Γιατί είναι καλύτερο το remake από το παλιό; Τα έχω δει και τα 2 αλλά το remake δεν το θυμάμαι. Αλλά δεν θυμάμαι να λεω ότι είναι καλύτερο. Ίσως πρέπει να το ξανά-δω.The thing
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Γιατί είναι καλύτερο το remake από το παλιό; Τα έχω δει και τα 2 αλλά το remake δεν το θυμάμαι. Αλλά δεν θυμάμαι να λεω ότι είναι καλύτερο. Ίσως πρέπει να το ξανά-δω.The thing
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιος το επιασεΤο chicken nugget ειναι η κορεατικη εκδοχη της μυγας;
Τα 'χουμε ξαναγράψει μωρέ Χούκο.
Τα ρημεηκ δεν απευθύνονται στους μεσήλικες/σκατογερους της γενιάς μας που ξερουμε και θυμόμαστε τα πρωτότυπα. Ειναι για τη νεολαία.
All quiet on the western front
A star is born
Dune
Scarface
The thing
3:10 to Yuma
Footloose
Ben Hur (1959)
Έχω κι αλλά![]()
Ωραία εποχή το 80…Είτε είσαι και εσύ μποράτσος και το 1980 είναι για σένα "πρόσφατα", είτε δεν διάβασες προσεκτικά το ποστ μου!
Δεν είναι μόνο ο χορός. Έχει μπόλικο συμβολισμό και αρκετά πράγματα που αντιστρέφει όλα τα tropes. Ο περισσότερος κόσμος μένει στο σεξ διότι, οκ, δεν μπορεί να δει πέρα από αυτό. Για μένα ήταν το περιτύλιγμα που γίνεται τόσο συχνά, ώστε καταλήγει να είναι white noise σε πιο ουσιώδη πράγματα/θεματικές. Ακριβώς όπως πρέπει σε μια σεξοκωμωδια.
Η ταινία παντρεύει το γονεϊκό τραύμα (για όσους έχουν παιδιά θα θυμούνται τα στάδια μέχρι τα 3), ενηλικίωση των ατόμων, τη σεξουαλική απελευθέρωση (όχι στα πλαίσια της Λυσιστράτης και πώς μπορεί να εργαλειοποιηθει το σεξ ως εκβιαστικό μέσο), την ωρίμανση από τον αγνό ιδεαλισμό στο οριακό κυνισμό λόγω των συνθηκών που αλλάζουν τον άνθρωπο, χλευάζει φιλοσοφικά ρεύματα, κλείνει το μάτι στους Monty Python (σε μια σκηνή που λογοκρίθηκε εδώ στο UK) κ.ο.κ. Εν τέλει για μένα είναι πολύ ανώτερη φεμινιστική ταινία από την Barbie, διότι προκαλεί χύμα όλα στερεότυπα που χτίζουν οι άνδρες για μια γυναίκα κατά την πορεία της ζωής της και τα απορρίπτει είτε με σαρκασμό είτε μέσω αλλαγής στάσης των ίδιων των χαρακτήρων. Και ο λόγος ειναι διότι η πρωταγωνίστρια υποδύεται ένα παιδί που πολλές φορές μιλάει με απόλυτα και έχει "ασπρο-μαυρο" λογική, δεν συμβιβάζεται. Άσχετα αν αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη φυσική/σεξουαλική της ωριμότητα.
Η κωμωδία είναι πολύ δύσκολο είδος. Το Poor Things πέτυχε διάνα τόσο από πλευράς συμβουλισμού, εικαστικού αλλά και σε comedy timing και delivery.
Για το ελληνικό κοινό λίγα έχουμε να πούμε. Ραντεβού τρίτη εκκλησία δεξιά για να κάψουμε τα ανήλικα που θα πάνε να δούνε Joker 2.
Στο Παρίσι όπου πηγαίνει ο πατέρας να δείξει στους γιους του πώς γίνεται η δουλειά και αυτή απαντάει πλήρως deadpan θυμίζει πάρα πολύ αντίστοιχη σκηνή στο Meaning of Life.Εκει που γραφεις για Monty Python, σε ποια σκηνη αναφερεσαι;
Ρησπέκτ στο Λάνθιμο, εξελίσσεται φοβερά από ταινία σε ταινία
Που να δεις και το Ζιου Ζιτσου...Εγώ είδα την Madame Web (2024)3.8 | Action, Adventure, Sci-Fi και πλέον έχω χάσει την όρεξη για οτιδήποτε, νιώθω μονάχα ένα απέραντο σκοτάδι να με έχει κυκλωσει και η θλίψη είναι το μοναδικό μου συναίσθημα.
Αναρωτιέμαι αν θα βγει σίκουελ.