Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
* Συμμετοχή στον πόλεμο στην Ουκρανία.
* Συμμετοχή στην Γενοκτονία στην Γάζα
* Συμμετοχή στον πόλεμο κατά τού Λιβάνου
* Συμμετοχή στον πόλεμο κατά τής Συρίας
* Όλα καλά με τον Τζολάνι
* Συμμετοχή στον πόλεμο κατά τού Ιράν
* Κάσος
* Όλα καλά με την Τουρκία
* Τι *** κάνουμε ως μέλος τού Συμβουλία ασφαλίας στον ΟΗΕ (σημείωση δείτε τις εκπομπές Μαριά στον Καρβουνόπουλο)
* Σινά

και θα μπορούσε η λίστα να επιμείνει περισσότερο στα σκάνδαλα γύρο από τα τέμπη, τις φωτιές (Εύβοια, Έβρος κλπ) και έχω και υπάρχουν και άλλα πολλά...

Τελικά είναι πολύ περισσότερα απ' όσα μπόρεσε να συγκρατήσει το μυαλό αυτά τα χρόνια. 🤌
Κάτσε γιατί για ΟΠΕΚΕΠΕ έρχονται ακόμα 4 δικογραφίες, έχουμε τις απευθείας αναθέσεις, το Ταμείο Ανάκαμψης κλπ. Είπαμε, ποπ κορν και αναμονή η Ρουμάνα να πάρει φόρα. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Double post γιατί υπάρχει σοβαρότατος λόγος

Παντού διαβάζω για τον γιαλατζί Φραπέ του ΟΠΕΚΕΠΕ και άρχισα να κοιτάω λογαριασμούς μπας και έχω πάρει επιδότηση και δεν το ξέρω. Ένα ταπεινό rig θέλω να στήσω ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ, όχι με δικά σας.

Τελικά είναι πολύ περισσότερα απ' όσα μπόρεσε να συγκρατήσει το μυαλό αυτά τα χρόνια. 🤌
Ναι το πόσταρα και μετά σκέφτηκα και την Υεμένη. Και βεβαίως και το «φιάσκο» (πολύ ήπιος χαρακτηρισμός) στην Λιβύη. Και υπάρχει και το όλο θέμα με το ενεργειακό. Για τις πλημμύρες επίσης μπορείς να βάλεις και άλλα μέσα πχ κάτι ελικόπτερα.

Η Λιβύη μας έχει απειλήσει ή μου φάνηκε; Αν και δεν κατάλαβα καλά με τι μας απειλεί ακριβώς.

Η Λιβύη μας έχει απειλήσει ή μου φάνηκε; Αν και δεν κατάλαβα καλά με τι μας απειλεί ακριβώς.
Αναφέρομαι στην εκδρομή. Υπάρχει βέβαια και το τουρκολιβικό μνημόνιο.

Ακολουθεί αναλυτικά η συνομιλία, που έλαβε χώρα παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου του 2024:

«Ζερβός Ελευθέριος: Που είσαι καβλ..κι μου;
Κουρδής Ιωάννης: Τσολιάκα μου λεβέντη μου.
ΖΕ: Εδώ με τον Υπουργό σου ρε μαλάκα, τα πίνουμε εδώ. Έχουμε γαμ..εί να πίνουμε σόδες.
ΚΙ: Πω πω ρε πουσ.
ΖΕ: Οι άλλοι πίνει ουίσκι και ‘μεις μόνο σόδα.
ΚΙ: Κακοπερνάτε κακοπερνάτε.
ΖΕ: Είδα τον Αλεξόπουλο, τον διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ εδώ.
ΚΙ: Ναι.
ΖΕ: Τον πήρε ο Μπαμπασίδης σήμερα.
ΚΙ: Ναι.
ΖΕ: Και του είπε ετοίμασε ένα κλιμάκιο να, να πάνε Ζωνιανά για έλεγχο και κατεβάζουνε και τους άλλους από πάνω. (Ακατάληπτο περιεχόμενο)
ΚΙ: Άντε ρε.
ΖΕ: Και δε με, ενημέρωσα εγώ Γρύλλο Παπαδάκη.
ΚΙ: Σήμερα;
ΖΕ: Από βδομάδα.
ΖΕ: Ότι είναι φίλε, ή του ύψους ή του βάθους. Να πα να γαμ…εί, εδώ που φτάσαμε.
ΖΕ: Από βδομάδα.
ΚΙ: Όχι, σήμερα πήρε; Γιατί τέτοια;
ΖΕ: Ναι ναι ναι, ναι ναι.
ΚΙ: Τέτοια τρέλα.
ΖΕ: Ναι, έλα ντε. Μήπως πρέπει να του στείλω τίποτα μουτζαχεντίν πάνω;
ΚΙ: Που ξέρω; Για να δούμε.
ΖΕ: Άντε ε; Μήπως να του στείλω τίποτα μουτζαχεντίν να του ρίξουνε κανά δυο σφυρίγματα στ’αυτί να χεσ..εί πάνω του;
ΚΙ: Είμαστε φίλοι τώρα είμαστε αδέλφια.
ΖΕ: Ε φιλικά θα του το κάτσουνε. Τέλος.
ΚΙ: Μμ, κοίτα, εε μου κάνει εντύπωσ’. Για να δούμε, ο Γρύλλος ας πάρει τηλέφωνο τον, τον Υπουργό του, που λέει ότι έχει επαφές, να δούμε πόσο μάγκας είναι.
ΖΕ: ‘Νταξ, τέλος πάντων.
ΚΙ: Για α, να μετρηθούμε όλοι. Πάντως σήμερα που το κου.
ΖΕ: Α πας τα παιδιά σήμερα. Ακοήυς;
ΚΙ: Ση σήμερα που τον κουβέντιασα…
ΖΕ: Σε φιλώ γλυκά.
ΚΙ: Γεια σου, γεια στον Υπουργό.
ΖΕ: Γεια σου τρέλα μου, γεια.
ΚΙ: Γεια γεια.»

