What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Που πηγα φανταρος/που θα θελα να παω/γιατι μισω το στρατο

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266


vagelis_h wrote:


Omen wrote:
Χημείο.</blockquote>

Δηλαδή??</blockquote>

https://www.youtube.com/watch?v=N-cEIZ56CLw



 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Ήμουν εκεί το 12. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοεί ο Omen, αλλά εμείς σε σχέση με αυτά που μου έλεγαν φίλοι που είχαν παρουσιαστεί σε άλλα κέντρα την ίδια περίοδο, δεν είχαμε περάσει και τόσο χαλαρά. Μιλώντας πάντα για κέντρο έτσι όπου όσο να 'ναι είναι πιο απλά τα πράγματα.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
741


Omen wrote:


vagelis_h wrote:
2/39 Σύνταγμα Ευζώνων 'Σχης Καραχρήστος' Μεσολόγγι Πεζικό παρουσιάζομαι!</blockquote>

Χημείο.</blockquote>

Ανακατεύουν υγρά και κάνουν πειράματα δηλαδή? :huh:



 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Kάνουν πειράματα για το πως θα ήταν ο στρατός αλλού :spiteful:
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328


Steel_Havoc wrote:
H γκατζολία πάντως είναι κρύα, σκοτεινή και περιμένει :evil:</blockquote>

Πάντα θα περιμένει. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις καταπληκτικές στιγμές μοναξιάς μέσα στην παγωμένη ομίχλη. Η φράση "the sound of silence" απέκτησε πραγματικό νόημα από εκεί και έπειτα. Το μόνο που θα μπορούσε να το βελτιώσει ως εμπειρία θα ήταν αντί για Kevlar να φοράω chainmail και αντί για G3, shield & spear. Θα ήταν και πιο αποτελεσματικά πθανότατα <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,343
<blockquote>Το μόνο που θα μπορούσε να το βελτιώσει ως εμπειρία θα ήταν αντί για Kevlar να φοράω chainmail και αντί για G3, shield & spear. Θα ήταν και πιο αποτελεσματικά πθανότατα <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> </blockquote>

Όχι spear, αλλά "http://skourtakrdiaf.blogspot.gr/search/label/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%BD" class="bbcode_url">παραμήριον". (Και όσο για το G3, με μια καλή διόπτρα τον κατεβάζεις από τα 400 μέτρα τον άλλον. Με τα iron sights πάνω από 200 είναι μάλλον waste of ammo, εκτός εάν είναι κάποιος πολύ καλός!!!).
 

vagelis_h

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
326
Ο πρώτος μήνας πέρασε!! Καλά ήταν στο Μεσολόγγι, οι 2-3 πρώτες μέρες ήταν περίεργες μέχρι να καταλάβεις πως λειτουργούν τα πράγματα.. Όλα τα λεφτά η νυχτερινή βολή.. Στην αναμονή τώρα για την μετάθεση.. Ρε παίδες για πείτε, πώς γυαλίζατε τα άρβυλα? Μου εμφανίζονται συνέχεια άσπρα σημάδια σαν στεγνός ιδρώτας..
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,441
Το βράδυ, πριν κοιμηθώ, τα καθάριζα με την βούρτσα και τα πέρναγα ένα χέρι Camel. Στο κέντρο αυτά, στην μονάδα ξεσκόνισμα, και αραιά και που γυάλισμα. Προσοχή στο βερνίκι του ΕΣ, είναι άγραφος κανόνας ότι κάποιος θα βάψει κάτι που δεν πρέπει λόγω απροσεξίας και του σχεδιασμού του σωληναρίου.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μωρομάντηλα. Βασικά τα πάντα τα κάναμε με μωρομαντηλα, μέχρι και το καθάρισμα τού όπλου.  :pcmr:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,689
Τα μωρομάντηλα βγάζουν υγρασία στις αρβύλες, η οποία υγρασία είναι ακριβώς αυτά άσπρα σημάδια που βλέπεις πάνω τους. Βρες κάποιο καλό βερνίκι, κατά προτίμησην της αγοράς εκτός στρατοπέδου γιατί αυτό που πουλάνε τα απανταχού ΚΨΜ είναι επιεικώς για το μπούτζο.<br><br>Τα μωρομάντηλα επίσης μπορεί να γυαλίζουν πρόσκαιρα το όπλο αλλά μακροπρόθεσμα το κάνουν να βγάζει σκουριά, οπότε αν πέσεις σε προβλεπέ στρατόπεδο (με τακτικές επιθεωρήσεις όπλων κτλ) και σε πάρουν πρέφα, την έκατσες. Για τα όπλα υπάρχουν ειδικά λάδια και kit καθαρισμού, τα ζητάς από τον λοχία υπηρεσίας ή το όργανο ή οποιοδήποτε άλλο στέλεχος κανονίζει τα κουμάντα την εκάστοτε μέρα, και είναι υποχρεωμένος να στα δώσει για λίγη ώρα. Εκτός κι αν είναι τελείως στα @@ τους όλοι οπότε κάντα με μωρομάντηλα κι ότι γίνει :Ρ
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Το όπλο δεν το καθαρίζεις εξωτερικά. Μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσεις κάποιον με τη μέθοδο του δράκου του Κομόντο. Τον χτυπάς και τον αφήνεις να πεθάνει από τέτανο.<br><br>Για τα άρβυλα, πήγαινε σε κάποιο στρατιωτικό πρατήριο και πάρε λίπος φώκιας, υπάρχουν και κάποια που έχουν και την βαφή "2 σε 1". Αν είσαι vegan, κακό του κεφαλιού σου, τα μικρά φωκάκια θα σε στοιχειώνουν και θα σε κοιτάνε με τα ματάκια τους κάθε φορά που θα κοιτάς τα άρβυλά σου.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Για τα όπλα δεν ξέρω τι να σου πω, καθώς με βγάλανε Ι4 (ψυχολογικό/ψυχιατρικό) και δεν πήρα ποτέ όπλο. <br><br>Για τα άρβυλα εγώ μόνο μωρομάντηλα χρησιμοποιούσα. Άμα είσαι γιωτάς δεν σε αγγίζει τίποτα  :cool: :cool:
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
Oι σκληροί και ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΙ άντρες καθαρίζουν τα άρβυλα με καλσόν :lol:<br>Ειναι super effective! :deal:
 

