What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Προτάσεις για ταινία

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
a
καλα ναι προφανως μικρο καλαθι γιατι για μαλακια οδευει ετσι και αλλιως. αλλα ειναι ευκαιρια να βγαλουμε τις καμπαρντινες μας.
και να ξαναβάλουμε matrix code screen saver :p
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Εγκαινίασα την 4K τηλεόραση με Dune.
Εντάξει, καλούτσικο αλλά δεν κατάφερε να με εξιτάρει. Το βρήκα αρκετά flat γενικά, λες και διαρκώς κρατούσε το καλύτερο για μετά κι αυτό το μετά δεν ερχόταν ποτέ. Ξέρω ότι σκοπός ήταν να λειτουργήσει ως εισαγωγή στο Part 2, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να με βάλει στον κόσμο του και να με κάνει να νοιαστώ όσο θα ήθελα. Τα τοπία, τα κτήρια και τα κοστούμια ήταν όντως εντυπωσιακά, αλλά οι σκηνές hand-to-hand combat εντελώς ψεύτικες και άνευρες, λες και έβλεπα σειρά στο Star.
Η εμπειρία του 4K πάντως άξιζε, χαλάλι το χιλιάρικο στην MediaMarkt.

Από ερμηνείες πολύ τίμιος ο Τίμοθι, ναι μεν έχει κάργα φλώρικη/μετροσέξουαλ κοψιά αλλά φαίνεται ότι διαθέτει και ταλέντο. Η Ζendaya περισσότερο έπαιξε στα trailer και τα κόκκινα χαλιά, παρά στην ταινία. Κυρίως δέσποζε η παρουσία της Rebecca Ferguson.
6.5/10 και περιμένω το sequel μπας και μου αλλάξει γνώμη.
 
Last edited:

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
matrix: deja vu. η μιση (ισως και να υπερβαλω) ταινια αποτελειται απο σκηνες των 3 προηγουμενων. η προβολη της ηταν πιο ευχαριστη απο την 3η αλλα δεν ηθελε και πολυ προσπαθεια για να το πετυχει αυτο. παλι ειναι στην καλυτερη μια μετρια ταινια για να περασεις την ωρα σου.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
είδα το don't look up, ανατρίχιασα και βαρέθηκα γιατί είναι τόσο αληθινό που σε όλη την φάση ένοιωθα "το έχω ξαναδεί το έργο"... τι ζούμε ρε φούστη... μέχρι να τα βάλει κάποιος κάτω όπως σε αυτή την ταινία δεν το συνειδητοποιείς.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Την είδα κι εγώ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπαθαν όλοι το ουαου. Δηλαδή από όλα αυτά τι δεν ξέραμε; Έπρεπε να τα γυαλίσει το Hollywood με αστειάκια και references για να τα πιάσουμε;

Κλασσική καταναλωτική βλακεία, η οποία μας δέρνει χρόνια τώρα.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε γκάιζ γιατί το πιάσατε από τη μούρη το Don't Look Up. Μια χαρά ταινιάκι ήταν και πέρασε ευχάριστα η ώρα. Ναι, τα ξέραμε όλα αυτά, και τι μ' αυτό; Αν ήθελα να "μάθω" κάτι, θα έβλεπα κάνα ντοκυμαντέρ και όχι ταινία του Χόλυγουντ.

Εμένα μου άρεσε και γούσταρα που έβλεπα αυτές τις μικρές αλήθειες να ξεπετάγονται μία-μία σα μούντζα στον θεατή: από το ποιοι κυβερνούν τον κόσμο, τη μαζική πλύση εγκεφάλου και το ρίσκο της τεχνολογίας, μέχρι τις ανθρώπινες σχέσεις.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Μποτάρα μου, καλά τα λες, αλλά εγώ αναφέρθηκα στο ξεφάντωμα του κόσμου που κάνουν λες και αποκαλύφθηκε ο Τζίζας, αμαρτία μέρες που είναι.
Το αν θα σου αρέσει ο τρόπος παρουσίασης, το "ψαγμένο" μοντάζ και το παίζω με την ψυχολογία σου φίλτρο, η υποκριτική κτλ είναι τελείως υποκειμενικό θέμα.

Μόνο τυχαία δεν ανέφερα αυτά τα τρία
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Καλά.. Τα ίδια κάνανε και με το battle royale του Καλαμαριού... Σημεία των καιρών
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ωραία συνέντευξη για όποιον άρεσε η ταινία, οι υπόλοιποι προσπερνάνε
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
To Don't Look Up ήταν άνισο. Στο πρώτο μισό ήταν υπερβολικά αμήχανο, ακριβώς γιατί έτριβε στα μούτρα της Δύσης πώς ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτή τη στιγμή. Νόμιζα πως θα έβλεπα κάποια κωμωδία, αλλά στην ουσία ήταν μια εντελώς ρεαλιστική αποτύπωση των καιρών μας.

Στο δεύτερο μισό που ανέβασε τους τόνους και έδωσε πόνο ο Λεό (καταλαβαίνεις επακριβώς τη στιγμή που μιλάει από την καρδιά) το έργο εξιλεώθηκε. Σε καμία περίπτωση τίποτε το συγκλονιστικό, αλλά σοβαρή φωτογραφία της Δύσης στο γέρμα του '21. Θα έχει ενδιαφέρον για τους ποπ-ιστορικούς του μέλλοντος σε 20 χρόνια, όπως σήμερα θεωρούμε απόλυτα προφητικό το παλαιότερο Idiocracy. Είναι ο απευθείας πνευματικός του απόγονος.

Βαθιά Γαλλική ψυχανωμαλία το Titane. Άσκηση ύφους παρά ουσιώδης αφήγηση, βλεπόταν με μια εσάνς ευχάριστης έκπληξης.

Έριξα βλέφαρο και στο διαφημισμένο St. Maud, το οποίο ήταν ένα καλογυρισμένο B-movie μικρής, ψυχωτικής Αννούλας. Γιατί έχουμε φτάσει σε σημείο τέτοια έργα να τα ξεχωρίζουμε ως 'καλύτερα θρίλερ της χρονιάς', δεν έχω ιδέα.

Φοβερά γουστόζικο ήταν το The French Dispatch του αγαπημένου Anderson. Ερωτευμένος με την ιστορία της τέχνης και το στύλ, εξακολουθεί να υφαίνει μελαγχολικά παραμύθια για ενηλίκους. Τώρα που μεγάλωσε, δείχνει να αποδέχεται την ματαιότητα της ύπαρξης και την σταθερότητα του πόνου και διασκεδάζει τη βόλτα.

Αποπειράθηκα να δω και το The Little Things στο HBO, αλλά ήταν ένα απογοητευτικό κακέκτυπο του Seven, παρά τους πολύ δυνατούς ηθοποιούς. Το μοντάζ και οι διάλογοι το έβγαλαν νοκάουτ στο μισάωρο.

Για το τελευταίο Μάτριξ διαβάζω πως η μοναδική (και σημαντικότερη) επιτυχία του, είναι πως λειτουργεί ως σένιο ρομάντζο της κατεστραμμένης μέσης ηλικίας. Τουτέστιν, ό,τι ακριβώς χρειάζονται τα ταλαιπωρημένα ψυχικά μου κόκκαλα :D
 
Top Bottom