What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Που πηγα φανταρος/που θα θελα να παω/γιατι μισω το στρατο

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,678
Μλκς ζωαρα κανω (μεχρι να με διαλέξουν για κύπρο πάντα, μην τα ξαναλεμε). Τρεις λόχοι συνολο, ο τρίτος είναι νορμάλ κ τυπικος, ο δεύτερος έχουν λοχαγό στρατοκαβλο και τους γαμαει τη μανα σε βαθμό που τους λυπασαι, κ μετά είναι ο δικός μου ο πρωτος λόχος που είμαστε σα λύκειο πραγματικά. Μες στη μαλακια όλοι, φανταροι και επιλοχιες, κολλέγιο. Επιασα κ δουλειά στο διοικητηρίο κιολας, με πέρασε από συνέντευξη ο λοχαγός κ μάλλον κατάλαβε πως ειμαι κ γαμω, με ανεβασε στο 2o γραφείο κ έγινα γραφεας ενός ταγματάρχη καθημερινές 7 με 1. Υπολογιστές στο κψμ δεν έχει πλέον παντως :Ρ
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Tελευταία ευκαιρία για τεμπελιά. Καλή διασκέδαση εύχομαι. Αν και μάλλον θα περάσεις σούπερ έτσι και αλλιώς, οπότε ΝΑ ΠΗΞΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ :cheers: :cheers: :cheers:
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,284
ρε χελιον μηπως εισαι σε ενα παραλληλο συμπαν ??
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
ΠΕΣΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΝΕΟ, ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ!

lol, και Κύπρο να πας, οι πρώτοι 2-3 μήνες είναι τσαπού. Μετά είναι τέλεια.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,744
ΧΕΙΛΛΙΟΝ!!

εν γκειμινγκ αδερφε,να προσεξεις παρα πολυ οτι σου χρεωσουν απο πλευρας εξοπλισμου.
μου φαγαν το τζακετ στο κεντρο , τα αδιαβροχα και εναν γεμιστηρα στην μοναδα.
ειδικα μα δεις οτι πλησιαζει η μερα που απολυονται παλιοσειρια,ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

α και πες μας πως παει η προσπαθεια να διδαξεις νεες τεχνικες μαχης,turn based δηλ,στους καραβαναδες. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Σωστός ο Γαίος, εγω οταν ηταν να φύγω απο την μονάδα και έπρεπε να παραδώσω ειχα γυρίσει απο το φυλάκιο και έψαχνα την σκηνή που μου είχαν χρεώσει... κάποιος θα έψαχνε και την δικιά του μετα απο εμένα :spiteful:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,518


Steel_Havoc wrote:
Σωστός ο Γαίος, εγω οταν ηταν να φύγω απο την μονάδα και έπρεπε να παραδώσω ειχα γυρίσει απο το φυλάκιο και έψαχνα την σκηνή που μου είχαν χρεώσει... κάποιος θα έψαχνε και την δικιά του μετα απο εμένα :spiteful:</blockquote>

η συζητηση πηρε μια πολυ σωση κατευθηνση. μερικα απο τα ματζαφλαρια που σου χρεωνουν ειναι πανακριβα. (καλα, για το οπλο δεν το συζηταμε). οι επικινδυνες μερες ειναι η περιοδος των μεταθεσεων/απολυσεων.
παντα υπηρχε καποιος που εψαχνε το οπλο του, επειδη καποιος του το πηρε για να παει σκοπος.

εγω θυμαμαι οτι το κρανος που ειχα στο αρμα, αν και κλειδωμενο, την περιοδο που επαιρναν μεταθεσεις καποιοι παλιοι, το ειχα κρυψει μεσα στο μοτερ. νομιζω οτι ειχε γυρω στα 2 χιλιαρικα+ :dry:
μηδαμινο ποσο, αν το συγκρινουμε με το ιδιο το αρμα. αν το κατεστρεφα, ακομα θα πληρωνα σπαζοντας πετρες με αλυσοδεμενα ποδια.