Ποιος ξέρει σε πόσους άλλους κακομοίρηδες έχουν στείλει "μουτζαχεντίν" ως τώρα.

«Ζερβός Ελευθέριος: Που είσαι καβλ..κι μου;
Κουρδής Ιωάννης: Τσολιάκα μου λεβέντη μου.

Αλήθεια τώρα; Ούτε όταν ήμασταν 15 χρονών δεν μιλάγαμε έτσι μεταξύ μας. Ο Little John ακόμα γελάει.

Ποιος ξέρει σε πόσους άλλους κακομοίρηδες έχουν στείλει "μουτζαχεντίν" ως τώρα.
Ο @Epitaph δεν απειλούσε παλιά να στείλει Πακίτζζζ ασσάσινς?

Ξηγήσου μπρό, εμπλέκεσαι στο σκάνδαλο του οπακιόπα??

όλακιόλα... εγώ μόνο λαμογιά με το αγρότεμα καρτών στο steam έχω κάνει... Και τώρα έχουν περάσει 30 μήνες, έχει παραγραφεί το αδίκημα. Ελπίζω να σαπίσουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Ο Πτωματοσκώληξ νεκροθάφτης πρόκειται να τους επισκεφθεί κάποιο βράδυ...

ΖΕ: Α πας τα παιδιά σήμερα. Ακοήυς;
Πάντως δεν μπορείτε να πείτε, μαθαίνουμε πως να μεταφέρουμε στον γραπτό λόγο τις ντοπιολαλιές.

Φραπέ, αυτός ο φίλος ο χασάπης έχει να προτείνει κάτι για φιλετάκι προβατίνα;

Κυβ. εκπροσωπος: "δεν γνωριζε για το θεμα του οπεκεπε ο πρωθυπουργος"....

514357560_1063382232591329_2546221904406021486_n.jpg

αυτος την αληθεια λεει, του το δινω αυτο.
ιδεα δεν εχει, δεν ασχολειται καν.
τουριστας, ευτυχης μπλετσας.

για τους μαλακες τους ψηφοφορους απορω.
μαλλον δεν απορω.
νομιζω το χα γραψει παλιοτερα μετα απο καποιες εκλογες. ο ελληνας ψηφοφορος θελει κει πανω καποιον να ταυτιζεται μαζι του. να του θυμιζει τον εαυτο του στην καθημερινοτητα του. δηλαδη τα "δεν ξερω, δεν με νοιαζει, δεν απαντω, στακρεματζολιαμουόλα" που βλεπουμε γυρω μας, ισως πρωτη φορα σε τετοιο βαθμο υπαρχουν κι εκει πανω. κι αυτο τελικα μας κανει ως λαο να νιωθουμε ανετα γιατι θα καναμε κι εμεις το ιδιο. θα ξυναμε τον πάπαρό μας και θα βγαζαμε βολτα τον πήνατ.

good night, and good luck.

Last edited:
αυτος την αληθεια λεει, του το δινω αυτο.
ιδεα δεν εχει, δεν ασχολειται καν.
τουριστας, ευτυχης μπλετσας.
για τον Κ.Α.Καραμανλή το πιστεύω ότι ποτέ στα τρία χρόνια δεν κοίταξε τα χαρτιά στο γραφείο του. Για τον Κούλη σε αυτό δεν τού το δίνω καθόλου. Ξεκάθαρα ήξερε.

Back