What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Που πηγα φανταρος/που θα θελα να παω/γιατι μισω το στρατο

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,677
Κατσε ρε φιλε, του εβγαλαν προβλημα στα ματια, του ειπαν οδηγος ξεχνα το. Αργοτερα ειδαν οτι εχει χαρτι τεχνολογιας υπολογιστων και αλλαξαν γνωμη;<br> :7thGuest: <br> Οταν ειχα πατησει το ξερο μου νεα σαντα για εκπαιδευση στα κρικικρικι, οσοι ειχαν σωας τα φρενας, στην οφθαλμολογικη ελεγαν οτι το 10 ειναι ωμεγα και τους εστελναν καπακι στις μοναδες ως τφ.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,564
Λογικό το βρίσκω, τα τανκς κάνουν splash damage οπότε δε χρειάζεται ιδιαίτερα καλή όραση.
 

gvorris

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
475
Εγώ ήμουνα οδηγός και πυροβολητής στο Toma BMP1 (ρώσικο άρμα) ο οφθαλμίατρος δεν με είχε δει καθόλου.<br>Και μην τα λέτε τανκς είναι άρματα πέφτουν καμπάνες  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br>20 μέρες φυλακή τρώγαμε όσοι τα λέγαμε τανκς  :whatever:
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,749
αχ αυλωνας,σκοπια face to face με μαυρες εποπινες  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,677
<blockquote><br>Εγώ ήμουνα οδηγός και πυροβολητής στο Toma BMP1 (ρώσικο άρμα) ο οφθαλμίατρος δεν με είχε δει καθόλου.<br>Και μην τα λέτε τανκς είναι άρματα πέφτουν καμπάνες  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br>20 μέρες φυλακή τρώγαμε όσοι τα λέγαμε τανκς  :whatever:<br></blockquote><br>Ή οδηγουσες ή εριχνες, και στα δυο δεν ησουν. αν και νομιζω οτι η ειδικοτητα του πυροβολητη ηταν ετσι.<br>καλα ελεγαν, αρματα ειναι. δοχειο, μπορει να ειναι και η παπια στο νοσοκομειο.<br>
 

