Τελικά είναι πολύ περισσότερα απ' όσα μπόρεσε να συγκρατήσει το μυαλό αυτά τα χρόνια. 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κάτσε γιατί για ΟΠΕΚΕΠΕ έρχονται ακόμα 4 δικογραφίες, έχουμε τις απευθείας αναθέσεις, το Ταμείο Ανάκαμψης κλπ. Είπαμε, ποπ κορν και αναμονή η Ρουμάνα να πάρει φόρα.Τελικά είναι πολύ περισσότερα απ' όσα μπόρεσε να συγκρατήσει το μυαλό αυτά τα χρόνια.![]()
Ναι το πόσταρα και μετά σκέφτηκα και την Υεμένη. Και βεβαίως και το «φιάσκο» (πολύ ήπιος χαρακτηρισμός) στην Λιβύη. Και υπάρχει και το όλο θέμα με το ενεργειακό. Για τις πλημμύρες επίσης μπορείς να βάλεις και άλλα μέσα πχ κάτι ελικόπτερα.Τελικά είναι πολύ περισσότερα απ' όσα μπόρεσε να συγκρατήσει το μυαλό αυτά τα χρόνια.![]()
Αναφέρομαι στην εκδρομή. Υπάρχει βέβαια και το τουρκολιβικό μνημόνιο.Η Λιβύη μας έχει απειλήσει ή μου φάνηκε; Αν και δεν κατάλαβα καλά με τι μας απειλεί ακριβώς.
www.koutipandoras.gr
Ακολουθεί αναλυτικά η συνομιλία, που έλαβε χώρα παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου του 2024:
«Ζερβός Ελευθέριος: Που είσαι καβλ..κι μου;
Κουρδής Ιωάννης: Τσολιάκα μου λεβέντη μου.
ΖΕ: Εδώ με τον Υπουργό σου ρε μαλάκα, τα πίνουμε εδώ. Έχουμε γαμ..εί να πίνουμε σόδες.
ΚΙ: Πω πω ρε πουσ.
ΖΕ: Οι άλλοι πίνει ουίσκι και ‘μεις μόνο σόδα.
ΚΙ: Κακοπερνάτε κακοπερνάτε.
ΖΕ: Είδα τον Αλεξόπουλο, τον διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ εδώ.
ΚΙ: Ναι.
ΖΕ: Τον πήρε ο Μπαμπασίδης σήμερα.
ΚΙ: Ναι.
ΖΕ: Και του είπε ετοίμασε ένα κλιμάκιο να, να πάνε Ζωνιανά για έλεγχο και κατεβάζουνε και τους άλλους από πάνω. (Ακατάληπτο περιεχόμενο)
ΚΙ: Άντε ρε.
ΖΕ: Και δε με, ενημέρωσα εγώ Γρύλλο Παπαδάκη.
ΚΙ: Σήμερα;
ΖΕ: Από βδομάδα.
ΖΕ: Ότι είναι φίλε, ή του ύψους ή του βάθους. Να πα να γαμ…εί, εδώ που φτάσαμε.
ΖΕ: Από βδομάδα.
ΚΙ: Όχι, σήμερα πήρε; Γιατί τέτοια;
ΖΕ: Ναι ναι ναι, ναι ναι.
ΚΙ: Τέτοια τρέλα.
ΖΕ: Ναι, έλα ντε. Μήπως πρέπει να του στείλω τίποτα μουτζαχεντίν πάνω;
ΚΙ: Που ξέρω; Για να δούμε.
ΖΕ: Άντε ε; Μήπως να του στείλω τίποτα μουτζαχεντίν να του ρίξουνε κανά δυο σφυρίγματα στ’αυτί να χεσ..εί πάνω του;
ΚΙ: Είμαστε φίλοι τώρα είμαστε αδέλφια.
ΖΕ: Ε φιλικά θα του το κάτσουνε. Τέλος.
ΚΙ: Μμ, κοίτα, εε μου κάνει εντύπωσ’. Για να δούμε, ο Γρύλλος ας πάρει τηλέφωνο τον, τον Υπουργό του, που λέει ότι έχει επαφές, να δούμε πόσο μάγκας είναι.
ΖΕ: ‘Νταξ, τέλος πάντων.
ΚΙ: Για α, να μετρηθούμε όλοι. Πάντως σήμερα που το κου.
ΖΕ: Α πας τα παιδιά σήμερα. Ακοήυς;
ΚΙ: Ση σήμερα που τον κουβέντιασα…
ΖΕ: Σε φιλώ γλυκά.
ΚΙ: Γεια σου, γεια στον Υπουργό.
ΖΕ: Γεια σου τρέλα μου, γεια.
ΚΙ: Γεια γεια.»
«Ζερβός Ελευθέριος: Που είσαι καβλ..κι μου;
Κουρδής Ιωάννης: Τσολιάκα μου λεβέντη μου.
Ο @Epitaph δεν απειλούσε παλιά να στείλει Πακίτζζζ ασσάσινς?Ποιος ξέρει σε πόσους άλλους κακομοίρηδες έχουν στείλει "μουτζαχεντίν" ως τώρα.

για τον Κ.Α.Καραμανλή το πιστεύω ότι ποτέ στα τρία χρόνια δεν κοίταξε τα χαρτιά στο γραφείο του. Για τον Κούλη σε αυτό δεν τού το δίνω καθόλου. Ξεκάθαρα ήξερε.αυτος την αληθεια λεει, του το δινω αυτο.
ιδεα δεν εχει, δεν ασχολειται καν.
τουριστας, ευτυχης μπλετσας.