What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Last edited:

mits@kos

Death Knight
Ακούω ιδέες, τι μπορεί να έλεγε η Πούλου κλείνοντας την πόρτα;

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member

Όλα καλά, όλα ανθηρά. Εχθροί κατά τα άλλα οι ολιγάρχες.

Κάτι μου λέει πως πλέον το πασόκ θα ανέβει κι άλλο στα ποσοστά. Μετά το μέγκα θα έχει και δεύτερο κανάλι να το αβαντάρει.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΡΝΑΑΑΑΑΑΑΑ

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Ξεκίνησε η κύρια εθνική τράπεζα και χρεώνει 1% προμήθεια για μεταφορά χρημάτων στην revolut, ακόμη κι αν το κάνεις ως αγορά μέσω Apple Pay, google wallet!
Περίφημα!
Καποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι είναι ένα ιδιότυπο capital control, αλλά εγώ θα πω ότι είναι απλά ανάπτυξη!

Epitaph

Death Knight
Σε μένα τις προάλλες συνέβη το εξής :

1)Μπήκα στον λογαριασμό Paypal και πλήρωσα κάποια χρήματα για να πάρω ένα προϊόν από το εξωτερικό
2) Το αγόρασα και επειδή ήταν από Αμερική και μου χρεώσανε 2 φορές ΦΠΑ (μία όταν το αγόρασα και μία από το τελωνείο όταν έφτασε), τους έστειλα την απόδειξη για να επιστρέψουν τον ένα απο τους 2 πληρωμένους φόρους.
3)Μετά από μια ημέρα μου μπήκαν στον λογαριασμό 23,12 ευρώ.
4) Λέω «ας τα μεταφέρω πίσω στον λογαριασμό της τράπεζας, για να αγοράσω από το GOG (για κάποιο λόγο δεν μ'αφηνε να αγοράσω με το υτόλοιπο του Paypal).
5) Στην επιστροφή λοιπόν στην τράπεζα μπήκαν 19,12 ευρώ. Κάποιος μου κράτησε 4 ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι από την paypal ή από την Πειραιώς, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλο καθίκι.

Παρόλαυτα θέλω να ξέρω ποιος είναι το καθίκι σε αυτη την περίπτωση.
Δηλαδή αν έκανα άλλες 5 απλές μεταφορές χρημάτων από Πειραιώς--->Paypal ----> Πειραιώς δεν θα χε μείνει φράγκο μέσα στον λογαριασμό. «Είναι τα έξοδα συντήρησης των σερβερς»...

Eaglos

Mind-flayer
Ξεκίνησε η κύρια εθνική τράπεζα και χρεώνει 1% προμήθεια για μεταφορά χρημάτων στην revolut, ακόμη κι αν το κάνεις ως αγορά μέσω Apple Pay, google wallet!
Περίφημα!
Καποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι είναι ένα ιδιότυπο capital control, αλλά εγώ θα πω ότι είναι απλά ανάπτυξη!
Με top up, σε χρεωνει; Δηλαδη μεσα απο το revo app οταν πας add money και στελνεις χρεωση στη καρτα σου, χρεωνει προμηθεια η Εθνικη;

Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Στις κινήσεις/αγορές της εθνικής έχεις το ποσό που έστειλες και μια έξτρα χρέωση ως fee από την εθνική.
Μισθοδοσία στην revolut πλέον και άντε γεια.

Να δείτε που οι νταβατζηδες εεε τράπεζες, θα μας βάλουν χρέωση χρήσης της κάρτας σε κάθε συναλλαγή.

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Υπηρεσία σου προσφέρουν. Πρέπει να πληρώνεις για να έχεις πρόσβαση στα χρήματα σου, διαφορετικά τα τζογαρουν σε καλά hedge funds. /s (μπορεί και όχι...)

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Να δείτε που οι νταβατζηδες εεε τράπεζες, θα μας βάλουν χρέωση χρήσης της κάρτας σε κάθε συναλλαγή.

Αυτό δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα, ανάλογα με την περίπτωση βέβαια.
Αν πχ πάει κάποιος στο φούρναρη της γειτονιάς του να πάρει μια φραντζόλα ψωμί και βγάλει να πληρώσει με ρέβολουτ, θα ήταν μια χαρά το νταβατζιλίκι της συναλλαγής να το χρεωθεί ο πελάτης.

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Αν πχ πάει κάποιος στο φούρναρη της γειτονιάς του να πάρει μια φραντζόλα ψωμί και βγάλει να πληρώσει με ρέβολουτ, θα ήταν μια χαρά το νταβατζιλίκι της συναλλαγής να το χρεωθεί ο πελάτης.
Γινόταν κατά κόρον αυτό σε μικρές επιχειρήσεις εδώ στο UK (χρέωση κάπου 50 λεπτά με ελάχιστη χρέωση το πεντολιρο), μέχρι που καταργήθηκε με νόμο αν θυμάμαι καλά.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Αυτό δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα, ανάλογα με την περίπτωση βέβαια.
Προτιμώ να χρεωθώ νταβατζιλίκι από την revolut και την κάθε αντίστοιχη τράπεζα, όταν μου δίνει επιτόκια, μου επιτρέπει να κάνω μεταφορές δωρεάν και να χρησιμοποιώ τα χρήματα μου σε όλο τον κόσμο, παρά να πληρώνω προμήθειες στο ελληνικό παρεάκι.

Επίσης εγώ αναφερόμουν σε επιπλέον χρέωση συναλλαγής. Μια για τον έμπορο και μια για τον πελάτη. Γενικά κάθε συναλλαγή με την τράπεζα, να χρεώνεται.

Eaglos

Mind-flayer
Στις κινήσεις/αγορές της εθνικής έχεις το ποσό που έστειλες και μια έξτρα χρέωση ως fee από την εθνική.
Μισθοδοσία στην revolut πλέον και άντε γεια.

Οντως, διαβαζω για νεες χρεωσεις απο 12/2024. Χρεωνει 1% με μεγιστο τα 3,5Ε για "μεταφορα κεφαλαιου"... Λογικα θα ακολουθησουν και οι αλλες.

bald_killer

Death Knight
Οντως, διαβαζω για νεες χρεωσεις απο 12/2024. Χρεωνει 1% με μεγιστο τα 3,5Ε για "μεταφορα κεφαλαιου"... Λογικα θα ακολουθησουν και οι αλλες.
Δε νομίζω, διότι υπάρχει ανταγωνισμός κ μαλιστα τον τελευταίο καιρό ο Χατσηθάκης τους έτριξε τα δόντια!

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Επίσης εγώ αναφερόμουν σε επιπλέον χρέωση συναλλαγής. Μια για τον έμπορο και μια για τον πελάτη. Γενικά κάθε συναλλαγή με την τράπεζα, να χρεώνεται.
Και αυτό καλό θα ήταν, μπας και ξεκολλάγανε διάφοροι απ' τις κάρτες και επέστρεφαν στα μετρητά.

The Nameless One

Mind-flayer

Θα έπρεπε με νόμο να είναι κλειδωμένη στα 1 ή 2 λεπτά του € η συναλλαγή. Δεν τους κοστίζει τίποτα, δεν έχουν κανένα ρίσκο καθώς κάνουν απλά επαλήθευση συναλλαγής, δεν πληρώνουν οι ίδιες τα χρήματα και γίνονται δις συναλλαγές ημερησίως που υπερκαλύπτει τα όποια έξοδα λειτουργίας των υπηρεσιών τους.

Top Bottom