Την πρώτη φορά που δοκίμασα να το παίξω η εμπειρία μου δεν ηταν θετική, αν θυμάστε το σχετικό μου άρθρο. Επειδή όμως σιχαίνομαι να αφήνω παιχνίδια μισοτελειωμένα και επειδή το στυλ και η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού μου άρεσαν, είπα να κάνω άλλη μια προσπάθεια. Αυτή τη φορά τα πράγματα κυλούν πιο ομαλά λόγω εμπειρίας και διαφορετικής πορείας. Θέλω όμως βοήθεια για τα επόμενα βήματα! Ερωτήσεις:<br><br>1) Μέχρι τώρα η πορεία μου ήταν Undead Burg, Undead Parish, χτύπησα την καμπάνα, μετά πήγα εκει με τους rogues που βγαινεις στα Depths, πήγα Darkroot Garden και σκότωσα την πεταλουδα, γύρισα στον υπόνομο και σκότωσα τον δράκο που δίνει το κλειδί για Blighttown, γυρισα σε Darkroot Basin και σκοτωσα την υδρα και τωρα ειμαι καπου στο Darkroot Garden. Σε ποια περιοχή θα ήταν καλύτερο να πάω μετα για μια ομαλή εξελιξη της δυσκολίας;<br><br>2) Τη δεύτερη καμπάνα πού την βρίσκω; Λογικα καπου απο το Firelink Shrine αλλα απο πού; Περνώντας απο το νεκροταφείο στο Firelink Shrine βγαίνω στις Catacombs, εκει είναι η καμπάνα;<br><br>3) Πήγα να ξεκινήσω την Blighttown και οι αρχικοί εχθροι δεν ήταν ιδιατερα δύσκολοι αλλα το toxic με σακατευε γι'αυτό έφυγα. Υπάρχει κάποια αποτελεσματική μορφή προστασίας; <br><br>4) Απο τις περιοχές που ήδη πέρασα, υπήρχε κάποιο boss ή μυστική περιοχή που μου ξέφυγε; Αν θυμαμαι καλα έχω σκοτώσει: ενα boss με τσεκουρι στη γεφυρα, τα δυο gargoyles στην εκκλησια, την πεταλουδα, τον Capra demon στα σοκακια, τον δρακο στον υπονομο, την υδρα στο darkroot, αυτα.