Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν ήταν ρύθμιση ή εγγενές πρόβλημα του σαιτ όμως θα έπρεπε να συμβαίνει σε όλους ανεξαιρέτως. Αυτό το να γίνεται σε 2-3 άτομα μόνο είναι περίεργο. Δεν ξέρω καν πώς να μπορέσω να κάνω recreate το πρόβλημα για να δω τι θα μπορούσε να φταίει.
 
Τις τελευταιες (πολλες) ωρες οταν κανω refresh εμφανιζονται error με τον server, δεν φορτωνει το forum και θελω αν ρωτησω.
παιζονται παιχνιδια πισω απο την πλατη μας; Χρωστατε τιποτα λεφτα στην μαφια και σας ψαχνουν απο τον server?
 
Τις τελευταιες (πολλες) ωρες οταν κανω refresh εμφανιζονται error με τον server, δεν φορτωνει το forum και θελω αν ρωτησω.
παιζονται παιχνιδια πισω απο την πλατη μας; Χρωστατε τιποτα λεφτα στην μαφια και σας ψαχνουν απο τον server?
κάνουν εγκατάσταση τα τσιπάκια 5τζι του μπιλαρου του πύλες, είναι λίγο unstable για την ώρα αλλά θα στρώσει με το SP1.
 
Ρε σεις αν γραψεις κατι, πατησεις το preview και βγεις,μπεις, κανεις reload κλπ το κραταει...εχει καποιο οριο λεξεων γιατι εχασα ενα wall of text...?!

Υπαρχει τροπος επαναφορας, αν δεν το εχεις κανει post και το εχεις μονο preview?!
 
Πρέπει να είναι σχετικό με τον browser και τα cookies.
 
Μετά το τελευταίο update του XenForo, άλλαξε κάπως ο Text Editor. Θέλει καλιμπράρισμα αλλά θα το στρώσουμε.

YΓ. Νομίζω πως μετά το update μπορείτε να βάλετε Banners στα user profiles σας :Ρ
 
πσσσσσ χλιδή, έβαλα cover
 
Eμένα τους τελευταίους μήνες δε μου εμφανίζει τα ποστς του μποράτσου, αλλά ντρεπόμουν να το πω μέχρι τώρα.
 
Eμένα τους τελευταίους μήνες δε μου εμφανίζει τα ποστς του μποράτσου, αλλά ντρεπόμουν να το πω μέχρι τώρα.
σε έχει πλοκ
 
Mπα με αγαπάει, ξέρει ότι του κρατάω ένα ροζ βαθράκι κενό στο φωλγκάηζ για όταν ξεπεράσει τις αναστολές του και το πάρει. Δε θα με πλόκαρε ποτέ.
 
Κάτι στράβωσε με το add-on της γέφυρας XenForo-Wordpress μετά το τελευταίο update του XenForo. Προς το παρόν απενεργοποίησα τη δυνατότητα για search στο φόρουμ μέχρι να λάβουμε απάντηση από το σαππόρτ του add-on.

Αν πρέπει ντε και καλά να αναζητήσετε κάτι ως που να γίνει αυτό, δοκιμάστε το γοογλε, αν ψάξετε για "Ragequitgr Forum [λέξη που θέλετε]" παραδόξως δουλεύει.
 
τι παραδόξως; και "τι πίνει ο χέλιον" να γράψω θα μου βγάλει και μάλιστα με το κανονικό σου όνομα :p
Τι τους πέρασες, amateurs?
 
Το θέμα με το σέρτς ΛΟΓΙΚΑ διορθώθηκε.
 
Back
Top