What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Που πηγα φανταρος/που θα θελα να παω/γιατι μισω το στρατο

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,372
Όχι Λελο. Είπαμε, βλαμμένο αλλά μέχρι ένα σημείο. Για άλλο λόγο τα ήθελα
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
<blockquote><br>Όχι Λελο. Είπαμε, βλαμμένο αλλά μέχρι ένα σημείο. Για άλλο λόγο τα ήθελα <br></blockquote><br>Να υποθεσω στρατοπεδο στα 100 μετρα απο το σουβλατζιδικο της γειτονιας σου;<br><br><blockquote><br>Μακριά από μαύρο στρατοπεδό<br></blockquote><br>Στις μερες μου, οι μαυροι ηταν μαυροι.<br>Οταν ημουν στον εβρο, μοιραζομασταν το ιδιο στρατοπεδο. Δεν χαμογελουσε κανενας. Το απεδιδα στην κατεστραμενη οδοντοστοιχια.<br><br>Οταν με εστειλαν σχολειο για να παρω την πουλαδα του κυνηγου αρματων, τους εζησα απο κοντα. Ειχα αναρωτηθει αν οταν τελειωσει η θητεια τους, πανε σπιτια τους ή τους εκτελουν επι τοπου.<br>Πηξινη τους ταιζανε;<br>
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,049
Μαύροι= κομπλεξικοί ειδικοδυναμίτες, επίλεκτο σώμα και καλά  :throw:<br>Χώρια που είσαι και μέσα στην βρώμα συνέχεια με γράσα και μαλακίες
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,450
<blockquote>Οταν με εστειλαν σχολειο για να παρω την πουλαδα του κυνηγου αρματων, τους εζησα απο κοντα. Ειχα αναρωτηθει αν οταν τελειωσει η θητεια τους, πανε σπιτια τους ή τους εκτελουν επι τοπου.<br>Πηξινη τους ταιζανε;<br></blockquote><br><br>Πρέπει να το έχω ξαναπεί, το τελευταίο τρίμηνο της θητείας μου το έβγαλα στο λόχο στρατηγείου της Μεραρχίας στο Διδυμότειχο, ένα περίεργο μέρος. Περίεργο γιατί ως φαντάρος μπορεί και να βρισκόσουν εκεί τελείως τυχαία (όπως εγώ) άλλωστε ποιος βάζει βύσμα για να πάει Διδυμότειχο*, αλλά τα στελέχη το κυνηγούσαν και όσοι ήταν εκεί ήταν όντως βύσματα. Ένας από αυτούς ήταν μαύρος - όταν τον γνώρισα λίγο καλύτερα, τον ρώτησα τι φάση με τα μαυροφάνταρα και είναι σαν ρομποτάκια, και μου λέει "τους έχουμε αυστηρά, γιατί η μαλακία με το άρμα κοστίζει γκρεμισμένα σπίτια και ανθρώπους νεκρούς". Κάτι που δεν το λες και παράλογο.<br><br>Fun fact, οι μαύροι δεν είναι πια μαύροι. Ο μπερές έχει γίνει μπλε για όλους εκτός από τους πρασινοσκούφιδες.<br><br>*Εκτός από τον καψιμιτζή του στρατηγείου**, που μεγάλωσε βλέποντας το στρατόπεδο στο οποίο έτυχε να κάνει θητεία από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Αυτό το πόστο πάντα είχε ενδιαφέρον για τα βύσματα, γιατί αν ήξερες πώς να μην κάψεις ένα τοστ και πώς να χτυπήσεις ένα φραπέ, οι τιμητικές πέφταν βροχή.<br><br>**Προσοχή, όχι τον καψιμιτζή για τα απλά φανταράκια. Τον καψιμιτζή του στρατηγείου για τα Ανώτατα Στελέχη, δηλαδή για 4 ανθρώπους στο στρατόπεδο συν κανένα επισκέπτη που και που.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
<blockquote><br><br>Fun fact, οι μαύροι δεν είναι πια μαύροι. Ο μπερές έχει γίνει μπλε για όλους εκτός από τους πρασινοσκούφιδες.<br><br></blockquote><br><br>Αλήθεια; Τώρα άλλαξε αυτό; Μέχρι πέρυσι το Μάιο που απολύθηκα μαύρο είχαν.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,049
