Borderlands Movie Just Confirmed What The Most Exciting Thing About The Video Game Adaptation Is
This is the best part of the Borderlands movie.

Πρόβλεψη: it's gonna be shit.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αν ήταν στο χέρι μου, θα το γύριζα μόνο με γυναίκες σαμουράι και θα το ονόμαζα shegun.
Ξέχασα, θα ήταν adult film.
![]()
Borderlands Movie Just Confirmed What The Most Exciting Thing About The Video Game Adaptation Is
This is the best part of the Borderlands movie.screenrant.com
Πρόβλεψη: it's gonna be shit.
Bordel ands... :Ρ
Απλά μου άρεσε η ιδέα μου γιατί θα ρίχναμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στην πατριαρχία.Εννοεις τις Onna-bugeisha. Ακουγεται ομορφοτερο απο το, αν και ευηχο, shegun που δινει την Ladyboy εντυπωση.
Για την συγχρονη εποχη, που βγαινει φτηνοτερα (ως ιδεα, οχι ως υπηρεσια) υπαρχουν οι κινεζες Valkyries που εχουν εκπαιδευση ειδικων δυναμεων και εργαζονται ως σωματοφυλακες, ακομα και στην φρουρα του Xi Jinping. Φημες λενε οτι ειναι πολυ ομορφες και σε "προστατευουν" και στο κρεβατι.
![]()
![]()
![]()
Ναι, εχει προοπτικες για ταινια που θα υμνει τον ερωτα, στα βραχια.
Δεν την ηξερα την κυρια, επρεπε να το κοιταξω. Ποια στολη; θα την βαψουμε.Η πρώτη σου δουλειά @lelos kounelos ως executive producer να βρεις έναν τρόπο να χωρέσουμε την Hitomi Tanaka μέσα στην στολή.
@Dim Gian Bot το καστ θα είναι κυρίως γυναικείο, αν σου βρω άλλο πόστο πχ να αλοίφεις τις πρωταγωνίστριες με λάδι είσαι μέσα?