What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Με αφορμη την μυρωδια ψησιματος του devils rejects II. Καθισα και ειδα house of 1000 corpses και καπακι devils rejects. Μονοκοπανια. <br>Ο ταραντινο θα ηθελε να γυρισει αυτα τα ταινιακια. Πολλα  :thumbsup: για τα ασχετα πλανα με τον πισινο της sheri moon zombie.<br>Ο rob αγαπαει την γυναικα του και το δειχνει.<br><br>Πολυ καλη η προσπαθεια να προκαλεσει συνδρομο στοκχολμης και φιλικες ματιες στους αδιστακτους, αιμοδιψεις, σαδιστες, καννιβαλους και εκτρωματικους χαρακτηρες.  <br><br>Δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι τις θεωρουν b movie. Τα ταινιακια ειναι γυρισμενα για να προκαλεσουν κοινωνικο προβληματισμο και wtf!!!  Διαλυει ολα τα κινηματογραφικα στερεοτυπα.<br>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
http://www.imdb.com/title/tt4669296/<br><br>αυτό το χει δει κανείς; Βλέπω τον τραγικό ηθοποιό (α ρε βλάκα μακρυμάλλη) και ξενερώνω. Περιμένουμε DVD.<br>Βλέπω όμως Faust/Varg/Fenriz στην ίδια ταινία και φαντάζομαι τέρμα άκυρες καταστάσεις.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
Δεν το εχω δει αλλα το στορι ειναι δυνατο.<br>Απο την αποψη του ανταγωνισμου που επαιζε.<br>Αν δειξει εικονα για αυτα τα πραγματα και αν ειναι τιγκαρισμενο με αναλογη μουσικη.... Δινει πολλες υποσχεσεις.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Η χρήση του Freebird στο επικό φινάλε του The Devil&#039;s Rejects, παραμένει η κορυφαία κινηματογραφική χρήση του εν λόγω ύμνου. <br><br>Ο Zombie ξηγιέται ωραία όταν σκηνοθετεί. Δεν πρόκειται ποτέ να κυκλοφορήσει κάτι που θα παιχτεί σε οτιδήποτε τριάντα χιλιόμετρα κοντά στο "mainstream", αλλά έχει σφυρηλατηθεί στο 70&#039;ς καζάνι σωστής μουσικής, διαβασμένου αποκρυφισμού και ποιοτικών κινηματογραφικών αναφορών. Χίλιες φορές να παρακολουθώ τα καμώματα του Zombie από τον άμυαλο χαρτοπολτό της Marvel/DC/Dark Horse/SuxuMuxu.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Επανέρχομαι στο Shape of Water τώρα που έχω πέντε λεπτά παραπάνω, μπας και γλιτώσω κανέναν.<br><br>Αν τυχόν σκηνοθετικοσεναριακές αρετές όπως "επιτέλους απεικόνιση της γυναικείας αυτοϊκανοποίησης χωρίς το τυπικό objectification της αρσενικής ματιάς" και "επιτέλους το χόλυγουντ αναγνωρίζει πως ένας άνθρωπος με disability μπορεί να έχει σεξουαλικότητα"*, δεν είναι ακριβώς αυτό που γυρεύετε σε μια ταινία για να την χαρακτηρίσετε αριστούργημα, καλύτερα στο συντριβάνι.<br><br>*Real comments από κοινό και κριτικούς. Αυτά για το πώς ένα μετριοκακό ταινιάκι που πρέπει να καταφύγει στο χαρακτηρισμό "παραμύθι" για να δικαιολογήσει τη βλακεία που το δέρνει σεναριακά, φτάνει να είναι φαβορί για τα μεγάλα Όσκαρ.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
North και Borracho, αυτά σκεφτόμουν κι εγώ για το 12 Years κι όπου τα έλεγα με κοιτούσαν σαν εξωγήινο.<br><br>Για το Shpae of Water, καμία σχέση με Pan&#039;s Labyrinth σε ποιότητα;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Δεν αντιλέγω ότι το 12ΥΑS εκβιάζει συναίσθημα στο τέλος, το οποίο το καταλαβαίνεις πολύ μετά. Αλλά το κάνει.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Pan&#039;s Labyrinth λέει ο θεούλης. Το Pan&#039;s Labyrinth ήταν η κορυφαία στιγμή του Del Toro και παραμένει ένα εξαιρετικό φιλμ ενηλικίωσης/επιστημονικής φαντασίας.<br><br>Αν δεν ήξερες πως τα έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος άνθρωπος, δεν θα σκεφτόσουν καν να τα συγκρίνεις. Ούτε οπτικά, ούτε σεναριακά. Ένα μεγάλο, κιτς επεισόδιο X Files (με την κακή έννοια) είναι το Shape of Water. Αυτό το κακό χούι, να σκηνοθετούνται φιλμ βάσει ενός αυτιστικού Χολιγουντιανού zeitgeist που απασχολεί 10 media sites και άλλους τόσους άζωους σταυροφόρους του πληκτρολογίου, πραγματικά οφείλει να σταματήσει. Δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτε.