Έρχονται και άλλα Playstation games σε PC

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τελεια νεα για αρχοντε ninjaσαν εμενα θα ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο παιχνιδι το ghost of tusima. Περιμενουμε συντομα και το horizon forbiden west.

Μονο το Ραγκναροκ θελουμε, ολα τα υπολοιπα ας τα κρατησουν οι κονσολαδες, χεστηκαμε

Μονο το Ραγκναροκ θελουμε, ολα τα υπολοιπα ας τα κρατησουν οι κονσολαδες, χεστηκαμε
Ragnarok και Ghost of Tsusima.

Τα υπόλοιπα, ζούμε και χωρίς. Έχουμε κάμποσα.

(ακόμη έχω αφήσει το Sekiro μισοτελειωμένο...)

Ειλικρινα χεστηκαμε για γκοστ, πλαντμπορν,αλου και λοιπες βλακειες, μονο gow, και χθες.

Και το Bloodborne στα από πάνω θα πρόσθετα.

εδιτ-κάποιος άφησε τα κοκκαλάκια του στο ΒΒ και λογικά βλέπει ήδη εφιαλτικά οράματα για το τι θα συμβεί στο Γκοστ.

Χμ, δεν θυμάμαι το Ghost να είναι κανένα τρελό challenge. Όχι περίπατος, όχι φρομσοφτουγεριά. Ισορροπία.

Το Ghost είναι πρώτα ψυχοθεραπεία, μετά οτιδήποτε άλλο.

Χμ, δεν θυμάμαι το Ghost να είναι κανένα τρελό challenge.
Τζαμπ στον κύριο σνομπαρία πιο πάνω ήταν, προφανώς δεν είναι "δύσκολο" όπως τα περισσότερα της From...

Δεν είμαι σίγουρος αν μετράει ως Playstation game αλλά ήταν exclusive/never ever οπότε το αναφέρω:

Until Dawn Remastered (και) για PC.

Για μένα το Ghost, όπως και το Sekiro, ανήκει στην κατηγορία παιχνιδιών που παραθέτουν την ιαπωνική κουλτούρα όπως θέλω να τη βιώνω. Δηλαδή ρομαντική περίοδος, σαμουράι, δεν με χαλάει να έχει μυθοπλαστικά στοιχεία μέσα επίσης κτλ. Για αυτό και τα συγκρίνω θεματολογία. Τα Nioh ακόμη δυστυχώς δεν τα έχω αγγίξει και δεν προβλέπεται δυστυχώς...

Μπορώ να έχω λίγο παραπάνω Kurosawa? Εξαιρετικά.

Για μένα το Ghost, όπως και το Sekiro, ανήκει στην κατηγορία παιχνιδιών που παραθέτουν την ιαπωνική κουλτούρα όπως θέλω να τη βιώνω. Δηλαδή ρομαντική περίοδος, σαμουράι, δεν με χαλάει να έχει μυθοπλαστικά στοιχεία μέσα επίσης κτλ.

Αυτός είναι και για εμένα ο λόγος που συνεχώς γλυκοκοιτάω το Sekiro, αλλά η επαφή μου με τα Dark Souls είναι το αντίβαρο. Ghost of Tsushima day 1.

άι ρε φλώροι φεουδάρχες, μόνο μοντέρνα τζαπάν, noodles, JDM, anime και neon!

φεουδάρχες
Για φεουδαρχικο ιμερζιο προτεινω τη σειρα ταινιοντοκιμανταιρ του νετφληξ Age of Samurai: Battle for Japan.
Εκει δειχνει πως απο σκορποχωρι με σαμουρια, τρια τουμπανα σαμουρια (Nομπουναγκας, Χιντεγιοσης και Ιεγιασουτικανεις) σπρωξαν ωστε να γινουν εκεινα τα νησια δικτατορια με σαμουρια και περασαν στη περιοδο του εντο (εχει και νιντζακια μεσα).

Τον Τιναπιγιοσι ξέχασες.
τι ιεγιασουτικάνεις ρε μλκ κλαίω :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

21 Μαρτίου το Forbidden West.

Αχχχ... τρέμω τα σύστεμ ρικουάιρμεντς που θα ανακοινώσουν...

Back