θελει προσοχη. ο καθενας μπορει να σου κλεψει οτιδηποτε, οσο απιθανο και αν ειναι. οδοντοβουρτσα, ποποχαρτο, φορεμενες καλτσες. μεχρι και τους λεκεδες απο τα απλυτα ρουχα.

ο καλυτερος μου φιλος στον στρατο, ηταν το λουκετο. αν και ολοι ειμασταν experts στο ανοιγμα τους. με συρματακια και ξιφολογχες.

 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Μπήκα Καλαμάτα, πέφτει πούτσα ειδικά την πρώτη βδομάδα (μέχρι να γλυκάνουν οι Αρβύλες, να συνηθίσεις να βλέπεις τις κουράδες στους τοίχους αλλά και τιραμισού στα Λουτρά, μπόχα , σαπίλα και βρωμιά στα μαγειρία [βλ. μυγάκια μέσα στις κανάτες νερού κ.λπ.]) και χω μια απορία.

Γιατί η Κύπρος θεωρείται Καράχάρντκορ; Δηλαδή συγκριτικά σε σχέση με τον πρώτο μήνα εκπαίδευσης στα κέντρα (που πρέπει να σαι τέντας, σε μας τουλάχιστον), πως είναι τα πράματα;
Για πείτε ρε ΤομΤζι και Μποράτσο. Επειδή όσους έχω ρωτήσει εδώ με κοιτάνε λες και είμαι ο πιο μαλάκας άνθρωπος που το επέλεξα.

Επίσης από τη γαστρεντερίτιδα κα τη γρίπη που κυκλοφορεί στην καλαμάτα είχαμε πολλά θύματα. Είναι ελλεινό να μπαίνεις πρώτη βδομάδα στρατό, να σου γαμιέται τόσο πολύ η ψυχολογία (για 2 βδομάδες δεν μου χε σηκωθεί oMG!!!) και να σου γαμιέται και η υγεία. Τουλάχιστον δεν μπορώ να μυρίσω την μπόχα της τουαλέτας χοχοχο
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αχχχχ, αθωε, ρομαντικε επιταφιε...
ενα μονο θα σου πω κι αν θυμαμαι καλα φταιμε κι εμεις γιατι δεν αναφερθηκε στο παρον θρεντ. αλλά νομιζω θεωρειται κοινο μυστικο...

σε οτι εχεις φαει η εχεις πιει εκει μεσα, εχει πεσει ισχυρη δοση αντικουκου. μιλαμε ικανη να σταματησει τις ορμες και του γκαιου ακομα για κανενα τριμηνο.
θες να σου εξηγησω και το γιατι? δεν το νομί.

για τα αλλα δεν ξερω.. καλη συνεχεια και μη μασας.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
Επιτάφιε, στην Κύπρο θα κάνεις στρατό και όχι τα ποζεριλίκια που προσπαθούν να ψαρώσουν τους νιούφηδες στο Κέντρο. Σκέψου θητεία όπως είναι η εκπαίδευση των ειδικοδυναμιτών στη ΜΑΛ, αλλά για 2 μήνες.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Στις διαβιβάσεις μπήκες; Αυτά με τις τουαλέτες και τις αρρώστιες τα είχα και γω στο ΚΕΠΒ στη Θήβα (από γαστρεντερίτιδα γλίτωσα αλλά είχα παροξυσμικό βήχα μέχρι ενα μήνα που έφυγα από το κέντρο και πήγα σε πολίτη γιατρό και πήρα αντιβίωση, οι στρατιωτικοί μου έδιναν ντεπόν και με έδιωχναν οι κοπρίτες)
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Εγώ υποψιαζόμουν τα εμβόλια ρε Bruce... Τώρα μου λες φαγητά και με γαμάς...Ούτε από ΚΨΜ δεν θα αγοράζω πια.. Πάει ο Έπιταφ!

