Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Όταν είχα πρωτοδεί το Mississipi Burning (πριν από 200 χρόνια περίπου :Ρ), θυμάμαι πως είχε κάνει μεγάλη αίσθηση και, για τα δεδομένα της εποχής εκείνης (τέλη δεκαετίας του '80), θεωρείτο "σκληρή" ταινία.

Απο τον βομβαρδισμο περι χωρα της ελευθεριας σε καιομενους σταυρους.

giphy-downsized.gif

είδα το τελευταίο ghostbusters, ωραίο ήταν, είχα κάποιες γκρίνιες για αστοχείς και τρύπες εδώ και εκεί, αλλά πέρασα ωραία, στο πνεύμα των παλιών, λίγο χιούμορ, λίγο scare, λίγο προσωπικό δράμα, τεσπά το βρήκα σωστό συνεχιστή των παλιών.

Τα ίντερνετς μου λένε πως μάλλον εννοείς το The Wrestler, το οποίο όντως δεν έχω δει. Ούτε και το The Fighter έχω δει όμως!
Έχεις δίκιο πάντα τις μπερδεύω κι εγώ (ομφαλμοφανώς, doh). Πολύ καλές ταινίες και οι δύο για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Επίσης το Warrior με Tom Hardy, μιας και πιάσαμε όλες τις ταινίες με τίτλους κραβ-μαγκά να πούμε. :p

Μπήκα στο σύμπαν του Kingsman και μάλλον δεν ήξερα τι έχανα. Το έπιασα από το prequel, οποτε είδα, με σειρά κυκλοφορίας, 1 και 3. Αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα, αν και λίγο αμερικανια στην υλοποίηση, Μου άρεσαν αρκετά οι σκηνές δράσεις, αφού δεν προσπαθούν και τόσο πολύ, που στην τελική το κάνει και πιο φυσικό, πράγμα που προσδίδει πόντους στα κατασκοπευτικά κατά την γνώμη μου. Απόψε έχει Super Bowl, όποτε θα δω το δεύτερο μέρος που μου λείπει.

Γενικά παράτησα τις σειρές και το έριξα στις ταινίες, πράγμα που μου έκανε καλό. Νομίζω ότι στο θέμα των σειρών παραγεμίσαμε από σαβούρα.

Featuring an all-star cast that includes Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Jason Schwartzman.

Οντως προβλεπεται επικουρα!

Μου θυμίζει τη περίπτωση του Terry Gilliam με το "The Man Who Killed Don Quixote". Ευελπιστώ να δούμε ωραία πραματάκια.

Κάποιοι ήλπιζαν ότι ζούμε την "superhero fatigue".. Φτάνει τόσος ήλιος που είδατε, πίσω στα λαγούμια σας τώρα!

Αντε ρε; Θα σκασουνε στο MCU? πενια τεχνας κατεργαζεται :p

Ντάξει αουτλάιερ είναι ο Δεδπουλ. Μιλάμε για την πιο αντι-μάρβελ ταινία από τη μάρβελ. Καφρίλα, ενήλικο χιούμορ, αντιήρωας κλπκλπ καμία σχέση με τις άλλες. Το μόνο κοινό που έχουν παίζει να είναι η δράση, και αυτή έχει πολύ λιγότερο cg.

Με βάση αυτή την λογική αν βγει ταινία Baby Shark θα γκρεμιστούν τα σινεμά.

Μονο και μονο που υπαρχει μεσα η τριλογια before sunrise αξιζει!

Μην περιμένετε αγάπες από εμένα λόγω της ημέρας, για επίθεση ήρθα πάλι. Όταν τα λέω εγώ με λέτε μαμμάκυθο, άντε να δούμε πού θα κρυφτείτε τώρα που τα λέει ο Νόλαν:

Αυτή είναι η διαφορά ενός σύγχρονου film maker που μπορεί και να μην γουστάρει τις ταινίες της Marvel αλλά αναγνωρίζει ότι έσωσαν το σινεμά, με τους γεροξεκούτηδες ανώμαλους τύπου Σκορσέζε, Σκοτ και Κόπολα που νομίζουν ότι ζουν ακόμα στα 60s-70s ώστε να έρθει ο κόσμος να δει τις τετράωρες παπαριές που ξεβράζουν στα θέατρα.

Last edited:
Back