Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μπορούμε να κανουμε ignore mods και admins εκτος από μέλη τού φόρουμ?

Δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην γίνεται αυτό. Έχεις δοκιμάσει να ενεργοποιήσεις το κουμπί από το profile που θέλεις?

Ας του πει κάποιος ότι απάντησα σε περίπτωση που κάνει εμένα. :giankos:

Έψαξα λίγο στα fora για τη 2.Χ που είναι η δική μας έκδοση.

AFAIK staff can not be ignored by default.

Τα μισά..

Μπαν τον Νορθ πως θα γίνει να τον κάνουμε, αλλά να μη μας γυρίσει μπούμερανγκ;

Παρατήρησα ότι όταν μπαίνω στην αρχική σελίδα του σάιτ από κινητό δεν μου εμφανίζονται τα τελευταία review και νέα. Σαν να μην έχουν ανέβει. Είναι γενικό αυτό η έχω κάνει κάποια γιωτιά εγώ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;

Έχουμε και αρχική σελίδα? Wat sorcery is this.

Ούτε αν κάνεις refresh στη σελίδα? Δοκιμάζω να μπω από κινητό με Chrome και φαίνεται εξαιρετική όπως πάντα.

Γιεπ το σαιτ δουλευει κομπλε απο κινητο με firefox και διαφορα addons installed

Εντάξει τώρα τα εμφανίζει κανονικά. Η μόνη επιστημονική εξήγηση που δίνω είναι ότι "κάποιο κόλλημα θα έφαγε".

Θα είχε κολλήσει η cache του κινητού σε καποια offline έκδοση/σημείο του site, και ανανεώθηκε. :)

Κάθε φορά που προσπαθώ να μπω στο νήμα για το xcom let's play, βλέπω το παρακάτω μήνυμα εδώ και μερικές μέρες
"An unexpected database error occurred. Please try again later. "

Κάθε φορά που προσπαθώ να μπω στο νήμα για το xcom let's play, βλέπω το παρακάτω μήνυμα εδώ και μερικές μέρες
"An unexpected database error occurred. Please try again later. "

Περίεργο, δοκίμασες κανένα refresh με shift+ F5; Όταν είσαι logged out μπορείς να μπεις;

Από κινητό ή desktop επιχειρείς να μπεις?

Θέμα caching οσμίζομαι.

Παθαίνω το ίδιο με συγκεκριμένα θέματα 2-3. Από κινητό.

Με refresh δεν στρώνει; Τραβώντας από το πάνω μέρος της σελίδας προς τα κάτω στον Chrome.

Από κινητό μπαίνω κανονικά. Δοκίμασα τα πάντα εκτός απ' το log out. Μου κάνει εντύπωση γιατί μόνο εκεί παρατηρείται πρόβλημα.

Με refresh δεν στρώνει. Στρώνει με αρκετές προσπάθειες back και δοκιμή να ξαναμπώ στο θέμα. Κάποιες φορές απλά κλείνω τον browser και ξαναμπαινω λίγο αργότερα. Δεν το κάνει συνέχεια. Δηλαδή μπορώ να μπω σε κάποιο θέμα x φορές και να το πάθω σε random στιγμή.

Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου αλλά είμαι και ο πλέον άσχετος με αυτά, ίσως τα υπόλοιπα παιδιά έχουν κάποια ιδέα. Δοκιμάστε να καθαρίσετε και την browser cache αν δεν το δοκιμάσατε ήδη.

Back