Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τωρα μπηκα στο Youtube και μου εβγαλε το trailer της ταινιας Borderlands που βγαινει φετος! Θα το δω σιγουρα! Εχω παιξει ολα τα παιχνιδια της σειρας και ειναι παιχνιδαρες φαινεται και ηταινια πως θα ειναι πολυ καλη!

Μπορεί να είναι φάση Jekyll & Hyde.

Ερώτηση, γιατί στο shogun δεν έχουμε συμπερίληψη; Από όσα στιγμιότυπα έχω δει, μου φάνηκε ότι πήγαν σε μια πραγματικά πίστη αντιγραφή της κοινωνίας που θέλουν να παρουσιάσουν, Δυο μέτρα και δυο σταθμά; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

Also, δείτε το παρακάτω. Δεν σχολιάζω τίποτα, απλά μην καθυστερείτε.

Αν ήταν στο χέρι μου, θα το γύριζα μόνο με γυναίκες σαμουράι και θα το ονόμαζα shegun.

Ξέχασα, θα ήταν adult film.

Εννοεις τις Onna-bugeisha. Ακουγεται ομορφοτερο απο το, αν και ευηχο, shegun που δινει την Ladyboy εντυπωση.
Για την συγχρονη εποχη, που βγαινει φτηνοτερα (ως ιδεα, οχι ως υπηρεσια) υπαρχουν οι κινεζες Valkyries που εχουν εκπαιδευση ειδικων δυναμεων και εργαζονται ως σωματοφυλακες, ακομα και στην φρουρα του Xi Jinping. Φημες λενε οτι ειναι πολυ ομορφες και σε "προστατευουν" και στο κρεβατι.

d7rxxeoeevy61.jpg

naginata.jpg

00005af9_medium.jpeg

Ναι, εχει προοπτικες για ταινια που θα υμνει τον ερωτα, στα βραχια.

Last edited:
Ε μα ναι.

Last edited:
Εννοεις τις Onna-bugeisha. Ακουγεται ομορφοτερο απο το, αν και ευηχο, shegun που δινει την Ladyboy εντυπωση.
Για την συγχρονη εποχη, που βγαινει φτηνοτερα (ως ιδεα, οχι ως υπηρεσια) υπαρχουν οι κινεζες Valkyries που εχουν εκπαιδευση ειδικων δυναμεων και εργαζονται ως σωματοφυλακες, ακομα και στην φρουρα του Xi Jinping. Φημες λενε οτι ειναι πολυ ομορφες και σε "προστατευουν" και στο κρεβατι.

d7rxxeoeevy61.jpg

naginata.jpg

00005af9_medium.jpeg

Ναι, εχει προοπτικες για ταινια που θα υμνει τον ερωτα, στα βραχια.
Απλά μου άρεσε η ιδέα μου γιατί θα ρίχναμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στην πατριαρχία.

Θα τα έβαζα όλα μέσα, σαμουράι, γκεϊσες, ρόνιν, θα έβγαζαν πανοπλίες, κιμονό, χαμός μιλάμε.

Με βλέπω ως έναν σύγχρονο Κεν Λόουτς αλλά για λεσβιακο πορνό.

Κατσικες να μην βαλεις γιατι θα παιξει θεμα με την PETA και θα σε θαψουν οι βιγκαν στις σοσιαλ πλατφορμες.
Αν βαλεις holy man που βρισκει εξαγνιση μεσα απο ερωτικα τελετουργικα, θα δημιουργησεις αντιπαραθεσεις και θα εχεις δωρεαν διαφημιση. Ακομα και οι χεητερς θα το δουν για να εχουν να λενε.
Ισως να θελεις και τον σρεντερ, στον ρολο του σρεντερ και με το gear του σρεντερ. Θα εχει τον ρολο ενος ανθρωπου που το μονο που θελει ειναι να το δωσει δωρεαν αλλα να μην εχει την αποδοχη που περιμενε και αυτο να τον κανει σρεντερ.
Θα εχει και πολιτικη χροια, σαν η πολιτικη που θελει το καλο της κοινωνιας αλλα δεν βρισκει ανταποκριση απο το πληθος.
Θα δημιουργησεις και κοινωνικους προβληματισμους και ειναι αυτοι που δινουν χρυσες κουπες στα φεστιβαλ.
Νομιζω οτι πρεπει να μου προσφερεις καρεκλα στην παραγωγη.

Υπερπαραγωγή, μιλάμε!!!

Προσφέρομαι για κομπάρσος.

Οκ μέσα. Η πρώτη σου δουλειά @lelos kounelos ως executive producer να βρεις έναν τρόπο να χωρέσουμε την Hitomi Tanaka μέσα στην στολή.

@Dim Gian Bot το καστ θα είναι κυρίως γυναικείο, αν σου βρω άλλο πόστο πχ να αλοίφεις τις πρωταγωνίστριες με λάδι είσαι μέσα?

Αισθάνομαι ότι είμαστε κοντά να δημιουργήσουμε κάτι πολύ σπουδαίο.

Η πρώτη σου δουλειά @lelos kounelos ως executive producer να βρεις έναν τρόπο να χωρέσουμε την Hitomi Tanaka μέσα στην στολή.
Δεν την ηξερα την κυρια, επρεπε να το κοιταξω. Ποια στολη; θα την βαψουμε.

body-painting-festival-pictures-tqgw5n38ioja5bxc.jpg

@Dim Gian Bot το καστ θα είναι κυρίως γυναικείο, αν σου βρω άλλο πόστο πχ να αλοίφεις τις πρωταγωνίστριες με λάδι είσαι μέσα?

Και το ρωτάς; Το λάδι είναι φίλος του μποτ. Θα κάνει καλό και στις δικές μου γερασμένες αρθρώσεις! :Ρ

Ξανάβαλα να δω το "Taste of Cherry" του Ιρανού Abbas Kiarostam.

Η ταινία εστιάζει κυρίως στους χαρακτήρες, παρουσιάζοντας έναν άνδρα που αποφασίζει να τερματίσει τη ζωή του και αναζητά κάποιο άτομο που θα δεχτεί να τον "θάψει".
Καθόλη τη διάρκειά της ταινίας, παρακολουθούμε τον άνδρα να κινείται με το αμάξι του στο δικό του Αχέροντα, αναζητώντας το άτομο που θα αποδεχθεί το αίτημά του.
Μέσα από αυτές τις συναναστροφές, αναπτύσσεται ένας εξπρεσιονιστικός και συνάμα συμπαγής μονόλογος, όπου μέσα από την απλότητά του, μας καλεί να επανεξετάσουμε κάποιες πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης στη καθημερινή τρελά που ονομάζεται ζωή.

8.5/10

Μέσα από αυτές τις συναναστροφές, αναπτύσσεται ένας εξπρεσιονιστικός και συνάμα συμπαγής μονόλογος, όπου μέσα από την απλότητά του, μας καλεί να επανεξετάσουμε κάποιες πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης στη καθημερινή τρελά που ονομάζεται ζωή.
Maevious.jpg

Back