Νόμος 3126/2003 (Κωδικοποιημένος) - ΦΕΚ Α 66/19.03.2003
Νόμος 3126/2003 (Κωδικοποιημένος) - ΦΕΚ Α 66/19.03.2003 - Ποινική Ευθύνη των Υπουργών.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!![]()
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτήθηκαν Βορίδης και τρεις υφυπουργοί
«Βουλιάζει» σε ακόμη ένα σκάνδαλο το Μαξίμου • Τι αναφέρει ο Μάκης Βορίδης στην επιστολή παραίτησής του • Τα επόμενα βήματα και το ενδεχόμενο προανακριτικής.www.efsyn.gr
Κρίμα, ο Βορίδης είχε πράγματα να δώσει ακόμα.
Δεν μπορει να επιστρεψει πιο δυνατος στις αμεσως επομενες εκλογες;
Δεν μπορεί να μην επιστρέψει καθόλου, να ησυχάσουμε?
Δεν προλάβαινει να το σώσει pinάροντας τις επιδοτήσεις σε παράνομους μετανάστες;Κρίμα, ο Βορίδης είχε πράγματα να δώσει ακόμα.
Η αλήθεια είναι πως ζούμε μεγάλες στιγμές. Κάτσε να μπει η Ευρώπη να ελέγξει και Ταμείο Ανάκαμψης,απευθείας αναθέσεις κλπ και έχουμε να γράφουμε για χρόνια. Όπως είπα, ποπ κορν και να το παίζω Ξέρξης να βλέπω γύρω μου το χάος να ξετυλίγεται.Τον ψηφίζουν γιατί δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Κι όχι γιατί είναι αρκετή η δικαιολογία ότι δεν γνωρίζει.
Ή έτσι το έχω καταλάβει εγώ.
Κάπου διάβασα ότι τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει επί πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη παίζει και να ξεπερνάνε όλα τα σκάνδαλα που είχαν ξεσπάσει επί ΠΑ.ΣΟ.Κ που είχε κυβερνήσει 20 χρόνια, δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς είναι. Λογικά δεν είναι αλήθεια η δήλωση αυτή αλλά από την άλλη παίζει να την αγγίζει..
Είναι κάπως φαύλος κύκλος. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση οπότε οι πολίτες δεν βλέπουν εναλλακτική με αποτέλεσμα την τεράστια αποχή και αυτοί ξέρουν ότι δεν κινδυνεύουν να χάσουν την εξουσία οπότε κάνουν ότι γουστάρουνΤον ψηφίζουν γιατί δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Κι όχι γιατί είναι αρκετή η δικαιολογία ότι δεν γνωρίζει.
Ή έτσι το έχω καταλάβει εγώ.
Κάπου διάβασα ότι τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει επί πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη παίζει και να ξεπερνάνε όλα τα σκάνδαλα που είχαν ξεσπάσει επί ΠΑ.ΣΟ.Κ που είχε κυβερνήσει 20 χρόνια, δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς είναι. Λογικά δεν είναι αλήθεια η δήλωση αυτή αλλά από την άλλη παίζει να την αγγίζει.