Σκυταλη απο τον εαυτο μου επειδη εγω δεν εφαγα/ηπια χωρις αυριο. Εκανα βουβο γλεντι με πιτσα και τυροπιτα απο S/Μ. Δυστηχως, μεχρι τωρα ηπια μονο ενα ποτηρι νερο αλλα ειχα 4 decaf καφεδες. Τι μας νοιαζει ρε κουνελε;
κολαει με τον χθεσινο μαραθωνιοThe Punisher. Αυπνιες και κονσερβα για πρωινο, δεκατιανο, μεσημεριανο, γευμα και επιδρομη στο ψυγειο για κονσερβα κρυο γευμα.
Μακραν το χειροτερο, το Punisher του 1989. Δεν ειναι η παλαιοτητα αλλα ο Lundgren και φυσικα η ιδια η ταινια.
Ατακα προς τον Lundgren. Εισαι αρρωστος. Η αληθεια ειναι οτι στην ταινια ειναι τοσο χλωμος που νομιζα οτι βγηκε η διαγνωση απο τις ιατρικες εξετασεις. Πεθαινεις Lundgren, σου εμειναν 24 ωρες ζωης. Φερτε μου την δισκογραφια Ramones και ενα βιβλιο μαγειρικης, θα μαγειρεψω.
Το σεναριο ηταν η ιστορια που θα τελειωσει τα καθηκοντα του Punisher. Εκτος και αν οι πορτοφολαδες ειναι υλικο για τετοια ταινια.
Απαισια ταινια, απαισια υποκριτικη, απαισιοι χαρακτηρες και απαισιο βαψιμο μαλλιων. Αυτο δεν ηταν The Punisher αλλα ο Δρακουμελ, ο απαισιος. Με τετοια πατατα, που να αφησουν υπονοουμενα οτι θα βγει αλλο Punisher.
Το 2004 ηταν καλυτερη χρονια για τον τιτλο, οχι η καλυτερη χρονια επειδη Marvel, για ονομα, αλλα δεν αφησα να παιζει η δεν σταματησα την ταινια για δω αν στεγνωσαν τα ρουχα.
Μου αρεσε αλλα ο Tomas Jane ηταν οπως εγω, οταν ξυπναω και δεν εχω τσιγαρα. Αλλο chaotic good και αλλο goth party organizer.
Το 2008 ηταν εκπληξη. Ποιο ειναι το σκοτεινο αγορι με την πατατουκα; Νομιζα οτι εβαλα Batman αλλα ελειπε το καβουρακι. Σε αυτο μου αρεσε ο χαρακτηρας. Μου εκανε για Punisher και ας μην φοραγε κοντομανικο επειδη κρυωνε. Το σεναριο δεν με ενθουσιασε. Δεν πηγα μεχρι το αυτοκινητο για να δω το βιβλιο συντηρησης. Μπορει να θελει service το αυτοκινητο. Θα το αποκαλεσω αξιοπρεπες.
To wow ηταν οτι εδειξαν και βιζους....
Νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να γινει μια σωστη Punisher ταινια. Ο χαρακτηρας ειναι δυνατος, για καλες σκηνοθετικες τσαχπινιες. Μπορουν να κανουν μια πολυ καλη ηρωικη ταινια. Αν το κανουν αυτο θα πρεπει να κανουν το ιδιο και με τους αλλους, τους ξανθοψειρες. Μη μαθει η γρια στα συκα.
Σε αλλα νεα, επειδη ειχα λιγη ωρα πριν το ξημερωμα, χτυπησα και ενα Metal Lords. Νταξ,καλο, αναλαφρο ταινιακι. Τιποτα σπουδαιο και στην λιστα με τις ταινιες που βγαινουν σε random στιγμες με θεμα το \m/ πχ school of rock. Την ειδα ευχαριστα και το cast επαιξε τον ρολο του.
Σε αντιθεση με το trick or treat, δεν θα την ξαναδω. Οπως το school of rock, δεν θα επιβιωσει δευτερη προβολη. Επισης ωραια ταινια αλλα για μια προβολη.