<br><br>Το 12 Χρόνια, κατέληγε να είναι εν τέλει ένα ιδιαίτερα ρατσιστικό φιλμ. Από τα τρέηλερ και το προωθητικό υλικό, περίμενα πως θα έβλεπα τον αγώνα ενός μαύρου σκλάβου να λευτερωθεί, να γυρίσει στην οικογένειά του, το παραδοσιακό τελοσπάντων ταξίδι λύτρωσης που είναι παλιό όσο και η ιστορία του θεάτρου. Αντ&#039; αυτού (ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΥΧΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΗΛΕΡ), έβλεπες επί δυο ώρες ένα φοβισμένο, άνευρο τύπο, ο οποίος περίμενε ΠΑΝΤΑ το Μεγάλο Λευκό Πατερούλη να του πει πού να πάει και τί να κάνει και πώς ακριβώς να το κάνει. Μηδέν πρωτοβουλία, μηδέν τσαγανό, ελάχιστη ουσία. Το Mudbound και πολύ περισσότερο το Detroit της Bigelow, αναπτύσσουν την συγκεκριμένη προβληματική άρτια και με τρόπο πιστευτό, χωρίς αγαρμποσύνες και σεναριακά γιωτιλίκια. <br><br>
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
737
Πήγα χτες και είδα το Three Billboards. Παρόλο το hype λόγο oscars μου άρεσε ιδιαίτερα και μπορώ να πω ότι μου άφησε κάτι.<br><br>Προτείνεται ανεπιφύλακτα.  :thumbsup:
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
Είδα και Disaster Artist σήμερα, το movie express δεν σταματάει λέμε.<br><br>Ομολογουμένως το trailer βγάζει πολύ περισσότερο νεύρο και αφασία από την ταινία καθαυτή. Δεν γέλασα όσο περίμενα, θα έλεγα ότι η ταινία είναι σε ύφος αρκετά παρόμοια με το Ed Wood, πράγμα όχι απαραίτητα κακό. Αν και είναι συναρπαστικό να παρακολουθείς το ετερόκλητο γαϊτανάκι προσώπων και γεγονότων καθώς χτίζουν αυτό το θαυμάσιο τερατούργημα, νομίζω ότι η ταινία προσπαθεί υπερβολικά να δικαιολογήσει την ανυπόφορη εκκεντρικότητα του πρωταγωνιστή της, επιμένοντας στο γεγονός πως πάνω απ&#039;όλα ήταν ειλικρινής και παθιασμένος με το όραμά του. Ειδικά η κτητικότητα που βγάζει πάνω στον αγαθιάρη Greg είναι στα όρια της εμμονής αλλά χρησιμοποιείται εδώ για να τονίσει το πόσο μοναχικός είναι ο Tommy και πόσο έχει ανάγκη να νιώσει ότι κάποιος τον καταλαβαίνει.<br><br>Γενικά ενδιαφέρουσα ταινία, μεγάλα τα κάκαλα του Franco που την τόλμησε και δυνατή η ερμηνεία/μίμησή του, αλλά σαν κάτι να έλειπε, δεν είμαι σίγουρος τι. <br>7.5/10
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Μαλαντρουά, το κομμάτι που σου λείπει είναι μπροστά σου :<br><br>Απλά δεν είναι αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία. Είναι ένας γκάου απ&#039;αυτούς που γελάνε στα καφενεία της επαρχίας και τυχαίνει να είναι στο L.A. με λεφτά. Φαντάσου ο Ταμπάκης να είχε χρήμα και να σπονσόραρε τις εμφανίσεις του στα μπουζούκια ένα πράγμα. ΟΚ, καλό το αστείο την πρώτη φορά που το ακούς, αλλά δεν θα ασχοληθείς και αληθινά, δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ενδιαφέρον φιλμάκι, σαφώς κατώτερο του Ed Wood (εκεί υπήρχε η γοητεία ενός παρελθόντος που δεν ζήσαμε ποτέ, να κουκουλώνει τα πράγματα) αλλά σαν μάθημα trash ιστορίας, έστεκε.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
<blockquote><br>Μαλαντρουά, το κομμάτι που σου λείπει είναι μπροστά σου :<br><br>Απλά δεν είναι αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία.<br></blockquote><br><br>Δεν έχεις κι άδικο. Στην τελική το πιο ιντριγκαδόρικο κομμάτι της ιστορίας είναι η μυστηριώδης προέλευση του Tommy και των χρημάτων του, που δυστυχώς ποτέ δεν αποκαλύπτονται. Παρεμπιπτόντως, το ατελείωτο χρήμα του Tommy αποδυναμώνει λίγο και μια άλλη παράμετρο του δράματος: το γιατί οι υπόλοιποι ηθοποιοί/συντελεστές ακολουθούν το έργο ως τη πικρή ολοκλήρωσή του. Στο Ed Wood, η παρανοϊκή δύναμη του πάθους του με την οποία συμπαρέσυρε όλον εκείνο το λούμπεν θίασο στον εξευτελισμό, έδιναν μια larger than life διάσταση στον μύθο του.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ακόμη χειρότερα, με μια απλή αναζήτηση στο IMDB, ενημερώνεσαι για την καταγωγή και την ηλικία του Wiseau. Το όποιο μυστήριο, εξανεμίζεται σε 10 δευτερόλεπτα.