What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Που πηγα φανταρος/που θα θελα να παω/γιατι μισω το στρατο

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Αύριο ανεβαίνει και το Πάρτ Του του φανταροάρθρου, με σκληρό φόκους τη Μονάδα. Και εβέντσουαλι θα τα ξεράσω όλα για την εφιαλτική μου θητεία και τα απαραίτητα ψυχολογικά τραύματα που μετουσίωσα σε διαταραγμένο γράψιμο <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Έχετε πλάκα μάγκες.
Mετά από μια αναβολή λόγω σπουδών παρουσιάστηκα με την 97 ΣΤ (251). Στο ΚΕΕΔ. Μετά πέρασα από ένα άλλο πιο βαρβάτο σχολείο, και γενικά έκανα 18 μήνες θητεία heavy duty. Από άσκηση σε άσκηση. 2 ΝΑΤΟικές, η μία Ισπανία-Καρθαγένη (Destined Glory, Απρίλιος/Μάιος 1998), η άλλη Οκτώβρη του '98 πάλι, Ιταλία, δεν θυμάμαι μέρος, 20 μέρες βροχή και λάσπη ως το γόνατο. Φροντίζαμε ώστε να είναι καθαρή η ακτή από νάρκες όταν θα κάνανε απόβαση οι Πεζοναύτες. Όλοι ήταν κολλημένοι εκεί, από στελέχη μέχρι εφέδρους, εγώ απλά πήγα γιατί ήθελα να νιώσω θητεία, καφέ πίνω και τώρα (αν πήγαινα τώρα, θα έβρισκα την πιο απόμακρη μονάδα για να καθαρίζω τα δάχτυλα των ποδιώνε με αυτά των μπροστινών μου ποδιώνε, άραγμα. Στα 37 δεν είμαι για καφρίλες).
EDIT
Εκεί που υπηρέτησα, δεν παίρνουν πια εφέδρους.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
v'theofilis' Army Tour, παρτ του. Κατά τις 20 Ιούνη, έφτασα με μετάθεση στην ΠΔ του 1ου ΣΠΒ MLRS στην Δράμα, με Ι4 ικανότητα. Μου αρέσει που ήθελα να γίνω και δοκίμι τρομάρα μου.
Το καλό είναι ότι κάνω ζωάρα στην μονάδα. Καθότι είμαι φίνο φαντάράκι, ο διοικητής της ΠΔ με έκανε Επιλοχία πυροβολαρχίας. Εχουμε συχνά εξόδους και ΔΝ όσοι είμαστε κοντά, και μόνο κάτι θαλάμοφυλίκια και σκοπέτα έχουμε. Εγώ. καθ' ότι Ι4 κάνω θαλαμοφυλίκια μόνο. Το φαγητό είναι καλό, το ΚΨΜ έχει μπύρες, και ο θαλαμος είναι μούρλια.
On a side note, το άρθρο του Κουτσούκου ισχύει. Ειδικά η αναφορά στο πολύπριζο μου θύμισε ωραίες αναμνήσεις στο κέντρο :lol:
Εκτιμάς πολλά πράγματα στον στρατό. Ένα από αυτά είναι το καθαρό μπάνιο. Το άλλο είναι ο ύπνος. Α, και καλό είναι όσοι φωνάζετε και νευριάζετε έυκολα, να μάθεται να καλμάρετε πριν καταταγείται, γιατί ίσως έχετε θέμα όταν θα σας την λέει κάνα τσουτσέκι από την ΣΜΥ που το παίζει μαμάω τάω.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
σωστη η παρατηρηση σου vtheofilis
εγω την δευτερη εβδομαδα θητειας ειχα την πρωτη μου προανακριση για στρατοδικειο, ψαρωτικη μεν αλλα ηταν η πρωτη απο την μεγαλη λιστα με το φλερταρισμα με τις φυλακες αυλωνας <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="http://image9.spreadshirt.com/image-server/v1/compositions/17446896/views/1,width=178,height=178,appearanceId=5/i%C2%B4m-bad-rabbit-bunny-bunnies-hare-jackass-eye-evil-gaze-look-Kids--Shirts.jpg" alt="i%C2%B4m-bad-rabbit-bunny-bunnies-hare-jackass-eye-evil-gaze-look-Kids--Shirts.jpg" class="bbcode_img" />

