mruseyourbrain
Blackguard
Don't mess this up
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μόνο εμένα εκπλήσσει η απουσία του Jocker; Ok έχει Phoenix από άλλου, αλλά το Jocker έγινε αντικείμενο ανάλυσης και συζήτησης και χύθηκε πολύ ψηφιακό και αναλογικό μελάνι. Πέρα από το γεγονός που προσέλκυσε και κόσμο που νόμιζαν ότι ο χαρακτήρας είναι μασκότ σαν το Ronald McDonald...
Επίσης θα ήθελα να έβλεπα μέσα στη λίστα Hereditary ή/και Suspiria. Όαση μέσα στους Conjuring/slasher κλώνους.
Και το Nightcrawler θα είχε θέση πιστεύω.
Μακράν η καλύτερη ταινία Spider-Man που έχει βγει ποτέ. Μακράν η καλύτερη και πιο πολύπλοκη animation ταινία που έχει βγει μέχρι σήμερα.
Εγώ πάντως αν έβαζα υπερηρωική ταινία αυτής της δεκαετίας, και σεβόμενος το Logan, θα ήμουν μεταξύ του Winter Soldier και του πρώτου Guardians. Ναι, δεν έχουν το δραματικό βάρος του Logan, αλλά είναι so damn fun.
Για μένα βέβαια το Dark Knight είναι μία κατηγορία μόνο του, αλλά καταλαβαίνω. Από τις Avengers, εγώ θα έβαζα μόνο την τρίτη, ίσως και την πρώτη ταινία, αλλά γενικά η Marvel έδωσε αρκετά καλό πράγμα αυτήν τη δεκαετία (και πρέπει να ευχαριστήσουμε το πρώτο Iron Man για αυτό, αν και είναι της προηγούμενης δεκαετίας).
Θα ήθελα να ακούσω την άποψη ενός φαν της ταινίας. Τι κάνει το Spider-verse μακράν καλύτερο από το Spider-man 2 του Sam Raimi, για παράδειγμα;
Spider-Man: Into the Spider-Verse
Η καλύτερη δουλειά της Sony πάνω στον Spider-Μan. Εκπληκτικό animation, ίσως το καλύτερο που έχω δει σε animation ταινία. Απολαυστική ταινία που διαθέτει το δικό της χαρ/ρα αλλά και σωστές, μετρημένες δόσεις χιούμορ και tribute σε άλλες δουλειές. Το soundtrack αν και δεν είναι του γούστου μου απόλυτα ταιριαστό. Αγαπημένος χαρ/ρας ο Spider-Man Noir που όταν έμαθα ποιος ηθοποιός του χαρίζει φωνή τον γούσταρα ακόμα περισσότερο. Ωραίο τυπάκι κι ο Miles. Δικαίως πήρε τη Χρυσή Σφαίρα, πάμε για το Όσκαρ. Υπέροχο απλά.
Ένα δείγμα του OST
Όχι ότι η συγκεκριμένη λίστα (όπως και καμία) είναι ευαγγέλιο αλλά τις έχει δει ΟΛΕΣ και διαφωνείς;θα έβγαζα όλες τις ταινίες που υπάρχουν εκεί.
Όχι ότι η συγκεκριμένη λίστα (όπως και καμία) είναι ευαγγέλιο αλλά τις έχει δει ΟΛΕΣ και διαφωνείς;
5-6 ενδεικτικά που θα έβαζες;