<br><br>Τώρα το γιατί έχει χρήματα, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, τρεις λόγοι μπορεί να υπάρχουν και κανείς εξ&#039;αυτών δεν είναι "Πουλά μυστικά τη θεραπεία για τον καρκίνο στη Ν. Αμερική". Ο θίασος έμεινε εκεί γιατί έβγαζε μεροκάματο όταν ενδεχομένως κανείς άλλος δεν θα τους προσλάμβανε στο Χόλιγουντ. Γινόταν τόσος διαδικτυακός ντόρος γύρω από το Disaster Artist που αν δεν ήσουν κάπως ψημένος ή υποψιασμένος απέναντι σε τούτα τα πανηγύρια, θα έλεγες πως υπήρχε και ουσία.<br><br>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Είδα πριν λίγες μέρες το http://www.imdb.com/title/tt2084970/" class="bbcode_url">The Imitation Game στην τηλεόραση. Αρκετά καλή δραματική ταινία για τη ζωή και δράση του Alan Turing, με ωραίες ερμηνείες από το σύνολο του cast, ειδικά από Cumberbatch και Nightley.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
<blockquote><br><blockquote><br>είδα το 3 Billboards outside Ebbing, Misouri και για το είδος της η ταινία ήταν πάρα πολυ καλή. Φοβερή τύπισσα η Μακντόρμαντ, κύριος όπως πάντα ο Σαμ Ρόκγουελ αλλά και ο Γούντι Χάρελσον.<br></blockquote><br><br>Πολύ καλή η ταινία, ίσως η καλύτερη Κοενική ταινία που δεν την έχουν φτιάξει οι Κοέν. Φοβερές ερμηνείες (αναμενόμενο).<br><b>Δεύτερο όσκαρ στην Φράνσις, παρακαλώ.</b><br></blockquote><br><br> :thumbsup:
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote>Αυτά για το πώς ένα μετριοκακό ταινιάκι που πρέπει να καταφύγει στο χαρακτηρισμό "παραμύθι" για να δικαιολογήσει τη βλακεία που το δέρνει σεναριακά, φτάνει να είναι φαβορί για τα μεγάλα Όσκαρ.<br></blockquote><br><br>Και τελικά τα σήκωσε κιόλας. Πάλι καλά που δεν του δώσανε και σεναρίου, θα έψαχνα πώς να φύγω μετανάστης στο Άλφα του Κενταύρου.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
<blockquote><br> <blockquote>Αυτά για το πώς ένα μετριοκακό ταινιάκι που πρέπει να καταφύγει στο χαρακτηρισμό "παραμύθι" για να δικαιολογήσει τη βλακεία που το δέρνει σεναριακά, φτάνει να είναι φαβορί για τα μεγάλα Όσκαρ.<br></blockquote><br><br>Και τελικά τα σήκωσε κιόλας. Πάλι καλά που δεν του δώσανε και σεναρίου, θα έψαχνα πώς να φύγω μετανάστης στο Άλφα του Κενταύρου.<br></blockquote><br><br>Έλα ορίστε,https://www.reddit.com/r/movies/comments/821gbl/can_i_be_honest_about_the_shape_of_water_for_a/" class="bbcode_url"> τυπάκος που μάλλον συμφωνεί μαζί σου. Δεν έχω ανοίξει για να δω spoilers.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote>First of all, the story - the bare core of the film without the subplots - is great</blockquote><br><br>Lol no.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Μιλάμε για σενάριο που τη δεκαετία του &#039;60 έβλεπες σε τουλάχιστον τέσσερα B-movies το δίμηνο, μόνο που τότε, όλοι ήξεραν πως αυτές οι σαβούρες ήταν πρόφαση για να πας ραντεβού στο drive-in, εκεί στο &#039;Μιούρικα. <br><br>Τώρα έχουμε "geek κουλτούρα" και "φόρους τιμής στο παρελθόν". Έτσι βαφτίζουμε τους δημιουργικά χρεωκοπημένους σκηνοθέτες που αρέσκονται στο να βγάζουν μαρμάγκες να πλακώνονται με ρομπότ και μετά παρασταίνουν και τους auteurs. Μεδέν, ρεζιλίκια.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote><br>Μιλάμε για σενάριο που τη δεκαετία του &#039;60 έβλεπες σε τουλάχιστον τέσσερα B-movies το δίμηνο, μόνο που τότε, όλοι ήξεραν πως αυτές οι σαβούρες ήταν πρόφαση για να πας ραντεβού στο drive-in, εκεί στο &#039;Μιούρικα. <br><br>Τώρα έχουμε "geek κουλτούρα" και "φόρους τιμής στο παρελθόν". Έτσι βαφτίζουμε τους δημιουργικά χρεωκοπημένους σκηνοθέτες που αρέσκονται στο να βγάζουν μαρμάγκες να πλακώνονται με ρομπότ και μετά παρασταίνουν και τους auteurs. Μεδέν, ρεζιλίκια.<br></blockquote><br><br>Preach it, brother.
 
Top Bottom