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


vtheofilis wrote:
v'theofilis' Army Tour, παρτ του. Κατά τις 20 Ιούνη, έφτασα με μετάθεση στην ΠΔ του 1ου ΣΠΒ MLRS στην Δράμα, με Ι4 ικανότητα. Μου αρέσει που ήθελα να γίνω και δοκίμι τρομάρα μου.
Το καλό είναι ότι κάνω ζωάρα στην μονάδα. Καθότι είμαι φίνο φαντάράκι, ο διοικητής της ΠΔ με έκανε Επιλοχία πυροβολαρχίας. Εχουμε συχνά εξόδους και ΔΝ όσοι είμαστε κοντά, και μόνο κάτι θαλάμοφυλίκια και σκοπέτα έχουμε. Εγώ. καθ' ότι Ι4 κάνω θαλαμοφυλίκια μόνο. Το φαγητό είναι καλό, το ΚΨΜ έχει μπύρες, και ο θαλαμος είναι μούρλια.
On a side note, το άρθρο του Κουτσούκου ισχύει. Ειδικά η αναφορά στο πολύπριζο μου θύμισε ωραίες αναμνήσεις στο κέντρο :lol:
Εκτιμάς πολλά πράγματα στον στρατό. Ένα από αυτά είναι το καθαρό μπάνιο. Το άλλο είναι ο ύπνος. Α, και καλό είναι όσοι φωνάζετε και νευριάζετε έυκολα, να μάθεται να καλμάρετε πριν καταταγείται, γιατί ίσως έχετε θέμα όταν θα σας την λέει κάνα τσουτσέκι από την ΣΜΥ που το παίζει μαμάω τάω.</blockquote>

Μεσα στο παπαργυρη με την 5η μοιρα καταδρομων δεν εισαι?Για καφε στο fresh-envy δεν πας?Zωαρα στην Δραμα θα κανεις στο υπογραψω.Ειχα δυο λοχιες δικους μου μεσα στους διαβιβαστες αλλα τωρα παιρνουν μεταθεση.Kωστας Τριανταφυλλιδης και Χρηστος Γεωργιαδης και δυο καλα παιδια.

 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Καλα ξετελα, φιλε. βγαζεις ακρη αμα εισαι λιγο εξυπνος και τη περνας καλα παρολο που παντα θα παιζουν οι κολλημενοι κλπ.