Επίσης επειδή δεν ξέρω τι σκατά εκπαίδευση κάνουν οι Αλειπτωτιστές για εξήγησε μου ρε Νορθλάντερ...
Το ότι δεν θα κάθομαι να βαράω προσοχές σα μαλάκας για 20λεπτα (πριν αποφασίσει ο εκπαιδευτής αν θα μας στείλει για την αγγαρεία που του ανέθεσε ο ανώτερος), το βλέπω σαν θετικό πάντως.
Αν έχει για 2 μήνες στίβο μάχης, βολές και λοιπά οκ.
Όμως αν σε ρίχνουν σε μπουντρούμια για μια βδομάδα και σου κάνουν ηλεκτροσόκ σε κρεβάτια βιετκόνγκ με βδέλες , ε όχι δεν ψήνομαι...
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,435
Το αντικούκου είναι μύθος.
Αν σου σηκωνόταν με αυτά που βλέπεις στο κέντρο
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
, δεν θα ήσουν και πολύ φανατικός άντρας Επιτάφιε. Άσε που σε έχουν στην τσίτα, και δεν είσαι σε οικείο περιβάλλον. Εδώ να ρίξω τα παιδιά στην πισίνα για πρώτη φορά έκανα 2 μέρες, εγώ, που έτρωγα διπλή μερίδα, και στο σπίτι θα πάω 1 φορά την ημέρα τουλάχιστον. Προς την 3η εβδομάδα, που θα έχεις κάνει παρέες, και θα έχεις εγκλιματιστεί, αν έχετε καμιά νόστιμη λοχία που δεν φωνάζει πολύ (εγώ είχα <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> ), ίσως σου κάνει κούκου.
Στην Θήβα, τον Μάιο που μπήκα εγώ, είχαμε πρόβλημα με το λαιμό μας όλοι, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Εγώ εφάρμοσα ομοιοπαθητική θεραπεία και χλαπάκιαζα παγωτά. Περδίκι ήμουν.
Με τις μύγες είχαμε και εμείς θέμα, αλλά ξυδιάζαμε τους δίσκους, και τα ποτήρια τα βάζαμε με το άνοιγμα κάτω. Γαστρεντερίτιδες, στην δικιά μου πυροβολαρχία δεν είχαμε.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
Είναι ως προς το πειθαρχικό και αυστηρό στρατιωτικό αυτό που αναφέρομαι. Θα νιώσεις οπλίτης που έχει chain of command από πάνω του. Άσχετα αν θα το κάνουν καραβανάδες που είναι χώρκατοι (όπως λένε και στα πάτρια εδάφη) ή μορφωμένοι αξιωματικοί. Είναι και πού θα πέσεις αλλά γενικώς ΕΛΔΥΚ τους πρώτους μήνες κάνεις στρατό όπως θα έπρεπε.

Αν θες να πας για την εμπειρία πήγαινε, διαφορετικά κάτσε χαλαρουίτα Ελλάντα.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Kuivamaa, και γω όταν το χα γκουγκλάρει πριν κάνα μήνα, Διαβιβάσεις ελεγε ότι είχε ως ειδικότητα η Καλαμάτα, αλλά δεν έχω ακούσει κουβέντα εγώ.

Η μαλακία με το φαγητό είναι ότι μας πεθαίνουν στο λάχανο μεσημέρι/βράδυ. Την περασμένη βδομάδα είχαμε μπιφτέκι για μεσημέρι και για πρώτη φορά μπαίνει ο Αρχιλοχίας (που είναι υπεύθυνος για τα μαγειρία) και έρχεται στο τραπέζι μας που τρώγαμε οι στρατιώτες (για πρώτη φορά) και ρωτάει έχοντας ένα κάπως σαρδόνιο χαμόγελο :
"Παιδιά καλό το μπιφτέκι ε;"
"μργκ ν ναι...μπολι γκαλό νιομ τσομπ" Κάνω εγώ.
Ε, το βράδυ είχα το πιο σκατά στομάχι σε όλη μου τη ζωή.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΜΜΑΝΤΟ

Το βρωμόσκυλο ο Χέλιον μια χαρά περνάει απ ότι κατάλαβα πάντως...