vagelis_h

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
326
Τα πέρναγα με αυτή τη μαλακιούλα που μας δώσανε εκεί, αλλά τα κάνει ματ... Το όπλο ούτε που θα το καθαρίσω ποτέ.. Μόνο λάδι μέσα.. Πήρα βούρτσα και κάμελ και θα δοκιμάσω.. <br><br>Λίπος φώκιας??  :hmm:<br><br>Πάντως είναι πολύ άνετα τα άρβυλα.. Τα πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερα από τα αθλητικά και μου έκατσαν κουτί.. Ούτε χτύπημα όυτε τίποτα και χωρίς πάτους που είχα αγοράσει.. ότι πρέπει για όργωμα στο τέραβάημπ..... :spiteful:
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,438
<blockquote><br>Για τα όπλα δεν ξέρω τι να σου πω, καθώς με βγάλανε Ι4 (ψυχολογικό/ψυχιατρικό) </blockquote><br><br>Ρε φίλε ο Dexter είσαι; Όταν θυμάμαι όλους τους μανιοκαταθλιπτικοψυχοσοσιοπαθείς στο λόχο διοικήσεως του 502 Μ/Κ ΤΠ που ο ΕΣ είχε κρίνει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην έχουν όπλο, ακόμα με λούζει κρύος ιδρώτας. 
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
<blockquote><br><blockquote><br>Για τα όπλα δεν ξέρω τι να σου πω, καθώς με βγάλανε Ι4 (ψυχολογικό/ψυχιατρικό) </blockquote><br><br>Ρε φίλε ο Dexter είσαι; Όταν θυμάμαι όλους τους μανιοκαταθλιπτικοψυχοσοσιοπαθείς στο λόχο διοικήσεως του 502 Μ/Κ ΤΠ που ο ΕΣ είχε κρίνει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην έχουν όπλο, ακόμα με λούζει κρύος ιδρώτας. <br></blockquote><br><br>Τι μου θύμισες... να βλέπεις άνθρωπο να τρώει σκουλίκια από την τρύπα που μόλις έσκαψε με την ξιφολόγχη και μετά να σου λένε πως έχει σκοπιά στον όρχο μαζί του. Ωραίες στιγμές.<br><br>Το λίπος φώκιας λειτουργεί ως πολύ καλό μονωτικό για την υγρασία, βοηθάει στο να διατηρήσεις τη θερμοκρασία εντός της αρβύλας σε νορμαλ πλαίσια και προσδίδει και ωραία υφή στο δέρμα της. Ειδικά αν σε στείλουν προς Βορρά, θα σου χρειαστεί.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,300
Με τον τρόπο που σε ελέγχουν, θεωρητικά μπορείς να πάρεις τρελόχαρτο χωρίς να είσαι τρελός. Το θέμα είναι μην σε μπουκώσουν χάπια μετά και γίνεις όντως τρελός. Αν και θα έιναι καλή φάση να τρυπάρεις σε κάνα βουνό και να ακούς Wardruna!
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,315
Kατι τετοια βλεπω, και σκεφτομαι αυτα που περασε ο γερος μου στα ΟΥΚ  :pope:
 

vagelis_h

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
326
Βγήκαν οι μεταθέσεις.. Πάω 502 ΜΚΤΠ Καβύλη.. Κάποιος δεν είχε πάει από εσάς? Για πείτε..
 
Top Bottom