Εγω ημουνα κεντρο αυλωνα και μετα πηρα μετάταξη στο πεζικο και με στειλανε στο 290 MΚΤΠ στο λιβαδοχωρι. Δεν περασα και σπουδαια για 6 μηνες ειμασταν 14 ατομα ταγμα και ο παπαρας ο Διοικητης ηθελε καριερα και επιθεωρησεις. μιλαμε για καμια 150αρια οχηματα (BMP, M113 και ρεο με καναδεζες, μηχανοκινητο γαρ). Ημουνα και σπουδαγμενος και εκανα και για γραφιας και δηλωνα στις αναφορες σιτιστης,γραφεας τυφεκιοφορος ... ατελειωτο γελιο. 2ο και 4ο γραφειο συν σκοπια με τα το διμηνο πρεπει να χα και 50 μερες φυλακη, κυριως απο μια μαζεμενη 30 μερες που εφαγα γιατι καθως γυριζα τυφλα ενα πρωι ξερασα στα ποδια τον αξιωματικο πυλης, πραγμα που δε χαροποιησε ιδιαιτερα τον Δικα.
Α ξεχασα, με το να παρω μεταταξη ειχα μονο το μαυρο μπερε για σκεπη. Τη 2η μερα στη Λημνο μουριξε 5 μερεςφυλακη ο υποδικας γιατι δε φορουσα τζοκευ. Οταν την αλλη μερα βγηκα αναφορα για να ζητησω τσοκευ κλπ μου ριξε αλλες 5 επειδη δε φορουσα τζοκευ και φυσικα χαρετησα υπομαλης κλπ. Το πιστευεται οτι με πιασανε τα γελια; και φυσικα ολο το ταγμα ε, απο τοτε ο υποδικας με σιχαινοτανε, περνουσε απο τη πορτα του γραφειου και φωναζε "γραφιας 4ου , 5 μερες φυλακη" ... βεβαια του αναγνωριζω πως μου το κανε μονο για τη στερηση εξοδου (που δεν υπηρχε ουτως η αλλως, εχω κανει 45 σερι μερες στο ταγμα χωρις να δω τη πυλη) και δε μου τις εγραφε ουτε με εβγαζε αναφορα.
Να θυμηθω και κατι τελευταιο. Εχω δει αποφοιτο φρεσκο απο Ευελπιδων (ανθυπο) να κανει ντου απο πανω απο σκοπια (ω ναι πηδηξε απο το ταρατσακι) μπροστα σε ενα πιτσιρικα, εθελοντη, που πρεπει να χασε 10 χρονια απο τη τρομαρατου.
Την αλλη μερα στο διοικητηριο του λεω, ρε αμα εβγαινε εκεινη την ωρα θα το χτυπουσες το παιδι και εισαι και χ3 τα κιλα του. Και μου λεει κατι για πολεμιστες και στρατιωτες κλπ. Εν τωμεταξυ ημουνα και 5 χρονια μεγαλυτερος απο τον ανθυ, και επισης ειχα σε ολο το στρατο τη καλη κρητικη προφορα (για καποιο λογο ολοι οι στρατιωτικοι δινουν πολυ σημασια και οι μικροτεροι ψαρωνουν) και του λεω "οντε θα"ρθει ο πατερας κιανενου να γυρευει το κοπελι ντου που θα χεις σβολωσει, ετουτονα να του πεις, αντρακι μου". μουριξε τη 5αρα αλλα δε το ξανακανε και οταν απολυθηκα μου πε κατι περιεργα και καλα με συμπαθουσε κλπ παπατζιλικια.
