Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είδαμε πριν λίγες μέρες το Nightmare Alley. Βραδύκαυστο τα πρώτα 45 λεπτά με μία ώρα, αλλά κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. Αλληγορία στην αλαζονεία, την φιλαργυρία και την ύβρη του ανθρώπου, με εξαιρετικό καστ και ερμηνείες ακρός δε μπορντ. Τέτοιο Hollywood θέλουμε.

ω ρε φιλε.
για την ταινια δεν ξερω, αλλά καταπληκτικη χρηση της Τραγουδάρας.

μέσα, ότι και αν είναι αυτό.

Dead Reckoning Part 1. Κλασικά, έπος. Και παράλληλα λειτουργεί και σαν πρόλογος για το part 2.
Για το οποίο περιττό να αναφέρω ότι δεν μπορώ να περιμένω.
Ο Θωμάς ο Κρουζ ρε φίλε, what a fucking legend.-

Σήμερα είδα το Top Gun: Maverick! Ναι το ξέρω, άργησα.

ΤΙ ΤΑΙΝΙΑΡΑ!

Βασικά η ταινία ξεχειλίζει από τεστοστερόνη! Ξεχειλίζει απο παλιές καλές σκηνές δράσης. Ευτυχώς την είδα μόνος μου γιατί παίζει η Λαίδη Μαριον να είχε μείνει έγκυος και μόνο από την θέαση. Τώρα που το σκέφτομαι ίσως πρέπει να κάνω κι εγώ ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ειδκά εκεί στη παραλία με το American Football πρέπει να συνέλαβα, μάλλον.

Και φυσικά ο Θωμάς δικαιώθηκε που ήθελε να χρησιμοποιήσει αληθινά αεροπλάνα. Επιτέλους μια ταινία δράσης χωρίς υπερβολικά CGI και green screen. Ή έτσι μου φάνηκε.

Ξαναλέω, ευτυχώς την είδα μόνος. Γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα άκουγα "Κοίτα τον, αυτός ξέρει να καβαλάει μηχανές κι αεροπλάνα. Εσύ; Μόνο άλογά;"

Και φυσικά μουσικικάρα! Που ξυπναγε αναμνήσεις.

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΚΑΙ F14 TOMCAT! Αχ αυτά τα φτερα που ανοιγόκλειναν!

Εσύ; Μόνο άλογά;"
200w.gif

Memories 1995
Είναι μια μικρή ανθολογία anime στην φάση Animatrix, Love Death Robots
Είδα τα 2 από τα 3, το πρώτο με κέρδισε, το δεύτερο ήταν κάπως χαζό, το τρίτο σε αναμονή.

Το 1ο "Magnetic Rose" πάντως είναι απίστευτο mindfuck.

To Reptile ήταν φανταστικό. Σκοτεινό, ψυχανώμαλο, βραδυφλεγές και ουσιώδες αστυνομικό θρίλερ. Απόηχοι εκπληκτικού Cop Land και ΣΩΣΤΟΥ True Detective για τους νεότερους.

Βρωμικο υπογειο, πολυπλοκα μαραφετια με επωδυνη χρηση, τρικυκλα ποδηλατα. Saw X.
Αναμενομενες ανατροπες αλλα υπαρχει αυτη η γλυκεια αγωνια. Ο Τζων δινει ρεστα. Καποια πραγματα τα αφησαν στην τυχη τους δεν τα προσεξαν και πολυ. Αν και θα μπορουσε να ειναι καλυτερο, ειναι καλυτερο απο καποια προηγουμενα.
Για εμενα που ειχα ενθουσιαστει αλλα καποια στιγμη σταματησα την ασχολια με το Saw, το Χ με εβαλε στην πριζα να δω οτι δεν ειδα.
Νομιζω οτι στο επομενο θα παιξουν πολλες τσαχπινιες. Αφου εφτασαν στο 10, το 11 ειναι ενα βημα μακρια.

Γκιλτι πλεζουρ το Bloodlines Hell on Earth. Είχε και μουσικάρα το άτιμο!

