What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Άρχισα ξανά το Dark Souls (ανοικτά spoilers)

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,661
Το συγκεκριμένο σημείο είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρεις το 100% στο πρώτο playthrough, αφού θέλει συγκεκριμένη αλληλουχία. Χωρίς οδηγό με παλιές ορθόδοξες τεχνικές ίσως και στο 4ο-5ο.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Δεν ξέρω τι εννοείς αλλά έχω ρίξει μία βασική ματιά στα achievements για να ξέρω τι να μην κάνω (π.χ. με τα όπλα) ώστε να αποφύγω να το παίξω πάνω από 2.5-3 φορές. Ξέρω π.χ. ότι όπου βλέπω spell το αγοράζω κ.λπ. Το δεύτερο playthrough θα κοιτάξω και walkthrough για να βρω όσα πρέπει.

Μετά τον Sif βρήκα και τον ιππότη που δίνει το ring που μειώνει το equipment load τον οποίο έφαγα πολύ εύκολα με την πρώτη και μετά έπεσα πάνω σε μία Ύδρα σε μία λίμνη και κάπου εκεί το άφησα για να συνεχίσω σήμερα.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,379
Τα bosses γενικά είναι περίεργη υπόθεση, είναι πιθανό να κολλήσεις σε ένα εύκολο boss και να βγάλεις άνετα ένα δύσκολο. Πολλές φορές είναι και θέμα ρέντας ή μέρας :D Για παράδειγμα, πολύς κόσμος βρίσκει πολύ δύσκολο boss τον Manus και εγώ τον έβγαλα με την πρώτη ή δεύτερη φορά (έχει περάσει καιρός και δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω με την πρώτη). Όλος ο κόσμος θεωρεί πανεύκολο boss τον Gaping Dragon και εγώ χρειάστηκα είκοσι κάτι φορές για να τον βγάλω. Τα bosses στο Dark Souls 3 μου φάνηκαν όλα πανδύσκολα και έκανα summoning σαν π***της για να τα βγάλω.

 
Top Bottom