Ααααχ, ωραια ητανε. Τοτε το σιχαθηκα, τωρα ξαναπηγαινα ΧΑΛΑΡΑ :silly:
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Εγώ παρουσιάστηκα στην Αυλώνα στις 10 Σεπτεμβρίου ως Τεθωρακισμένος.Όλα καλά και όπως τα είχα ακούσει από φιλαράκια (ότι στο κέντρο προσπαθούν να σε ψαρέψουν με φυλακές,κρατήσεις και οι συνηθισμένες μακακίες...).Πρώτη συμβουλή που με δώσανε ήταν να περνάω απαρατήρητος.....Την δεύτερη μέρα στην αναφορά είπαν ποιοι θα είναι οι θαλαμάρχες...Από 180 άτομα διάλεξαν 9 και μέσα σε αυτούς ήμουν κι εγώ.....Ευτυχώς προτού καν μπούμε στο στρατόπεδο είχαμε γνωριστεί 9 άτομα στην διαδρομή και μπήκαμε όλοι στον ίδιο θάλαμο.Όλοι τους πολύ καλά παιδιά.Οι υπόλοιποι που συμπλήρωσαν τον θάλαμο το ίδιο.Δυστυχώς εκτός από έναν που απλά δεν ταίριαξε με την όλη παρέα και μάλωσε σχεδόν με όλους....Και ως θαλαμάρχη με φώναζαν συνεχώς στο γραφείο για τις φασαρίες....Ο θάλαμος ήταν στην πένα ,πεντακάθαρος,τα μπάνια το ίδιο,κλέφτες δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα αλλά μας είχαν μάθει όλοι......Τέλος πάντων ο 1ος μήνα πέρασε ευχάριστα(δεν βαρέθηκα ούτε μια στιγμή)
Με το που γυρνάμε απο την ορκωμοσία μαθαίνω ότι με πήραν στα ΥΕΑ τεθωρακισμένα ενώ είχα δηλώσει ΣΕΑΠ.Πήγα, έκατσα μια βδομάδα,με άρεσε γενικά και δεν ήταν τόσο δύσκολα όσο τα περιγράφουν μερικοί,αλλά τελικά παραιτήθηκα για προσωπικούς λόγους.Οι επόμενες 3 βδομάδες ήταν σε ένα από τα καλύτερα μέρη που θα μπορούσαν να με στείλουν με μερικά από τα καλύτερα στελέχη που έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής, το ίδιο και οι στρατιώτες.Ίλη αρμάτων μέσα στην Αυλώνα αλλά απομονωμένα.Πολύς ύπνος και ξεκούραση.Ώσπου μια μέρα ήρθε η μετάθεση.Λαγός.Άκουσα πολλά πράγματα προτού φτάσω αλλά κι εκεί τίποτα τραγικό.Πολλές υπηρεσίες βέβαια αλλά αυτό βλέπω να αλλάζει τώρα που ήρθε η νέα σειρά γιατί ήρθαν πολλοί νέοι.5.5 μήνες με μείναν περίπου ακόμα και την παλεύω μια χαρά :mosh: :mosh: :mosh:
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
Άντε και καλός πολίτης! <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Μπαίνω με την ΕΣΣΟ Μαρτίου.

