By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το Metal Lords είναι μεγάλη ταινιάρα.
Πέραν τούτου, απόλαυση το έργο, δεν τα φκιάνουν πια έτσι.
Τα 'σπασε το Metal Lords.-
αμα εχεις και το ιδιο ντυσιμο μιλαμε για fashion icon.Θλιβερότερη συνειδητοποίηση όλων; Πλέον ταυτίζομαι περισσότερο με τον καραφλοχαίτουλα γλοιώδη μπαμπά του μεταλά, παρά με τον ίδιο το μεταλά![]()
Κακοήθειες.
Οι επιπεδες αισθησεις σου μπορουν να συλλαβουν μονο ηχους που μπορουν να υποκριθουν την μουσικη, οπως υποκρινονται τα bot τον ανθρωπο.είναι μουσική στα αυτιά μου.
Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Οι κατ' εξακολούθηση αυτοϊκανοποιούμενοι σινεσνόμπ θα υποστούν πραγματική πανωλεθρία, θα ζήσουν σε πραγματικό χρόνο τον βασανιστικό θάνατο του "σινεμά" και οι υπόλοιποι θα απολαμβάνουμε τα ζεστά δάκρυά τους με ποπκόρν και κοκακόλα στις αίθουσες που κάποτε ήταν το βασίλειό τους. Τα ουρλιαχτά πόνου αυτής της αποκρουστικής σνομπαρίας είναι μουσική στα αυτιά μου.
" η αέναη επανάληψη μπορεί να σκοτώσει και το καλύτερο αστείο"
παλια παροιμια των Αράπαχο.
Μα δεν αστειεύομαι!
"Σήμερα ο κόσμος πάει μαζικά σινεμά μονάχα στην Ασία. Στη Δύση ο καναπές (ελέω αφραγκίας και βολεψιάς) έχει – έστω και προσωρινά – νικήσει [...]
Έτσι είναι το σύμπαν της Rowling. Κουλτούρα.Σε έξοχα κουλτουριάρικη φόρμα τον βρίσκω.
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Merge τιναπείς-σκελετίδη vibeάρει το πιο πάνω ποστ. Λετζίτ φαίνεται.καλως τον τιναπιδη.