gvorris

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
475
lelo η ειδικότητα του πυροβολητή ήταν να &#039;&#039;παντρεύεται&#039;&#039; το άρμα του.Όλη μέρα κάθε μέρα η ασχολία σου ήταν να το συντηρείς να το πλένεις να το καθαρίζεις και γενικά ό,τι χρειάζονταν και συνεπώς να το οδηγάς μέσα στον λόχο και όχι μόνο, μέχρι την στιγμή που γινόσουν official πυροβολητής σε κάθε άσκηση. Δηλαδή όλο τον άλλον καιρό έκανες τα πάντα γύρω απ&#039;το άρμα σου.<br><br>Όλα αυτά το μακρινό 2003 στην καλλονή Μυτιλήνης! 
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,677
δεν ξερω τι εκαναν μετα, στα χρονια τα δικα μου, τα πετρινα. ενας οδηγουσε και ενας οδηγουσε.<br>τα ξερω τα bmp. στα Μ113 ημουν και με τσιμπησαν σαν την πρωτη σειρα που εκπαιδευτηκε για να εκπαιδευσει τους πρωτους οδηγους. εκπαιδευτες ειχα αξιωματικους που ειχαν παει στην τσεχια (εαν θυμαμαι καλα) για εκπαιδευση. ολοκαινουργια ηταν και χρεπια.<br>το κεντρο εκπαιδευσης ηταν νεα σαντα αλλα το εκλεισαν, μαλλον επειδη δεν χωραγε αλλους το νεκροταφειο. μολις το ανοιξαν αλλου,  με φωναξαν. εγιναν ολα τοσο γρηγορα, που τα βυσματα δεν το ειχαν παρει γραμμη. πρεπει να ηταν οι μοναδικες τιμιες μεταθεσεις του ελληνικου στρατου. μετα απο κανενα τριμηνο αρχισαν να σκανε κατι αεροποροι με αποσπαση για το γραφειο το ερυθρου σταυρου, που θα ανοιξει σε δεκα χρονια.<br><br>οδηγος ηταν πολυ πακετο. σκοπια, αγγαρεια, συντηρηση, ασκησεις (ΠΟΛΛΕΣ) και αρκετες ηταν ασχετες με το οδηγικο.<br>επειδη ακριβως το damage ειναι splash, η οραση πρεπει να ειναι ακμαιοτατη. επειδη τα μεταφορας προσωπικου εκτος απο μερικους τοννους και αρκετο splash damage, πανε και γαμιοντας. τα bmp ειχαν τρελο κοντερ 130? ισως περισσοτερο και 13 τοννοι ατσαλι.<br>60mph ηταν τα Μ113. δεν ξερω αν τα θυμαμαι σωστα. βαλε τωρα τα αρματα που ζυγιζουν γαμησετα τα, να τα οδηγαει στραβος.<br>αν σε εβλεπαν λιγο χαριτωμενο στο iq τυχαινε να μην οδηγησεις ποτε.<br>μια φορα εδωσαν σε εναν τετοιο τυπακο να οδηγησει για παρκαρει ενα λιγο πιο περα. σε 10 δευτερολεπτα του πηραν το διπλωμα.<br>ενας αλλος πηρε σβαρνα τον ορχο και χτιζαμε σαν τρελοι, πριν ερθει κανενας και δει τους τσιμεντολιθους κατω.<br><br>τωρα δεν ξερω σε τι βαθμο σκληροτητας ειναι τα πραγματα.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Ήγγικεν η ώρα να συμπληρώσω και εγώ το περιοδεύω (εδώ και μήνα αλλά αποφάσισα τώρα) !!!<br><br>Τι συμβουλεύετε να επιλέξω , μιας και δεν παίζει για αεροπορία :spiteful: <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  :pP ?
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,144
<blockquote><br>Τι συμβουλεύετε να επιλέξω , μιας και δεν παίζει για αεροπορία :spiteful: <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  :pP ?<br></blockquote><br><br>Αεροπορία... :pP
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
γιατί παίζει να πας ναυτικό; <br>Πεζικό πάνε όλοι, όσοι δεν έχουν βύσμα.<br>
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,971
<blockquote><br>Ήγγικεν η ώρα να συμπληρώσω και εγώ το περιοδεύω (εδώ και μήνα αλλά αποφάσισα τώρα) !!!<br><br>Τι συμβουλεύετε να επιλέξω , μιας και δεν παίζει για αεροπορία :spiteful: <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  :pP ?<br></blockquote><br><br>ΕΔ. Οι υπηρεσίες στο απλο Πεζικό θα καταντήσουν αργά ή γρήγορα ψυχοφθόρα βαρετές. Τουλάχιστον ΕΔ θα αποκομίσεις &#039;&#039;κάποια&#039;&#039; εμπειρία κ θα ρίχνεις γκομενες παίζοντάς το κομάντο στο fb.<br>Μην ανυσηχείς τώρα για καψώνια κ για αθλητικές επιδόσεις. Δεν έιναι όπως κάποτε. Εχω φίλους που πήγαν.<br>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,677