Έχω 3 απορίες.
1) Καταρχάς γνωρίζει κανείς πότε ΠΕΡΙΠΟΥ μπαίνουν στρατιώτες που χαν πάρει αναβολή λόγω σπουδών;
Ζητώ αν γίνεται να μου πείτε "συνήθως μπαίνουν 15-22 του μήνα που είναι η κάθε ΕΣΣΟ". Απλά έχει Winterhawk στις 6 Μάρτη και δεν θέλω να τους χάσω.

2) Πόσο διαρκεί η θητεία για τον στρατό ξηράς, την αεροπορία και το ναυτικό;
Αν γίνεται να μου δώσετε και σύνδεσμο, γιατί από τα λίγα που έψαξα στο διαδίκτυο, βρήκα ό,τι να ναι πληροφορίες και φήμες για το ΤΙ πρόκειται να γίνει...

3) Τι διαφορά έχει ο έφεδρος από τον φαντάρο; Οι έφεδροι πρέπει να χουν πτυχίο υποχρεωτικά; Και πόση είναι η θητεία τους;
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Εσύ μπαίνεις, εγώ απολύομαι στις 20/1 <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Αν έσπασες την αναβολή, θα μπεις όταν θα μπουν και όσοι δεν πήρανε αναβολή.
Αν τελείωσε κανονικά η αναβολή σου, θα μπεις λίγο πιο νωρίς, και θα απολυθείς πιο νωρίς.
Η θητεία σε αεροπορία και ναυτικό διαρκεί πιο πολύ, αλλά περνάς πιο τούφα, γιατί πλέον έχουν μείνει μόνο τα "βυσματικά" πόστα σε αυτούς τους 2 κλάδους.
Στον στρατό, υπηρετείς κανονικά 9 μήνες, εκτός ανήκεις σε ειδική κατηγορία, οπότε υπηρετείς λιγότερο. Εγώ, ως ο μεγαλύτερος που υπηρετεί από 3 αδέρφια, έκανα 8μηνο.
Για δόκιμος, ή ΥΕΑ όπως λέγεται, θέλει τουλάχιστον πτυχίο λυκείου (τεχνικό ή ενιαίο). Κάνεις 14 μήνες, <b><span style="color:#ffff00">χάνεις την μειωμένη θητεία</span></b>, αλλά παίρνεις πιο πολλά χρήματα κάθε μήνα, και όταν δεν έχεις υπηρεσία, πας σπίτι σου.
Θα σου απαντήσω αργότερα στα υπόλοιπα, γιατί πρέπει να πάω για δουλειά. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
λελο, μην εισαι απολυτος.
λεγε ρε επιταφιε, σε ποιο σωμα θα πας. τι διαλο, δεν ξερεις ακομα?
εχω καταληξει οτι μεγαλο μερος του πως θα περασεις μεσα, ειναι θεμα ΤΥΧΗΣ. αρα, μην ακους και μην ζητας να μαθεις "γενικες αληθειες".
δεν ξερω αν εχει αξια η αποψη μου γιατι πηγα πριν απο 15 χρονια και μπορει να εχουν αλλαξει πολλα. αλλα κατα κανονα, ναι, μαρτιο μπαινουν οσοι ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ η αναβολη τους και δεν την κοβουν μονοι τους. τι σημαινει αυτο? ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ. το θες αυτο, ναι, ναι, το θες αυτο, πιστεψε με. για πολλους λογους.

δευτερο, πολυ σημαντικο. εξαρταται απο σενα, δηλ. πως θα λειτουργησεις εκει. θες να περασεις απαρατηρητος και θα καταπιεσεις τον εαυτο σου γι αυτο? ή θα δειξεις οτι εισαι το σουπερνόβα επιταφιος που ξερουμε κι αγαπαμε ολοι?
καπου στη μεση, ειναι ο καλος ο δρομος. ξεκινα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ασε λιγο χρονο να περασει και διαλεξε εσυ σε ποιον/ποιους θα δειξεις τον εαυτο σου.. οπως στο σχολειο, στη σχολη, η σε μια αγνωστη παρεα στο μπαρ. δεν εχει πολλες διαφορες, και δε θα υπαρχουν και τσουπρες να χαλανε τις αντρικες φιλιες που θα φτιαξεις.
ασε που διαβαζω κι εγω για 9μηνα και τσιμπιεμαι. οτι κι αν γινει, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ. περναει σαν νερακι. εγω εκανα 20 μηνες να φανταστεις.
κρατα ζεστα κι απασχολημενα τα ποδια σου και θα περασει ο καιρος....
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Διαβάζω ότι οι περισσότεροι έχετε περάσει καλές στιγμές. Εγώ πάντως και αεροπορία που είμαι (χωρίς βύσμα) δεν πάω όσο και να με θέλουν. Είχα πάει μόνο να παρουσιαστώ γιατί έκανα μαλακία με την αναβολή αλλά ευτυχώς τα μπάλωσα γιατί είχα σκάσει με μαλλί κάτω από τους ώμους, σκουλαρίκια, τζιν με ραφτά και μόνο που πλησίαζε ήταν οι αρβύλες <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Έλεγα πως δεν θα πάω γιατί πρέπει να κόψω το μαλλί. τελικώς τα ξύρισα πέρυσι και τα ξαναφήσα, αλλά πλέον δεν πάω γιατί πιο ορθού λόγους. Άμα βρω τρόπο να φύγω για δουλειά έξω και να την γλιτώσω θα είμαι άρχοντας
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


Epitaph wrote:
Μπαίνω με την ΕΣΣΟ Μαρτίου.

Έχω 3 απορίες.
1) Καταρχάς γνωρίζει κανείς πότε ΠΕΡΙΠΟΥ μπαίνουν στρατιώτες που χαν πάρει αναβολή λόγω σπουδών;
Ζητώ αν γίνεται να μου πείτε "συνήθως μπαίνουν 15-22 του μήνα που είναι η κάθε ΕΣΣΟ". Απλά έχει Winterhawk στις 6 Μάρτη και δεν θέλω να τους χάσω.