Εδιτ : @Northlander
Κοίτα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ιεραρχία. Ειδικά αν ο άλλος είναι σωστός.
<span class="bbcode_spoiler">Να δώσω παράδειγμα. Έχουμε έναν εκπαιδευτή ο οποίος όλη την ώρα κοκορεύτεται για το πόσο μπουρδέλο ήταν (και καλά τώρα ωρίμασε...) και ότι έχει φάει 270 μέρες φυλακή για μανδραπήδες και άλλα ωραία, και πως δεν θέλει να γίνουμε και μεις έτσι.

Εντωμεταξύ εμείς, αν εξαιρέσεις ένα περιστατικό που κάποιοι μαλάκες το πρώτο ΣΚ παρήγγειλαν απ έξω delivery (δηλαδή για όνομα του θεού), επειδή υποτίθεται ήταν πιο χαλαρά εκείνες τις μέρες, και τον τύπο που μοίραζε σερπαντίνες σε όλο το WC Sector, δεν είχαμε κάποιο θέμα. Ειδικά ο θάλαμος μου είναι όλοι σχεδόν και γαμώ τα παιδιά (δηλαδή α) δεν δημιουργούν προβλήματα και β) εχουν θέληση να είναι τέντες).

Ο τύπος παρόλαυτα κάνει συνέχεια κύρηγμα. Ε κάτι τέτοιοι είναι που με εκνευρίζουν. Δεν γουστάρω να έχω ένα 20χρονο "μπουρδέλο" να μου κάνει κήρυγμα στον ήλιο και να μου λέει ότι είμαι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ και να τρώω καψόνια.
Με αυτόν τον μαλάκα συκγκεκριμένα είναι που "σπάω" και καταριέμαι που είμαι στον στρατό.

Από την άλλη ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους εκπαιδευτές που έχουμε τους πάω με τα 1000 και δηλώνω πλήρη υποταγή (ειδικά στον Μεταλλά τον Στασινόπουλο και τον Θάνο).
Κάποιοι πιο αυστηροί καθόλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης, κάποιοι - αφού δουν ότι η διμοιρία είναι καλή και δεν τον γράφει στα @@ της χαλαρώνουν.

Τώρα αν Κύπρο ή όπου αλλού με στείλουνε έχουμε ένα Βλάχο που δεν ξέρει να δίνει σωστά εντολές, αλλά εγώ γνωρίζω πως είναι τίμιος και καθώσπρέπει στα στρατιωτικά του καθήκοντα, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να εκτελέσω διαταγές (μέχρι ενός σημείου πάντα ... Εννοώντας πως δεν θα μαι ο μόνος που θα γαμιέμαι μέσα στον Λόχο ενώ άλλοι θα αράζουν)</span>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,518
αγαπητε επιταφιε, απο εκει ξεκινησα και εγω την καριερα μου στην ποδαριλα και την αγανακτηση.
δεν ξερω για τωρα, τοτε την εποχη με τους καταπελτες, 1 και 2 λοχοι κομπλε. οι απο πανω ηταν γεματοι με δακρυα απο ρεγγες. αν και τοτε επαιζε ενας λοχιας εκει ψηλα, που ηταν υπευθηνος για την κακομεταχειριση. πηρε μεταθεση εβρο και τον συνταντησα σαν παλιοσειρα.

κεφαλαιο αντικουκου.
οτι ειπε ο φιλτατος vtheofilis. αν σου κανει κουκου μεσα στιν @@καμπο, εχεις αλλο θεμα.

