γιατί τι έχει; εγώ έβαλα μια που είχαμε από review εδώ RQ με kuivamaa πριν 15 χρόνια ξέρω εγώ, όλα πόπα, είναι σαν το μέλι, δε λήγει 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εγω παλι λεω να τα βαλεις, η στιγμή ειναι τωρα. Τα μελετας ποσο καιρο τα 11αρια και το ρουφους, βαλτα τα μπουρδελ@ να σου φυγει ο σεβντας.Ειπε επισης να βαλω τα windows 11 με το rufus καποια στιγμη.
Εγω παλι λεω να τα βαλεις, η στιγμή ειναι τωρα. Τα μελετας ποσο καιρο τα 11αρια και το ρουφους, βαλτα τα μπουρδελ@ να σου φυγει ο σεβντας.
Ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο Ρούφους; Ξάδερφος του Λίνους; Μπατζανάκης του Ντούφουςπωςτολεν από το Scary Movie; Ο τεχνικός του;;;
Γιατί ο Σρέντερ έχει πάθε τραλαλα μαζί του;
Εγώ τόσα χρόνια μόνο το k3b και το dd ξέρω. Έχει κανείς χρησιμοποιήσει το ventoy; Είναι το πρώτο που βλέπω να έχει ενδιαφέρον αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.Ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο Ρούφους;
Πιάσε βάλε λίνουξ.Ειπε επισης να βαλω τα windows 11 με το rufus καποια στιγμη. Συμφωνειται μαζι μου?
Τελικά έβαλα και μια μικρή/θαυματουργή και αθόρυβη Pure Rock Slim 2 στην παραγγελία. Να δω τι θα καταλάβετε.