2) Πόσο διαρκεί η θητεία για τον στρατό ξηράς, την αεροπορία και το ναυτικό;
Αν γίνεται να μου δώσετε και σύνδεσμο, γιατί από τα λίγα που έψαξα στο διαδίκτυο, βρήκα ό,τι να ναι πληροφορίες και φήμες για το ΤΙ πρόκειται να γίνει...

3) Τι διαφορά έχει ο έφεδρος από τον φαντάρο; Οι έφεδροι πρέπει να χουν πτυχίο υποχρεωτικά; Και πόση είναι η θητεία τους;</blockquote>

αγορι μου... ωστε μπαινεις;;; :lol:
καλα θα περασεις! καλη θητεια.
μην πας εφεδρος για κανενα λογο. μπορει να παιρνεις καποια χρηματα ΑΛΛΑ δεν φτανουν ουτε για τα ελαχιστα... θα βαλεις απο την τσεπη σου τα τετραπλασια!
πας φανταρος και κανεις χαβαλε + θητεια, 2 σε 1!

 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


Chronomancy wrote:
αλλά πλέον δεν πάω γιατί πιο ορθού λόγους. Άμα βρω τρόπο να φύγω για δουλειά έξω και να την γλιτώσω θα είμαι άρχοντας</blockquote>

ωστε εχουμε φυγοπονο και λυποτακτη αναμεσα μας.... :dry:

 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490


Chronomancy wrote:
Εγώ πάντως και αεροπορία που είμαι (χωρίς βύσμα) δεν πάω όσο και να με θέλουν.</blockquote>

*ΓκΟΥΧ ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ*Γκουχ*
<img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />


Brother Bruce wrote:
ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ. περναει σαν νερακι. εγω εκανα 20 μηνες να φανταστεις..</blockquote>

2 Μήνες φυλακή ρε θηρίο;; Τι έκανες; Κουτούπωνες ακατάπαυστα τη ΜΙΛΦΑΡΑ γυναίκα του Λοχαγού;;

@Infamous , γιατί ρε (btw που ξέρεις εσύ από στρατούς , δεν έγινες 15χρονών ακόμα...) Ιωάννη , οι οπλίτες-φαντάροι δεν θα πληρώνουν λεφτά για τα ίδια έξοδα; Πως ακριβώς το εννοείς;

Και τώρα να ξηγηθώ λίγο.
Το χαρτί που μου χε έρθει για θητεία έλεγε ότι το 2015 ότι και να γινόταν θα πρεπε να μπω μέσα.
Ευτυχώς τελείωσα τη σχολή και θα μπω ένα χρόνο πριν. Πήγα σταμάτησα την αναβολή τον Νοέμβρη και μου είπανε "μπαίνεις Μάρτη".

VTheofilis ευχαριστώ για την απάντηση σε όλα τα ερωτήματα (Δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε κάτι άλλο).
Εκτός όμως από την ερώτηση για το πότε παίρνουν νέους φαντάρους.
Δηλαδή από 1 Μάρτη εώς 8 θα μαι έξω; Εσείς από την εμπειρία σας τι ξέρετε;

Τέλος, όσον αφορά τους δόκιμους/έφεδρους αξιωματικούς, σίγουρα δεν θέλω να γίνω έφεδρορ, και αυτό γιατί :
α) Δεν γουστάρω να κάθομαι 5 μήνες παραπάνω και
β) γιατί ίσως να χω την ευθύνη για θαλάμους και άλλους οπλίτες. Και άντε τώρα να πετύχω τίποτα μαλάκες που θέλουν να γαμάνε το θάλαμο γιατί τους κάπνισε... Ακραία περίπτωση ίσως , αλλά πιθανή.
Εγώ ο παπάρας θα φάω φυλακή, εκτός κι αν κάνω τον νταή.
Οπόιτε το ξεχνάμε, απλά πληροφοριακά ήθελα να γνωρίζω.

