Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κρίμα, ο Βορίδης είχε πράγματα να δώσει ακόμα.

Δεν μπορει να επιστρεψει πιο δυνατος στις αμεσως επομενες εκλογες;

Δεν μπορεί να μην επιστρέψει καθόλου, να ησυχάσουμε?

Γιατί καλέ να μην επιστρέψει, τι είναι, κανάς φασίστας εγκληματίας;

τεραστιο τρολαρισμα απο πρωθυπουργευοντα.
το υπουργειο μεταναστευσης πηγε απο ακροδεξιό σε ακροδεξιότερο. καλα θα παει ΚΙ αυτο. ερχεται νεα πυλος.

Δεν προλάβαινει να το σώσει pinάροντας τις επιδοτήσεις σε παράνομους μετανάστες;

Φαντάζομαι ο πρωθυπουργός δεν ήξερε, δεν γνώριζε, δεν τον ενημέρωσαν γι' όλα αυτά. Σωστά;

Σύμφωνα με την προσφιλη του τακτική. Αναρωτιέμαι γιατί έχουμε για αρχηγό κράτους κάποιον που δεν γνωρίζει για τίποτα.

Κάτι απορίες που έχω κι εγώ...

το ενα θεμα ειν αυτο που λες.
το αλλο ειναι οτι υπαρχει ενας (μεγαλος απ οτι φαινεται) αριθμος πολιτων που αυτη την δικαιολογια την θεωρουν αρκετη.
οτι ξερωγω ειναι καποιος πρωθυπουργος, ποσα ειναι τωρα? 6? 7 χρονια? που ο καθε υπουργος, υφυπουργος η απλα υφισταμενος του κανει οτι γουσταρει κι αυτος ο καψερός τα μαθαινει τελευταιος, σαν κερατάς συζυγος.

γενικα ειναι συμπαθη ζωντανά οι ταρανδοι. ισως γι αυτο να τον ψηφιζουν κιολας. πόσιμπωλ.

Πάω να πάρω ποπ κορν, το να μασάω νύχια από την αγωνία μου δεν λέει. Ειδικά αν δεν είναι δικά μου.

Τον ψηφίζουν γιατί δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Κι όχι γιατί είναι αρκετή η δικαιολογία ότι δεν γνωρίζει.

Ή έτσι το έχω καταλάβει εγώ.

Κάπου διάβασα ότι τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει επί πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη παίζει και να ξεπερνάνε όλα τα σκάνδαλα που είχαν ξεσπάσει επί ΠΑ.ΣΟ.Κ που είχε κυβερνήσει 20 χρόνια, δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς είναι. Λογικά δεν είναι αλήθεια η δήλωση αυτή αλλά από την άλλη παίζει να την αγγίζει.

Τον ψηφίζουν γιατί δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Κι όχι γιατί είναι αρκετή η δικαιολογία ότι δεν γνωρίζει.

Κάπου διάβασα ότι τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει επί πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη παίζει και να ξεπερνάνε όλα τα σκάνδαλα που είχαν ξεσπάσει επί ΠΑ.ΣΟ.Κ που είχε κυβερνήσει 20 χρόνια, δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς είναι. Λογικά δεν είναι αλήθεια η δήλωση αυτή αλλά από την άλλη παίζει να την αγγίζει..
Η αλήθεια είναι πως ζούμε μεγάλες στιγμές. Κάτσε να μπει η Ευρώπη να ελέγξει και Ταμείο Ανάκαμψης,απευθείας αναθέσεις κλπ και έχουμε να γράφουμε για χρόνια. Όπως είπα, ποπ κορν και να το παίζω Ξέρξης να βλέπω γύρω μου το χάος να ξετυλίγεται.

Last edited:

Κάπου διάβασα ότι τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει επί πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη παίζει και να ξεπερνάνε όλα τα σκάνδαλα που είχαν ξεσπάσει επί ΠΑ.ΣΟ.Κ που είχε κυβερνήσει 20 χρόνια, δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς είναι. Λογικά δεν είναι αλήθεια η δήλωση αυτή αλλά από την άλλη παίζει να την αγγίζει.
Είναι κάπως φαύλος κύκλος. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση οπότε οι πολίτες δεν βλέπουν εναλλακτική με αποτέλεσμα την τεράστια αποχή και αυτοί ξέρουν ότι δεν κινδυνεύουν να χάσουν την εξουσία οπότε κάνουν ότι γουστάρουν

Back