Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Να θυμηθώ να περάσω από το μάρκετ να πάρω φέτες γαλοπούλα. Και στο χάλοουιν έφαγα κολοκυθόπιτα, τα τιμώ εγώ τα έθιμα.
Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να μάθω τι κάνεις στο Μπουρανί

ας το γιορτάσουμε κατάλληλα!

Ποτε ειναι η μερα της μητερας; εχω την περιεργεια για το πως θα ανταποκριθει η ΑΙ μηχανη του φορουμ.

Διαολε! Νόμιζα πως εδώ έκανα το ποστ μου για το "άσπρη σκόνη" outfit του Ρεητζκουητ.

Well...

Το Πασχα θα πεφτουν εσταυρωμενοι; καρφια; καδρονια; Χμ! μαλλον αυγα, το γιαουρτι θα λειπει.
Χασαμε και την ευκαιρια να κανουμε τον @The Nameless One να νομιζει οτι εχει χαλασει η καρτα γραφικων του.

Το Πασχα θα πεφτουν εσταυρωμενοι; καρφια; καδρονια; Χμ! μαλλον αυγα, το γιαουρτι θα λειπει.
Χασαμε και την ευκαιρια να κανουμε τον @The Nameless One να νομιζει οτι εχει χαλασει η καρτα γραφικων του.

Το Πάσχα θα πέφτουν βεγγαλικά... :Ρ

Για τα Χριστούγεννα περίμενα κάτι πιο γιουνίκ. Να αιωρούνται κουραμπιέδες ασούμ'.

Για τα Χριστούγεννα περίμενα κάτι πιο γιουνίκ. Να αιωρούνται κουραμπιέδες ασούμ'.

Το σωστό το θημ θα έχει να αιωρούνται μικρές Μαράιες με το εορταστικό ντύσιμο.

Το σωστό το θημ θα έχει να αιωρούνται μικρές Μαράιες με το εορταστικό ντύσιμο.
Ακόμα καλύτερα, κάθε φορά που μπαίνεις στο site να παίζει αυτόματα το All I Want For Christmas στην ακεραιότητα του των 235 δευτερολέπτων χωρίς δυνατότητα skip, είμαι σίγουρος πως θα μας βάλει όλους στο πνεύμα των γιορτών και θα προσελκύσει και νέο κόσμο.

Ακόμα καλύτερα, κάθε φορά που μπαίνεις στο site να παίζει αυτόματα το All I Want For Christmas στην ακεραιότητα του των 235 δευτερολέπτων χωρίς δυνατότητα skip, είμαι σίγουρος πως θα μας βάλει όλους στο πνεύμα των γιορτών και θα προσελκύσει και νέο κόσμο.

Θες να πεις ότι εσύ ανοίγεις και τα ηχεία όταν βάζει το All I want for Christmas?

Με σκουφάκι ο Τιναπίδης θα είναι η προσωποποίηση του πνεύματος των Χριστουγέννων.

Back