Σας ευχαριστώ. Και άντε μόλις βγω ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ CARMAGEDDON : REINCARNATION και HALF LIFE 3!!!!

<span style="font-size:2">ως τότε θα λιώνω στο Lord of the Rings Online χοχοχο</span>



 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256
Δεν θα με όριζα έτσι. Γενικά είμαι πολεμοχαρής τύπος. Δεν πιστεύω στην παγκόσμια ειρήνη, αν υπήρχε ανάγκη ή γενικά σοβαρός λόγος θα καταταγόμουν. τώρα είναι υποχρεωτική θητεία επειδή έτσι γουστάρουν κάποιοι. Προτιμώ τον ένα χρόνο να τον περάσω κάνοντας κάτι πιο εποικοδομητικό από χαβαλέ με τους υπόλοιπους ή με αγγαρείες. Επίσης χωρίς να ισχύει για όλους τους ανώτερους που έχει κάποιος όταν πρωτομπαίνει, δεν έχω καμία όρεξη να φάω κάμποσα χρόνια διαβάζοντας και παράλληλα δουλεύοντας έστω και περιστασιακά και να έρθει ένα τσουρέκι ή ένας στρατόκαυλος να μου τα ζαλίσει. Ειδικά στην κατηγορία τσουρεκιού που υπάγονται πολλοί μονιμάδες με μυαλό ραδικιού


Α και επίσης θα γούσταρα περισσότερο να πήγαινα ντυμένος Viking με το τσεκούρι μου. :trollface:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,256


Epitaph wrote:


Chronomancy wrote:
Εγώ πάντως και αεροπορία που είμαι (χωρίς βύσμα) δεν πάω όσο και να με θέλουν.</blockquote>

*ΓκΟΥΧ ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ*Γκουχ*
<img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
</blockquote>

Ειλικρινά δεν έβαλα βύσμα. Και επειδή θεωρείται κουλό δεν με πιστεύει κανείς. Δεν θα έβαζα ποτέ βύσμα, όχι μόνο στο στρατό, γενικά στη ζωή μου. Όπως δεν θα έβαζα ποτέ cheats σε ένα παιχνίδι.

Πλάκα πλάκα τώρα που το θυμάμαι έχω παίξει ξύλο για το θέμα του βύσματος με έναν κωλόβλαχο χωριανό μου



 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431


Epitaph wrote:
Δηλαδή από 1 Μάρτη εώς 8 θα μαι έξω; Εσείς από την εμπειρία σας τι ξέρετε;</blockquote>

Όταν ήμουν εγώ (πριν 4 χρόνια, δεύτερη φουρνιά που έκανε μόνο 9μηνο), ΕΣΣΟ κανονικά έμπαιναν μετά τις 15 του μηνός, με εξαίρεση μόνο όσους είχαν διακόψει <u>θητεία</u> και ξαναπαρουσιάζοταν, όχι την αναβολή. Αυτοί μπαίναν καμία βδομάδα πιο νωρίς, αλλά και πάλι, μετά τις 10 του μηνός, σίγουρα.

Από τότε βέβαια αλλάξαν διάφορα, με κυριότερο πως οι ΕΣΣΟ γίναν 5 αντι για 4.

Σε κάθε περίπτωση, το φύλο κατάταξης που όπου να'ναι θα σου έρθει, θα λέει αναλυτικά και θα σου φύγει η απορία.

ΥΕΑ (δόκιμος, έφεδρος, όπως θες πέστο) συμφέρει οικονομικά μόνο αν κάνεις θητεία σε μονάδα κοντά στο σπίτι σου, κάτι που όμως μπορείς να διασφαλίσεις μόνο αν βγεις πρώτος στη σχολή δοκίμων.

 
Top Bottom