Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Εύγε νέε μου! Ο Χάρρυ ήταν η δεύτερη επιλογή. Για κάποιο λόγο μού ήρθε πρώτα στο μυαλό ο Μαέβιους.

Πάμε μωρή αρρώστια τόσα χρόνια πέρασαν!
Ώρα για Rewatch το πρώτο παρτ (από τον θείο... netflix δεν το δείχνει εδώ λέει και το prime ζητάει εξτρά λεφτά για να το δεις... πούλο ρε βρωμόσκυλα) και μετά σινεμά!

letsgoooooo.png

Άμα είναι να μου φύγουν, δεν με σώνει το μπουκάλι. Είναι απρόσμενα αυτά. Από την άλλη αφού επέζησα της τριλογίας του άρχοντα μόνο με τσιρίδες μάλλον θα την βγάλω καθαρή.

Άμα είναι να μου φύγουν, δεν με σώνει το μπουκάλι. Είναι απρόσμενα αυτά.

Εδω εισαι και μπορεις να πλακωθεις και στα μπυρονια

000001332.jpeg

Είδαμε με τον ΠΕ τα απαντα των Mad Max. Νταξ, ωραίες οι σύγχρονες μεταφορές, αλλά διάολε τι αγνή κινηματογραφική απόλαυση είναι αυτες οι παλιές; Ποσό πιο απλά να το πεις ότι γύρισες μια ταινία για να γουστάρετε εσυ και το κοινό; Ελπιζω τώρα που γίνονται της μόδας οι προβολές παλιών ταινιών στα σινεμά να φιλοτιμηθεί κάποιος και να προβάλλει κι αυτές.

Θέλω να κάνω και ειδική μνεία στους κασκαντέρ της εποχής. Κάθε φορά που βλέπω κάποια παρόμοια ταινία της εποχής φωνάζω στην οθόνη με τα κασκαντεριλίκια τους από πόρωση και σεβασμό.

τι αγνή κινηματογραφική απόλαυση είναι αυτες οι παλιές;
Το πρωτο, το αγνο, το ορθοδοξο. Αυτο δεν ειναι ταινια, εμπειρια ειναι. Το ιδιο ισχυει και για το Rambo, το πρωτο.
καμια σχεση με την συνεχεια που ακολουθησε. Ουτε προπαγανδες και λοιπες βλακειες.
Για το κασκαντεριλικι, οι παλιοι εκαναν πολλες καφριλες. Εδω ο Βεγγος, που σταντμαν δεν ηταν, εκανε πολυ επικινδυνες σκηνες.
Σε λιγες ωρες θα μπουκαρει ο Ναυαρχος και θα μας πλακωσει με τα Μπορατσιστηκα.

Είδα κάπου ένα τουίτ που έλεγε ότι τελικά η ταινία The Demolition Man ήταν προφητική ως προς την μελλοντική κοινωνία που απεικόνιζε. Να πω την αλήθεια, το σκέφτηκα και δεν έχει καθόλου άδικο.

Είδα κάπου ένα τουίτ που έλεγε ότι τελικά η ταινία The Demolition Man ήταν προφητική ως προς την μελλοντική κοινωνία που απεικόνιζε. Να πω την αλήθεια, το σκέφτηκα και δεν έχει καθόλου άδικο.
μπα περισσότερο σε δικαστή Ντρέντ πάμε...

Πιστεύω πως θα φτάσουμε σε επίπεδα Χαλβάη 5-0.

Brazil.

Back