Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Και φυσικά όταν υπάρχουν φωνές τι είναι αυτά που λέτε η απάντηση είναι ότι φωνάζουν οι αριστεροί κι οι κομμουνιστές. 🙁
μια κλωτσιά στο λαρύγγι την θέλει το γνωστό τηλεγίδι που το έχει κάνει καραμέλα...

Η αλήθεια είναι ότι είμαι εναντίον της βίας. Άσε που έτσι τους δίνεις το δικαίωμα να το εκμεταλλευτούν και να το παίξουν μάρτυρες. Ας μην τους ξανα-ψηφίσουν. Τόσο απλό.

Κι εννοείται ότι δεν σου κάνω τον άγιο ή μάθημα ηθικής.

και εγώ κατά της βίας είμαι, αλλά για κανά 2 εκεί στην κυβέρνηση μπορώ να βάλω νερό στο κρασί μου.

Δεν θέλω να επιβάλω την πολιτική μου άποψη δια της βίας, αλλά μια ευχαρίστηση θα την έπαιρνα με τους αναίσθητους μλκς.

Κάτι γίνεται πάντως, εκεί που όλοι ήταν δεν ξέρω δε νομίζω δε μιλάω για συνομωσίες, ξαφνικά σα να μπήκαν αυγά σε μερικούς κώλους και το αφήγημα αλλάζει σταδιακά.

Κάτι γίνεται πάντως, εκεί που όλοι ήταν δεν ξέρω δε νομίζω δε μιλάω για συνομωσίες, ξαφνικά σα να μπήκαν αυγά σε μερικούς κώλους και το αφήγημα αλλάζει σταδιακά.
Ευτυχώς που υπάρχει και ο πρόεδρας Βαγγέλας και ίσως μάθουμε κάποτε την αλήθεια.

Μια μαζικη κινητοποιηση εγινε και κοψαμε αντιδρασεις.
Που να εχει και συνεχεια.

και εγώ κατά της βίας είμαι, αλλά για κανά 2 εκεί στην κυβέρνηση μπορώ να βάλω νερό στο κρασί μου.

Δεν θέλω να επιβάλω την πολιτική μου άποψη δια της βίας, αλλά μια ευχαρίστηση θα την έπαιρνα με τους αναίσθητους μλκς.

Και πώς θα παρουμε τα μεσα παραγωγης
Συντροφε; Παρακαλώντας η προσφεροντας λουλουδια;

Τεράστιο άρθρο.

Τεράστιο άρθρο.

από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;

Επέλαση λαϊκισμού... more like, επέλαση υποκρισίας.

από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;
Ίδιες εκφράσεις 2 χρόνια μετά. Στο ενδιάμεσο όλη η λάσπη και το σκατολόι για "συνωμοσίες", "σιωπηλό πένθος", "ποια συγκάληψη".

Πραγματικά αξιόλογο τι κάνουν "50Κ άνθρωποι στο Σύνταγμα" βάσει υπολογισμούς της Αστυνομίας και πιθανότατα διαρροές της δικογραφίας από την "ανεξάρτητη" δικαστική αρχή, τώρα που πλησιάζει η δίκη.

Ίδιες εκφράσεις 2 χρόνια μετά. Στο ενδιάμεσο όλη η λάσπη και το σκατολόι για "συνωμοσίες", "σιωπηλό πένθος", "ποια συγκάληψη".

Πραγματικά αξιόλογο τι κάνουν "50Κ άνθρωποι στο Σύνταγμα" βάσει υπολογισμούς της Αστυνομίας και πιθανότατα διαρροές της δικογραφίας από την "ανεξάρτητη" δικαστική αρχή, τώρα που πλησιάζει η δίκη.
μα νόμιζα είναι οι ίδιες φωτογραφίες...

Αν ήταν φανταστική σειρά όλη θα το έβρισκαν υπερβολικό. Έχουν´πηδήξει τον καρχαρία εδώ και πολύ καιρό.

Ναι, αλλά πρέπει να εκτιμήσεις τη σέπια και το έντονο κοντράστ αλά Fincher. Τεχνικά βελτιώνεται.

κι εγω νομιζα οτι οι ιδιες ειναι, κι οτι καποιος τρολαρει. ο αδωνις παντως εχει την ιδια ακριβως μανιερα του φεισπαλμ. παντα ηταν κακιστος ηθοποιος.

σημαντικο αποσπασμα της ομιλιας:

"...Και βέβαια, μία ακόμα κοινή πρωτοβουλία των Υπουργείων Παιδείας και Εξωτερικών, που θα συνεργαστούν σε βάθος τριετίας για να διοριστούν 600 κληρικοί στα ελληνόφωνα Πατριαρχεία. Όπως αντιλαμβάνεστε, μία πρωτοβουλία μεγάλης, σπουδαίας εθνικής σημασίας...."

τι τωρα? τι μαλακίες ζητατε? πυροσβεστες, γιατρους, καθηγητες?
ρε, παπαδες και μπατσους. αυτα χρειαζεται η πατρις, θρησκεια, οικογενεια.

Back