κεφαλαιο στρατιωτικοι γιατροι.
φιλαρακι, οτι υγεια βρεις εξω, μακρυα απο τους βουντου γιατρους του στρατου. ειναι ολοι αγραμματοι και υποψηφιοι μαχαιρωμενοι.

<span class="bbcode_spoiler">
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
</span>γιαυτο σας λεω, καλυτερα να πατε στον γιατρο της φυλης των απατσι, παρα σε στρατιωτικο γιατρο. δεν ειναι να το πατε με πιθανοτητες αν ειναι οκ το παλληκαρι. δεν ειναι οκ και εισαι σιγουρος.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
Το ζήτημα με τους γιατρούς είναι μεγάλο κεφάλαιο και ευθύνονται πέραν των ίδιων των γιατρών και όλα τα υπόλοιπα τα φίδια.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,806
Epitaph 8 στους 10 στο κέντρο που ήμουν (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα) είχαν "προσβληθεί" από τα εμβόλια και είχαμε βήχα, ερεθισμένο λαιμό, κλεισμένη μύτη και εμφανίσαμε πυρετό μερικές φορές. Για ένα μήνα περίπου δεν ήμου και στα καλύτερα μου, φαντάσου ότι ο βήχας με ακολούθησε και αφού πήγα στη μονάδα για καναδυο εβδομάδες...
Ο μπράδερ ελπίζω να τρολάρει για το "αντικούκου", διαφορετικά κάποιος πρέπει να του πει την πικρή αλήθεια :trollface:
Φαγητό γενικά είχαμε καλό (ειδικά Σπάρτη). Μία φορά μόνο ένιωσα πόνο (σουβλιές όχι αστεία) και ήταν από (τυχαίο?) φασολάδα... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Ειδικά στο φυλάκιο είχαμε επαγγελματία μάγειρα (οπλίτη) που έφτιαχνε πολύ καλά φαγητά, διάβολε ακόμα και γλυκά του ταψιού μας έφτιαχνε!!

EDIT: Λέλο διαφωνώ σχετικά με τους γιατρούς. Αλεξανδρούπολη που ήμουν, είχαμε μέσα στο στρατόπεδο το 492 Σ.Ν. και οι γιατροί εκεί ήταν εξυπηρετικοί, ενημερωμένοι και προσβάσιμοι από ειδικευόμενους μέχρι μόνιμους. Οκ παίζει και ευθυνοφοβία στον ελληνικό στρατό αλλά και πάλι...
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Παύλο, έβηχα μέχρι και στον ύπνο μου,ερχόντουσαν θαλαμοφύλακες από διπλα να δουν τι γίνεται και μέχρι σκασμού στην εκπαίδευση, παροξυσμικός λέμε. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Πρησμένες αμυγδαλές με αίμα έναμισι μήνα μετά από τα πρώτα συμπτώματα, εισπνοές και αντιβίωση χρειάστηκα.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Στη Κύπρο Epitaph είναι ανάλογα που θα πέσεις. Ας πούμε το Σύνταγμα είναι χλιδή, το 1ο Τάγμα μαυρίλα, το 2ο Τάγμα λίγο τέντα (αν και μπορεί να ισχύει το αντίθετο) η 35ΜΚ είναι για ειδικές δυνάμεις, η 5η ΕΜΑ (που υπηρέτησα) τους πρώτους 3 μήνες ήταν απίστευτα τέντα αλλά μετά που ήρθαν τα νεούδια χαλαρώσαμε πολύ (ειδικότερα εγώ που πήρα το δεκανόσημο έκανα υπηρεσίες του βαθμού μου και μόνο. Αξιωματικός Πύλης, Δεκανέας αλλαγής και συνοδηγός στο βανάκι που πηγαίναμε τους καραβανάδες σπίτια τους <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ).

Ήταν ωραία εμπειρία αλλά όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έχει και τα (πολύ) άσχημα του.
 
Top Bottom