Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Τότες δες το Martyrs Star Wars Holiday Special
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τι ακριβώς ψάχνεις; Αν είναι φάση περισσότερο scifi θα σου πρότεινα να ξαναθυμηθείς(δε δέχομαι να μη το έχεις δεί) το σύμπαν του Battlestar Galactica, αν περισσότερο για χαβαλε και άξιον, μαρβελοσυμπαν ιζ δε πλεις του μπηΓυρνώντας από τις διακοπές λέω να πιάσω ένα σύμπαν / universe / όπως θελετε πείτε το, και να πιάσω ταινίες και σειρές με τη σειρά να τις δω.
Οι επιλογές που έχω στο μυαλό μου είναι 3:
1) Star Wars: Έχω δει τα episodes 1 έως 7 καθώς και 5 seasons του Clone Wars.
2) Star Trek: Έχω δει original series καθώς και τις 4 πρώτες ταινίες, ενώ είχα ξεκινήσει και το TNG κάποια στιγμή αλλά το άφησα μετά από 5-6 επεισόδια.
3) MCU: Έχω δει σκορπιες ταινίες από εδώ και από εκεί (βασικά ότι πετυχαίνα στην TV).
Και τα 3 παραπάνω μου αρέσουν θεματικά (ίσως λίγο περισσότερο τα 2 πρώτα λόγω space theme).
Για πείτε καμιά γνώμη.
Ναι για αυτό έβαλα το MCU, περισσότερο για τον χαβαλέ και το ποπ κορν, αλλά το sci-fi με τραβάει πάντα περισσότερο.Τι ακριβώς ψάχνεις; Αν είναι φάση περισσότερο scifi θα σου πρότεινα να ξαναθυμηθείς(δε δέχομαι να μη το έχεις δεί) το σύμπαν του Battlestar Galactica, αν περισσότερο για χαβαλε και άξιον, μαρβελοσυμπαν ιζ δε πλεις του μπη
Το έχω δει, αλλά γιατί να κάνω χάρη στον εαυτό μου ακριβώς;ή μπορείς να κάνεις την χάρη στον εαυτό σου και να δεις το Social Dilemma!
Γυρνώντας από τις διακοπές λέω να πιάσω ένα σύμπαν / universe / όπως θελετε πείτε το, και να πιάσω ταινίες και σειρές με τη σειρά να τις δω.
Οι επιλογές που έχω στο μυαλό μου είναι 3:
1) Star Wars: Έχω δει τα episodes 1 έως 7 καθώς και 5 seasons του Clone Wars.
2) Star Trek: Έχω δει original series καθώς και τις 4 πρώτες ταινίες, ενώ είχα ξεκινήσει και το TNG κάποια στιγμή αλλά το άφησα μετά από 5-6 επεισόδια.
3) MCU: Έχω δει σκορπιες ταινίες από εδώ και από εκεί (βασικά ότι πετυχαίνα στην TV).
Και τα 3 παραπάνω μου αρέσουν θεματικά (ίσως λίγο περισσότερο τα 2 πρώτα λόγω space theme).
Για πείτε καμιά γνώμη.
@Arwindan Μην ακους τον αποπανω, δες Star Wars.
Εστω μονο τα 4,5,6 στεκονται μια χαρα και μονα τους.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το επεξεργαστώ λίγο ακόμα μέχρι να γυρίσω από τις διακοπές. Προς το παρόν τείνω περισσότερο προς το MCU, αλλά θα δούμε.
Θα πρότεινα Stargate Universe, σε περιπτωση που δεν εχεις δει.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το επεξεργαστώ λίγο ακόμα μέχρι να γυρίσω από τις διακοπές. Προς το παρόν τείνω περισσότερο προς το MCU, αλλά θα δούμε.
Μοιάζεις με άνθρωπο που τα έχει δει όλαΤα έχω δει αυτά!