Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είδα το 65 (2023) - IMDb, sci-fi της κακιάς ώρας χωρίς σενάριο με έναν πιλότο να προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν αφιλόξενο πλανήτη μετά από crash landing. Πρωταγωνιστεί ό Adam Driver ο οποίος μάλλον έχασε κάποιο στοίχημα για να βρίσκεται εδώ.

καλά όντως; οι σκηνές με τα μεκ είναι από την παλιά σειρά;

Ναι έτσι ήταν, η σειρά ήταν καθαρά παιδική και ο στόχος της ήταν να πουλήσει φιγούρες. H Hasbro έφτιαξε τη σειρά στη δύση

συγνώμη έγραψα βιαστικά, εννοώ οι σκηνές στο νέο είναι έτσι;

συγνώμη έγραψα βιαστικά, εννοώ οι σκηνές στο νέο είναι έτσι;

Δεν έχω καταλάβει που έχεις μπερδευτεί. Το βίντεο που έβαλα έχει πάνω την ταινία του netflix από κάτω την σειρά του 93 σε αντιπαραβολή. Η ταινία σε ύφος, διαλόγους χορογραφίες, εφφέ πατάει όσο μπορεί στην σειρά του τότε. Ορισμένοι από το original cast επέστρεψαν.

Ναι αυτό λέω, βλέπω τα μέκα ότι όχι απλά πατάνε στο παλιό, το λες και 4K AI upscale. Περίμενα βελτίωση σε animation και design, ναι οκ να θέλουν να πουλήσουν παιχνίδια ξέρω εγώ, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα παιδάκια του σήμερα έχουν συνεχή επαφή με 3d animations της εποχής μας και όχι κάτι σαν stop motion παιδικά παιχνίδια.

Μολις γυρισαμε απο αυτο:

Υπεροχη σκηνοθεσια, απιστευτα πλανα και σεβασμος στο βιβλιο. Αργη και ειναι μερος μελλοντικων ταινιων, αλλα αξιζει κατ εμε αν γουσταρετε τετοια φαση

Beau is Afraid.
Αρκετά καλή σκηνοθεσία, feeling που μου θύμισε έντονα Todd Solondzish και μέτρια ενορχήστρωση στο σενάριο. (ρίχνει πολλές ιδέες στο τραπέζι, δίχως όμως να φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο γενικό σύνολο)

7/10

P.S.
Η ταινία ενδείκνυται να τη δείτε, δίχως να έχετε διαβάσει ή δει κάτι στα ιντερνετς...

εχ σιτ, με πώρωσε δυσανάλογα σε σχέση με το πόσο με τρομάζουν οι ταινίες βασισμένες σε videogames :p

6krgxm02yfxa1.jpg

The Spice must flow.

άντε που είναι το trailer?

Για μια στιγμή νόμιζα ότι έκανε πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου και ήμουν σε φάση "WTF, εγώ που ήμουν"".

Λίγο μετά θυμήθηκα ότι είναι ο αμερικανικός τρόπος γραφής της ημερομηνίας...

Τέλεια νέα, το πρώτο μέρος μου άρεσε πολύ.

thanks, παντού το τίζερ έδειχνε, έμαθαν οι μάγκες τώρα και τα βαπτίζουν όλα trailer-teaser και δε ξέρεις ποιο είναι το τρου trailer.

ΡΕ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΜΕ!

Μέχρι τότε, δείτε και τίποτα ποιοτικό. Δεν θα πρότεινα ποτέ κάτι αν δεν το έβλεπα τουλάχιστον έξι φορές για να σιγουρευτώ για την πχιότητα του πρώτα. Και δεύτερα ίσως, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Dungeons and Dragons Honor Among Thieves. Πέραν του ότι ο τίτλος είναι ανορθόγραφος σε σωστά αγγλικά, πάνω-κάτω ένα τίμιο 6.5/10.

Back