Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ναι, δεν ηθελα να θιξω το θεμα αλλα ισχυει αυτο που ειπες, τατουμ.

Tom Hiddlestone is in the house!
He's not nominated tonight, he is just here Lo-ki :LOL:

Dune has been nominated for 11 awards including most nominations and biggest wormhole :ROFLMAO:

Και το νέο logo του James Bond πολύ καλό!

Kαλά θα προσπαθήσω να μην το δω, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα. Και αν μου πει η ανεψιά "ΤΣΑΝΙΝΓΚ ΤΑΤΟΥΜ, ΝΙΩΣΕ ΛΙΓΟ" θα της διαβάσω το ποστ σου. Κατάρες δεν στέλνει ακόμα πάντως, μικρή είναι.
Μπορεί να βγει κάτι καλό απ'όλο αυτό και ο Τσάνινγκ να πάρει μαθήματα ερμηνείας από τον σκύλο

Εντάξει δε βλέπεται, έφαγε ντηλήτ στο 10λεπτο μαξ. Ένιωσα πραγματικά άβολα με το πόσο χάλια παίζει ο τύπος. Ακόμα και ο σκύλος με μέσο μου φάνηκε ότι πήρε το ρόλο.

EDIT: H πιξαροταινία πάντως έφυγε νεράκι.

Last edited:
Aυτό τελείωσα μόλις και δεν μετάνιωσα ούτε πικοσεκόντ, πέρασε μια χαρά η ώρα.

Με αυτά και με αυτά είδα χθες τον νέο Μπατμάνο.

Αυτά που με χάλασαν:

-Στο φινάλε η ταινία ψιλοκαταρρέει, για πολλούς και διάφορους λόγους.
-Το "ρομάντζο" ανούσιο και πλήρως cringeworthy.
-ΤΟ ΟΛΟ PLOT POINT ΜΕ ΤΟ "URL" ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Πέραν τούτων, καλή ταινία. Και ο Πάτινσον εξαιρετικός ως νεότερος emo batman.

Ταινία που αξίζει Οσκαρ, χρυσούς φοίνικες, Κάννες και ό,τι άλλο υπάρχει

Βγήκε το Jackass Forever στα τορρεντάδικα.

Ζουν ακομα αυτοι; βασικα, ειναι ακομα σε φαση οπου μπορουν να σηκωθουν ορθιοι χωρις μηχανικη υποστηριξη; Ειχαν τρελους τραυματισμους. Εχει αυτη η γενια νεους που μπορουν να κανουν τετοια πραγματα;

Είδα κι εγώ τον Μπατμανάκο χθες βράδυ, επιγραμματικά οι εντυπώσεις μου:

- Ωραία γκόθικ-νουάρ vibes, ισορροπεί ανάμεσα σε Nolan και Burton
- Επιτέλους 100% αστυνομικό θρίλερ και ο Μπάτμαν ως ντετέκτιβ (άσχετα που μερικά πράγματα είναι σαχλούτσικα, όπως είπε κι ο Hellion)
- Sexy και δυναμική Catwoman, δεν αντικαθιστά την αιώνια φαντασίωση Pfeiffer αλλά έχει το δικό της στυλ που ταιριάζει γάντι στη συγκεκριμένη ταινία
- Πολύ καλός ο Jeffrey Wright ως Gordon, αγνώριστος ο Farrell ως Penguin
- Αντίθετα ο Serkis ως Alfred παίζει ελάχιστα και δεν αφήνει το στίγμα του
- Τρομερή φωτογραφία, υποβλητική μουσική (οκ, το main theme μοιάζει όντως με το Imperial March)
- Κάποιες σκηνές λες και στήθηκαν για την φωτογραφία παρά για την πλοκή
- Ανατριχιαστικός Riddler, δυνατή ερμηνεία
- Κάποιες φορές η ταινία βγάζει άθελά της(?) γέλιο, ακριβώς επειδή παίρνει τον εαυτό της υπερβολικά στα σοβαρά
- Τίμιος o Πάτινσον, μου άρεσε αρκετά το βλοσυρό στυλάκι και η απειλητική φωνή ως Batman, ωστόσο η emo μούρη του δεν με έπεισε απόλυτα ως Bruce: Tα Χρόνια της Νιότης
- Η στολή του Μπάτμαν πιο ανθεκτική κι από του Iron Man
- Αδιάφορο Batmobile, είναι λες και το βάλανε ανόρεχτα, μόνο για το fan service

Συνολικά ωραίο ταινιάκι, ούτε κι εμένα μου άρεσε η κορύφωση/τελική μάχη αλλά το συνολικό πρόσημο παραμένει θετικό. Ευχαρίστως θα έβλεπα sequel σε παρόμοιο ύφος.
7.5-8/10

Δεν λέω!! Καλό το F-18, αλλά τον "Γατο" δεν τον φτάνει με τίποτα!!!

880720851f14-tomcat-animated-gif-1.gif

Συμφωνώ 100%, από τα πιο όμορφα μαχητικά όλων των εποχών. Το είχα αφίσα μικρός στο δωμάτιο.

Είδα το Last night in Soho που το είχε προτείνει ο αγαπητός Α.Ρ.Χ.Ι.Γ.Κ.Ο.Υ.Χ.Λ.Α. (Ανώτατος Ρυθμιστικός Χιλίαρχος Ισονομίας – Γαλήνιος Κεντυρίων Ουράνιας Υψηλοφροσύνης, Χαρισματικής Λογοδιάρροιας και Αυτοκυριαρχίας), ΜΠΟΡΑΤΣΟΣ. Ωραίο θρίλερ με κορύφωση στο τελευταίο μισάωρο και υπέροχη ανατροπή.
Δεύτερη το SCREAM 2022 το οποίο είναι οτι θα περίμενε κανείς από μια ανάλογη ταινία. B-movie με τα όλα του, το μόνο που με κούρασε ήταν οι πολλές αναφορές στην αρχική ταινία και το κίνητρο του δολοφόνου που ηταν meh.

Βγηκε το sonic και κανονισα με 3 φιλους μου να πανε το δουμε το Σαββατο. Ειναι απο τις καλυτερες ταινιες που βγηκαν φετος οπως ηταν και το πρωτο sonic απο τα καλυτερα της χρονιας! Αλλα εχει ενα σοβαρο προβλημα: Ο Εggman δεν ειναι χοντρος! Κανονικα θα επρεπε να ειναι 200 κιλα!

Ενα απο τα πραγματα που θελουν οι γυναικες, ειναι η τρελα. Οι γυναικες βαριουνται ευκολα και αυτος ειναι ο λογος που ενδιδουν σε περιπετειες και κινδυνους (συνηθως εκκινουν). Οι αντρες, που ζουν σκυλισιες ζωες.... ειναι σαν τα σκυλια. Θελουν μια ρουτινα η οποια κανει καλο στο νευρικο συστημα. Ποσες ταραχες να αντεξουμε οι αμοιροι; Αντε να προσπαθησουμε να βαλουμε την μουσουδα μας σε καμια αλλη σκυλιτσα, μεχρι εκει.
Απο την προσωπικη εμπειρια του Κουνελου. Τομος 2, σελ. 798.

Αρα, ο @Adhan εχει δικαιο.

Back