By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αυτό που ανέφερε ο Στέφανος, και το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές έψαχνε ο καθένας τη δική του ουτοπία, πέρα από τη πραγματικότητα που βίωναν στο καθεστώς ή μικρές λεπτομέρειες όπως η απόδραση όπου το φιλμ γίνεται έγχρωμο μόλις βρέθηκαν στη Ζώνη. Δεν είναι τυχαίο επίσης, ότι αναφορές/παραλληλισμοί με ΕΣΣΔ είχαν εξαφανιστεί από τα παιχνίδια, καθώς δε θα είχε ιδιαίτερο νόημα κάποια κριτική τόσα χρόνια αργότερα.το οτι ηταν υπογεια κριτικη για την ΕΣΣΔ στηριζεται καπου?
Ελεύθερος κατηγοριών ο Kevin Spacey
Φυσικά όταν βγήκαν οι κατηγορίες, αβάσιμες η μη δεν θα το κρινω εγώ, έπεσαν όλοι να τον φάνε και φυσικά να τον ακυρώσουν. Τώρα που λύθηκε κι επίσημα το θέμα, δεν είδα να γίνεται ο ίδιος ντόρος. Να δούμε τουλάχιστον αν θα επανέλθει και στο προσκήνιο ως ηθοποιός.![]()
'Grateful' Kevin Spacey cleared of sex assault charges
The Oscar-winning actor cried in court as he was cleared of all nine charges by a jury in London.www.bbc.com
Σχετικό είν'αυτό. Με μια πρόχειρη ματιά στο imdb δεν βλέπω κάποιο τρομερά αξιόλογο ή προβεβλημένο project με συμμετοχή Mel Gibson την τελευταία 5ετία+. Επίσης ο Depp, άλλη μια ηχηρή υπόθεση cancel με ακόλουθη δικαίωση, ακόμη να επιστρέψει "κανονικά" στα πράγματα (αν ποτέ συμβεί). Είναι και να το θέλει κανείς, βέβαια.Ο Κέβιν μας θα επιστρέψει πανηγυρικά στα πράγματα, εδώ ο Μέλαρος δουλεύει σταθερά χρόνια τώρα, παρά το επίσημο 'μαύρισμά' του από το Χόλιγουντ.
Μα είναι προφανές, είναι αδύνατο με τέτοιους διαλόγους και χαρακτήρες να το δεις ως ο,τιδήποτε άλλο. Ο Στόλκερ είναι ο Εργάτης, ο Συγγραφέας είναι η Ιντελιγκένσια και ο Φυσικός είναι η Επιστήμη. Οι μεταξύ τους διάλογοι δείχνουν την πάλη μεταξύ των τριών πυλώνων της τότε Ρωσικής κοινωνίας.
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι Αλεξούκο, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΤΟΛΚΕΡ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΗΦΑΛΙΟΣ, ΠΑΡΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΠΑΪΝΤΕΜΑ ΚΑΙ ΟΒΑΛΤΙΝΗ.
(Καλύτερα τώρα Πάβελ; )
Spider-Man: Across the Spider-Verse: Θα στενοχωρήσω την @kara αλλά δεν ξετρελάθηκα όσο με την πρώτη ταινία....
Μου έλειψε πολύ η χημεία Miles-Peter, μου έλειψε ο Spider-Man Noir του Cage, μου έλειψε το χιούμορ της πρώτης ταινίας (υπάρχουν κι εδώ κάποια gags αλλά τα περισσότερα ήταν meh για τα γούστα μου). Επίσης, οι "συναισθηματικές" σκηνές του Miles (κυρίως) και της Gwen με τους γονείς τους νομίζω πως τράβηξαν λίιιγο παραπάνω απ'όσο χρειαζόταν και κάπου με έχασαν.
Στον αντίποδα, οι σκηνές δράσεις ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικές, η χρήση του multiverse πολύ πιο αποτελεσματική από οτιδήποτε μας έχει δώσει ως τώρα η Marvel (το cameo του live-action Prowler και οι αναφορές στα games της Insomniac με ξάφνιασαν ευχάριστα!) και φυσικά τα visuals και οι ερμηνείες ήταν για άλλη μια φορά top-tier.
Επίσης, μεγάλο "φάουλ" για μένα ότι ουσιαστικά είναι...μισή. Ήξερα ότι ετοιμάζεται και τρίτο μέρος, αλλά προσπαθώντας (και εν πολλοίς καταφέρνοντας) να αποφύγω χοντρά spoilers, δεν ήμουν προετοιμασμένος για ένα τόσο άχαρο To be continued... κυριολεκτικά στη μέση της πλοκής. Anyway, όταν με το καλό το ξαναδώ σε streaming ή βγει το τρίτο μέρος, ίσως αλλάξω γνώμη.
7.5/10