάλω την πολιτική μου άποψη δια της βίας, αλλά μια ευχαρίστηση θα την έπαιρνα με τους αναίσθητους μλκς.
Μα φυσικά όπως ο Γκάντι στο Civilization if you know, you knowΚαι πώς θα παρουμε τα μεσα παραγωγης
Συντροφε; Παρακαλώντας η προσφεροντας λουλουδια;
από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;Τεράστιο άρθρο.
![]()
Protagon.gr (official)
🛑Βαρύ το κλίμα στο υπουργικό συμβούλιο, στη σκιά των εξελίξεων στην υπόθεση των Τεμπών …Εικόνες που έμοιαζαν με αυτές αντίστοιχου Υπουργικού πριν δύο χρόνια… 👉δείτε πώς εμφανίστηκαν οι υπουργοί...www.facebook.com
Ίδιες εκφράσεις 2 χρόνια μετά. Στο ενδιάμεσο όλη η λάσπη και το σκατολόι για "συνωμοσίες", "σιωπηλό πένθος", "ποια συγκάληψη".από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;
μα νόμιζα είναι οι ίδιες φωτογραφίες...Ίδιες εκφράσεις 2 χρόνια μετά. Στο ενδιάμεσο όλη η λάσπη και το σκατολόι για "συνωμοσίες", "σιωπηλό πένθος", "ποια συγκάληψη".
Πραγματικά αξιόλογο τι κάνουν "50Κ άνθρωποι στο Σύνταγμα" βάσει υπολογισμούς της Αστυνομίας και πιθανότατα διαρροές της δικογραφίας από την "ανεξάρτητη" δικαστική αρχή, τώρα που πλησιάζει η δίκη.
Θεώνη νερό σε χάρτινη συσκευασία;;Όχι, είχαν τον ίδιο σκηνοθέτη.
2023
View attachment 8665
View attachment 8666
2025
View attachment 8667
View attachment 8668
View attachment 8669
Αδωνης χασμουριεται. Πιερακακης ανιωθος, ουτε αυτο δεν μπορει να κανει.Όχι, είχαν τον ίδιο σκηνοθέτη.
2023
View attachment 8666
2025
View attachment 8667
View attachment 8669