Το 13 που ήμουν εγώ μαύρο είχαμε πάντως. Μεγάλο ρόλο παίζει και ο διοικητής πάντως.... Στην μεραρχία στον διδυμοτειχο μας κατέβαζαν τα στάγιερ στις εξόδους (έξοδος? χαχαχαχα)<br>όταν άκουγαν από ποια μονάδα είμαστε και ποιο διοικητή είχαμε, συλληπητηρια μας λέγαν. Μέσα στον λαγό μας κοροιδευαν κρυφά όλοι γιατί παντού έπρεπε με παρέλαση να πηγαίνουμε, ακόμα και τα στελέχη. Αν σε ερχόταν ο διοικητής για αρχηγός άρματος ενώ ήσουν μέσα και δεν έκανες κάτι σωστά τις άρπαζες κανονικά (γονατιές κλωτσιές κτλ). Ο υποδιοικητής πάλι ήταν ψυχακιάς και έδερνε τα στελέχη και τους εποπ, στους φαντάρους μόνο κράξιμο (πήγαινε το βράδυ για τρέξιμο στην Ζαπ και περνουσε απο το φυλάκιο για έλεγχο, σε μέρος που μόνο VBL και το τζιπάκι το μερσέντες δεν κολούσε από την λάσπη...) Και μέσα σε όλα αυτά για κάποιο λόγω και οι 2 με είχαν συμπάθεια (με είχαν βγάλει πόσες φορές τιμητικά αναφερόμενο από άλλες μονάδες και δεν είχα ούτε μία τιμητικη και το μόνο που με έλεγε ήταν συγχαρητήρια). Βέβαια θεωρούμασταν τάγμα ανεπιθύμητων (όσοι παρετούνταν από υέα, φεύγαν από ειδικές δυνάμεις, δεν πήγαιναν ελδυκ κτλ) ερχόντουσαν στην μονάδα μας. Το καλό σε όλο αυτό? Δεν είχες προβλήματα με εποπ και στελέχοι που από ότι άκουγα  από άλλους αυτοί ήταν που δημιουργούσαν προβληματα  σε άλλες μονάδες
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,450
Χμ, ρώτησα ξαδερφάκι που έχω μέσα και τελικά ο μπλε μπερές για όλους ήταν ένα πείραμα που κράτησε μερικούς μήνες, κάπου κατά τα τέλη 2011, αρχές 2012. Το είχα διαβάσει, είχα δει και κάτι γνωστούς τεθωρακισμένους αξιωματικούς με μπλε μπερέ στο δρόμο, το έδεσα. Δεν ήξερα πως καταργήθηκε και μάλιστα γρήγορα, συγγνώμη για την παραπληροφόρηση.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,508
Κλασσικη φάση να δουλέψει λίγο και κανένα ραφείο / αντιπρόσωπος εφοδιασμων
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,372
Παίζει από  καμία γνωριμία ν μάθουμε το τι δίνουν στην Τρίπολη; Μην αγοράσω τσάμπα πράμα
 

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
<blockquote><br>Παίζει από  καμία γνωριμία ν μάθουμε το τι δίνουν στην Τρίπολη; Μην αγοράσω τσάμπα πράμα<br></blockquote><br><br>Μόνο κάλτσες, σώβρακα, και "νεσεσέρ" φέρε εσύ. Τα υπόλοιπα τα κερνά η Π.Α.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,749
στον αυλωνα οι μαυροι παντως δεν ειχαν καποιο ιδιαιτερο θεμα απο τις συναναστροφες μαζι τους,μονο μερικοι δοκιμοι ειχαν το χομπι να κανουν οτι αρπαζουν τα οπλα στις εφοδους αλλα επεφταν σε γενικα ηρεμα παιδια και δεν ανοιγαν κεφαλια.<br>μια φορα μονο μας ειχαν βαλει σκοπια και στον δικο τους ορχο οχηματων,μιλαμε για τεραστια εκταση,και περασε ενα τζιπ περιπολια με ανοιχτο τον φαρο και εμεις το κυνηγαγαμε για να το σταματησουμε αλλα δεν το πιασαμε ποτε  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>και μια φορα ενας μαυρος αξιωματικος σε μια εφοδο μας ειπε πεοναυτες και εγινε ενα ψιλοθεμα στην επομενη αναφορα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,890
Πεοναύτες  :rofl:<br><br>Όταν ήμουν στα ελληνοαλβανικά είχε έρθει μια νύχτα το φθινόπωρο του 14 ένας λόχος ειδικών δυνάμεων στο φυλάκιό μας για διανυκτέρευση, επειδή είχαν άσκηση νυχτερινή στα βουνά αλλά λόγω του άσχημου καιρού έχασαν το δρόμο τους και δεν ήξεραν πως να φτάσουν στο objective (  :salute: ) οπότε τους στιβάξαμε όπου υπήρχε ελεύθερος χώρος. Τότε είχε επικρατήσει ο όρος "πρεζοναύτες" επειδή τα παιδιά ήταν τελείως ΓτΠ. Ένας από αυτούς μας έλεγε πως είχαν περάσει μέσα από το γειτονικό χωριό και τους όρμηξε ένα τσομπανόσκυλο, και για εκφοβισμό άρχισαν να του ρίχνουν αβολίδωτα με το Μ4.<br><br>Μας παράτησαν και κάτι άδεια κουτιά πυρομαχικών από σφαίρες 7.62 όταν αποχώρησαν, οπότε μου έμεινε και ένα σουβενίρ για το σπίτι.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,890
Από τον Βόλο μας είχαν πει πως ήρθαν, δεν θυμάμαι λόχο ή τάγμα ακριβώς. Και στην κλασική ερώτηση "γιατί ρε παιδιά πήγατε Ειδικές Δυνάμεις" απαντούσαν όλοι "ε, από το Βόλο είμαστε, οπότε για το ΔΝ μπήκαμε".
