Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
πράσινο πουλόβερ χρειαζόμαστε

πράσινο πουλόβερ χρειαζόμαστε

Πλάκα πλάκα, ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ σαν reaction θα είχε ενδιαφέρον. Λέει τόσα πολλά με ένα κλικ, θα το έβαζα σε κάθε είδηση σχετικά με την Epic.

Τα "Stay Connected" κουμπάκια, δεν οδηγούν στα social του RQ αλλά στου theme (σε περίπτωση που πέρασε απαρατήρητο).

Δεν το είχα προσέξει καν λολ, θα επιληφθώ.

Μιας και που ήρθε στην επιφάνεια το νήμα, ας γράψω κάτι.
Αν πατήσω "new posts" φαίνονται τα νέα σχόλια μια χαρά. Αν πατήσω f5, δεν ανανεώνει τίποτα. (το ctrl-f5 λειτουργεί όπως πάντα απρόσκοπτα).

Πολλά συννημένα σε post δεν μου τα εμφανίζει. Μου δείχνει μόνο ένα μικρό εικονιδιάκι όπως φαίνεται στο screenshot. Ξέρει κανείς γιατί;

1587117743841.png

Πολύ περίεργο. Μπορείς να παραπέμψεις στο post να το διερευνήσουμε?

Για να δούμε, θα απαντήσει κανένας

Όταν πατάω home στο forum αντί να με πάει εδώ: RageQuitGR v4.0: Αντισηπτικά και Μάσκες σε Τιμές Ευκαιρίας με πάει στην κεντρική. Φαντάζομαι θα έπρεπε να πάω στην κεντρική τού φόρουμ και όχι του σάιτ

edit: αν πατήσω το "forums" δίπλα από το home, τότε με πάει στην αρχική σελίδα τού φόρουμ. Άκυρη η ερώτηση λοιπόν.

Για να λυθεί η ουσία της απορίας: το breadcrump location που βλέπεις είναι επί της ουσίας η διάταξη του site στο server. Ως home λογίζεται επομένως η κεντρική σελίδα, ως Forums το ίδιο το forum μιας και αυτό βρίσκεται ως υποφάκελος του site.
Απάντησε κάποιος. :broeagle:

Πολλά συννημένα σε post δεν μου τα εμφανίζει. Μου δείχνει μόνο ένα μικρό εικονιδιάκι όπως φαίνεται στο screenshot. Ξέρει κανείς γιατί;

View attachment 386
Αυτό συμβαίνει και σε μένα. Εικόνες του Χελιόνε πχ δεν έχω δει ποτέ εδώ μέσα, πρέπει να κάνω view image στο γκουγκλ για να την δω.

View attachment 386

Το ειχα ρωτήσει και γω παλαιοτερα αυτο. Τελικα βρήκα τι ειναι...εχω εγκατεστημενα plugins στο facebook container, privacy badger και disconnect...αν τα απενεργοποιησω και μπω στο φορουμ βλεπω κανονικα τις εικονες. Προτιμω να τα εχω ενεργοποιημενα βεβαια γιατι κανουν μπλοκ το tracking του fb σε ακαου

^ Για να επιβεβαιωθεί το παραπάνω τρέξτε από το κινητό σας (αν δεν έχει περασμένα addons ο browser). Λογικά τα playgyus κάνουν τη ζημιά.

Ok το Facebook Container την έκανε την δουλειά. Το απενεργοποίησα και όλα καλά.

Back