Update! Μετά τους Ornstein και Smough πήρα το Lordvessel και εκείνο το περίεργο πλάσμα στο Firelink είπε ότι έπρεπε να καθαρίσω τους τέσσερις lords της εισαγωγής για να φορτίσω το Lordvessel. Ξεκίνησα από την πόρτα στο Anor Londo γιατί ήξερα που ήταν ακριβώς, πολύ κοντά στην bonfire. Η βιβλιοθήκη με δυσκόλεψε αρκετά για τρεις λόγους. Ένα, τα κρυστάλλινα πλάσματα ήταν ανθεκτικά στο σπαθί μου. Δυο, πολλοί τοξότες και μάγοι. Τρία, δεν πρόσεξα ότι σε κάποιες σκάλες είχε μηχανισμό που τις γυρίζει και έφαγα αρκετή ώρα μέχρι να βρω το δρόμο μου. <br><br>Το boss στη σπηλιά με δυσκόλεψε μέχρι ενός σημείου. Όσο είχα την κάμερα λοκαρισμενη δεν έβλεπα προς τα που έριχνε τα κρύσταλλα και πέθανα αρκετές φορές από το curse. Με τα πολλά αποφάσισα να το ρίξω στο kiting, περίμενα να πυροβολήσει, πλησίαζα για 1-2 χτυπήματα και μετά σπριντ μακριά του. Δυστυχώς δεν έκοψα την ουρά οπότε δεν πήρα ένα σπαθί που έπεφτε. <br><br>Μετά πήγα στα New Londo Ruins. Ωραία ατμόσφαιρα και αρκετά απλή περιοχή, δεν χάθηκα όπως συνέβαινε πολύ συχνά σε άλλες "πιστες". Οι απλοί εχθροί δεν με δυσκόλεψαν, τα φαντασματα πέθαιναν γρήγορα και οι ιππότες ήταν ανοιχτοί σε backstabbing.<br><br>Το boss με καθάρισε τουλάχιστον δέκα φορές πριν το καταφέρω. Αρχικά έκανα summon αλλά αμέσως μετά την fog door υπήρχε στον αέρα ένα φάντασμα που δεν κουνιόταν και δε μπορούσα να φτάσω, με αποτέλεσμα το summon μου να κάθεται εκεί και να το πυροβολεί χωρίς αποτέλεσμα.Σας συνέβη και εσάς αυτό ή ήταν bug?<br><br>Τέλος πάντων, το βασικό πρόβλημα ήταν ότι γινόταν spawn πολλοί εχθροί. Όσο προσεκτικά και να έπαιζα, με έτρωγαν γιατί ήμουν ένας εναντίον τριών. Τελικά η μόνη στρατηγική που απέδωσε ήταν να παρατήσω τελείως την άμυνα, να βαράω με το όπλο two handed και αλειμμένο με charcoal resin και να τρώω τα χτυπήματα, χωρίς να κάνω καθόλου dodge και block. Έτσι πρόλαβα να σκοτώσω το καθένα από τα τέσσερα mini bosses προτού μπει μέσα το άλλο, κάνοντας heal και αλειμμα charcoal στο ενδιάμεσο. <br><br>Τώρα βρίσκομαι στην αρχή των Demon Ruins. Έχει κανείς καθόλου tips?