Εγω παντως, σε βλεπω κινεζικη αντικατασκοπια στο πεζικο<br>κα ψι μι τζη.<br>Εναλακτικο σεναριο<br>Διαβιβασεις<br>Ισως και να ξεκινησεις και απο θηβα, πυροβολικο. Για απλο τιφι δεν σε κοβω.<br><br>Τωρα που το σκεφτομαι, οδηγος θα καταληξεις μαναμ. <br>Εισαι παιδι ωραιο και υπηρετεις στα ΡΕΟ
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ό, τι και να επιλέξεις, θα σε βάλουν όπου θέλουν. Εκτός κι αν έχεις βύσμα και πας αεροπορία.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br>Τι συμβουλεύετε να επιλέξω , μιας και δεν παίζει για αεροπορία :spiteful: <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  :pP ?<br></blockquote><br><br>Αεροπορία... :pP<br></blockquote><br>Δεν δέχονται δυστυχώς ( :pP ) , για αυτό μετά από αεροπορία τι προτείνετε να επιλέξω για κάπου υποκειμενικά αντικειμενικά καλύτερα?
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,677
Φιλαρακι, τα καλυτερα τα ξερει μονο ο μπαρμπας απο την κορωνη.<br>Εαν δεν εχεις τετοιον μπαρμπα να σου κανει την καλωδιωση, οτι ειπε ο JonIrenicus.<br><br>Θα σε στειλουν οπου νομιζουν αυτοι. <br>Καποια πραγματα, οπως ειναι η σωματικη διαπλαση, παιζει ρολο. Μη περιμενεις για τσολιας. Κι εγω ψηλο αγορι ειμαι, αλλα δεν νε πηραν. Εχασα πολλες τουριστριες.<br>Δεν πειραζει, πηγα μετα στις χωρες τους και τις πετυχα στο φυσικο τους περιβαλλον.<br><br>Οποιο σωμα και να σου κατσει, εχει τα καλα και τα ασχημα. Η πορεια στο σωμα μετραει. Που θα σε στειλουν, τι διοικητη θα εχεις, τι σειρες θα πετυχεις κτλ.<br><br>Αυτο που μετραει ειναι να μην ψαρωνεις.<br>Να κρατας low profile.<br>Να εχεις ματια ανοιχτα και ολο και κατι θα μαθεις απο αυτη την ζωη.<br>Στην αρχη θα εχεις γρασσα. Οταν στο λενε στην αρχη, συνηθως εχουν δικιο.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>Ό, τι και να επιλέξεις, θα σε βάλουν όπου θέλουν. Εκτός κι αν έχεις βύσμα και πας αεροπορία.<br></blockquote><br>Βύσμα για αεροπορία δεν υπάρχει αλλά για ναυτικό και ναι και όχι . Είναι το ζήτημα εκείνο που δανείζεις κάτι σε κάποιον και το περιμένεις πίσω ?!  Άλλες φορές το παίρνεις και άλλες όχι!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,357
Βάλε ότι γουστάρεις. Κι εγώ από το πουθενά βρέθηκα στην αεροπορία
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br>Ήγγικεν η ώρα να συμπληρώσω και εγώ το περιοδεύω (εδώ και μήνα αλλά αποφάσισα τώρα) !!!<br><br>Τι συμβουλεύετε να επιλέξω , μιας και δεν παίζει για αεροπορία :spiteful: <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  :pP ?<br></blockquote><br><br>ΕΔ. Οι υπηρεσίες στο απλο Πεζικό θα καταντήσουν αργά ή γρήγορα ψυχοφθόρα βαρετές. Τουλάχιστον ΕΔ θα αποκομίσεις &#039;&#039;κάποια&#039;&#039; εμπειρία κ θα ρίχνεις γκομενες παίζοντάς το κομάντο στο fb.<br>Μην ανυσηχείς τώρα για καψώνια κ για αθλητικές επιδόσεις. Δεν έιναι όπως κάποτε. Εχω φίλους που πήγαν.<br></blockquote><br>Προς το παρόν δεν έχω το σώμα για Ε.Δ.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>Βάλε ότι γουστάρεις. Κι εγώ από το πουθενά βρέθηκα στην αεροπορία<br></blockquote><br>Το σκέφτομαι και αυτό όπως και ότι όλοι καταλήγουμε πεζικό , αλλά λέω μήπως επιλέξω ναυτικό που υπάρχει και σύνδεσμος ? Άλλο καπέλο αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι ?!
 
Top Bottom