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,749
τοτες θαταναι απο το 521 εγω ημανε στο 575.<br><br>ισχυει αυτο που σου ειπανε,οσοι εμεναν απο αθηνα και κατω μετα το κεντρο στον βολο πηγαιναν χαλκιδα/αυλωνα στο 575 οι βολιωτες και πανω πηγαινανε βολο στο 521.χωρις βυσμα ο καθεις πηγαινε εκει που εμενε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Αυτοι που βγαζουν μουσουδα απο το κεντρο, ειναι  "ειδικες δυναμεις" στα χαρτια. Αρκετοι ερχοντουσαν για μετεκπαιδευση απο τα μερη μας, για να παρουν την ειδικοτητα τους και τους εκανα μεροκαματο.<br><br>Το κεντρο που ημουν, ουδεμια σχεση ειχε με ειδικες δυναμεις, πλην παροχης εξτρα ειδικοτητας που ηταν περισσοτερο εγκεφαλικη φαση.<br><br>Ειχαν δικο τους εγερτηριο. Πριν την αναφορα λοχου, ετρεχσν γυρω γυρω. Γυμνοι απο την μεση και πανω.<br>Τελος παντων, το απογευμα τσιμπουσα καμια 10αρια απο αυτους και βαζαμε στοιχημα, ποιος θα την παλεψει σε αντοχη και στιβο μαχης.<br>Τσιμπαγα απο 100δρχ. Τοτε δεν επαιζαν τα ευρωπαικα οικονομικα. <br><br>Εκτος απο τις τιμητικες που τσιμπαγα στο κιλκις, επειδη περνουσα ολα τα εμποδια του στιβου μαχης. επαιζε και το ψησιμο απο το ταγμα. Ειχα παρει μερος σε περισσοτερες ασκησεις, απο οσες φορες αυτοι ειχαν ξυπνησει με την ιδιοτητα του στρατιωτη.<br><br>Εβγαζα 1000 με 1500 δραχμες, την εποχη που ο μισθος του φανταρου ηταν 400 με 500? Ισως 300. Δεν θυμαμαι.<br> Μεχρι να με παρουν χαμπαρι, τα ειχα παρει απο ολους, τουλαχιστον δυο φορες και ερχοταν η επομενη σειρα για εκπαιδευση.<br><br>Μεροκοματο τους εκανα. Μια φορα ενας εκανε και εμετο απο το ζορι.αρουραιοι, τι ξερουν απο μαχημοτητα.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,749
στιβο μαχης....ειχαν σκιστει ολες οι παραλλαγες μου εκει,μετα φοραγα μονιμως μια που ειχα κρατησει για τα αγηματα.απο τι τις φτιαχνανε?μια ετσι εκανα και χρακ!παλι καλα που φοραγα μαυρα μποξερακια :pP
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,372
Γνωρίζει κανείς τι εξετάσεις κάνουν στους κληρωτούς όταν μπαίνουν;<br>Επίσης, λέω να ζητήσω οδοιπορικά, αν και σήμερα δεν μου φάνηκαν διατεθειμένοι να μου τα δώσουν. Το σκέφτομαι να μην παρουσιαστώ  :ninja:
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,749
πριν μια δεκαετια που πηγα εγω,σε ζυγιζανε και σου περνανε αιμα.<br>αν ηθελες να πας για δοκιμος εδεινες και 2-3 αγωνισματα (τρεξιμο,ριξη σφαιρας)<br><br>εδιτ<br>επισης πας και νοσοκομειο για εξετασεις αλλα δεν θυμαμαι τι κανανε.
 
Top Bottom