Αν και μερικες απο τις προτασεις εδω ειναι

2erga.png

:p:p:p

Ειδα το Reptile που προτεινε ο φιλτατος @Χειρομαλάχτης. Αν και η διαρκεια της ταινιας ειναι λιγο μεγαλυτερη απο το κανονικο, δεν βαρεθηκα/κουραστικα ουτε λεπτο. Ωραιες ερμηνειες και ο Χοσε εδωσε ρεσιταλ φυσικοτητας.
Το σεναριο δεν εμοιαζε απο τον πλανητη της πρωτιας αλλα ολα κομπλε. Σκηνοθεσια, μονταζ, ηχος, best boy ολα αψεγαδιαστα τα βρηκα. Πολυ το χαρηκα το ταινιακι.
Καταπληκτικη προταση, ευγε φιλτατε.

εν τω μεταξυ παιρνω διαφορα σχαρίκια χωρις να τ αξιζω.
ω ναι, δεν με τιμά αλλά θελω να ειμαι ειλικρινης, συφορουμίτες. απλα μ αρεζε το τρειλερ και μαντεψα οτι θα ειναι δυνατό το ταινιακι. σας ακουω βεβαια και συμφωνω οτι πρεπει να επιβραβευωμε και τις σωστες μαντεψιές, δεν ειναι ευκολο πραμα..

στο τελος θα με κανετε να το δω κι εγω... :ROFLMAO::ROFLMAO::cool:

εν τω μεταξυ παιρνω διαφορα σχαρίκια χωρις να τ αξιζω.

Θα απαντησω με παραδειγμα πολιτικο.
Σε αντιθεση με εναν υποψηφιο δημαρχο της περιοχης, ο οποιος αν και εριξε πολυ χρημα στον προεκλογικο στιβο, δεν ξερω που τα βρηκε τα χρηματα, εχασε. Ο νικητης των εκλογων ειναι αυτος που κερδισε και στις προηγουμενες εκλογες. Αν δεν κανω λαθος, ειναι ο πρωτος δημαρχος που πηρε ΑΝΕΤΑ δευτερη θητεια στην περιοχη. Πολλοι εβγαλαν ρεκλαμες προεκλογικες αλλα αυτον, δεν τον ειδα πουθενα. Δεν ηξερα ποιος ειναι. Αυτες τις μερες τον εμαθα, σχεδον τυχαια. Κοιταξα αν κερδισε αυτος που ηθελε να βαλει θερμανση/ψυξη στις στασεις των λεωφορειων.
Ναι, δεν ηξερα πως ειναι η μουτσουνα του, πως τον λενε κτλ. Ο λογος που αγνοουσα τοσα για τον δημαρχο ειναι η ανυπαρξια του. Ειναι ο κλασσικος δημαρχος - παλτο.
Η μοναδικη φορα που αναρωτηθηκα τι σκτ παιζει με τον δημο, ηταν πριν λιγο καιρο οπου πηγα να πεταξω τα σκουπιδια και αντι για ενα καδο, ειδα δυο. Την αλλη μερα εγιναν τεσσερις!! μετα απο λιγες μερες δεν ειχαμε καδο και ακομα δεν εχουμε. Ναι, ο ανυπαρκτος κερδισε τις εκλογες χωρις να σηκωθει απο το κρεβατι του.

Εαν δεν ηταν το ποστ με την ταινια, θα αγνοουσα την υπαρξη της. Οτι δεν την ειδες δεν εχει καμια σημασια. Μπορει να την ειδες και να αρεσε μονο σε εσενα, επειδη η Silverstone ηταν ο παιδικος σου ερωτας.
Με ενα copy και ενα paste, μανι μανι εκανες περισσοτερα απο οσα ενας δημαρχος σε τεσσερα χρονια.
Γιατι να μην αξιζεις ενα ευχαριστω;

:love:

Κορμαν + Βινσετ Πραης = Ονείρωξη του Poe.

Back