Sugamoto Panagia
Lich

σρεντερ θα το ξαναπώ. η 970 σε 1080p στα ultra κάνει συχνά dips κάτω από 20fps. άντε average να φτάνει 31fps άλλα αυτό στα 1080p. στα 1440p ούτε σε όνειρο θα παίζεις ultra.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ο χαρακτήρας σου μοιάζει με υπερήφανος απόγονος τουλάχιστον 5 γενεών αιμομιξίας στο βαθύ νότο, μπράβο.
RDR2, ο λογος που αγορασα Ps4. Μου αρεσε πολυ το story αλλα εμεινα με ενα ps4 το οποιο μου ειναι αχρηστο. Βασικα περιμενω να πεσει λιγο ακομη η τιμη του re2 remake για να κανω ενα tribute στα φοιτητικα μου χρονια και μετα να το πουλησω.
Το έχεις που το έχεις, τουλάχιστον παίξε όποιες αποκλειστικότητες υπάρχουν ακόμη γι'αυτό και δεν φαίνεται στο κοντινό μέλλον να έρθουν στο πισι.RDR2, ο λογος που αγορασα Ps4. Μου αρεσε πολυ το story αλλα εμεινα με ενα ps4 το οποιο μου ειναι αχρηστο. Βασικα περιμενω να πεσει λιγο ακομη η τιμη του re2 remake για να κανω ενα tribute στα φοιτητικα μου χρονια και μετα να το πουλησω.
Καλημερα. Δε μπαινω ποτε στη διαδικασια να το πουλησω για κερδος. Το δινω σε συμβολικη τιμη σε καποιο φιλο η συγγενη. Εχω τη παραξενια, αν βγει νεα κονσολα ταυτοχρονα να παρατω την παλιοτερη. Ειχα ολα τα Ps που εχουν βγει αλλα το τελευταιο δεν εβγαλε τα χρηματα του. Ισως παιζει ρολο οτι η συζυγος μου ενω δεν εχει προβλημα με το pc gaming, για καποιο λογο οταν ανοιγω το ps στο σαλονι αφριζει.Μήπως πρέπει να το πουλήσεις τώρα, πριν βγουν οι νέας γενιάς; Μετά θα πέσει λογικά η αξία του.
Το εχω αγορασει αλλα δε με κερδισε. Ενω το story μου αρεσει αυτο το ειδους "διαλυω τα πληκτρα" ξυλο το εχω αφησει στο παρελθον. Εχω και το the last of us και το spiderman αλλα δε τα εχω ξεκινησει καν,Το έχεις που το έχεις, τουλάχιστον παίξε όποιες αποκλειστικότητες υπάρχουν ακόμη γι'αυτό και δεν φαίνεται στο κοντινό μέλλον να έρθουν στο πισι.
God of War;
Ισως παιζει ρολο οτι η συζυγος μου ενω δεν εχει προβλημα με το pc gaming, για καποιο λογο οταν ανοιγω το ps στο σαλονι αφριζει.
Το δινω σε συμβολικη τιμη σε καποιο φιλο η συγγενη
Ισως παιζει ρολο οτι η συζυγος μου ενω δεν εχει προβλημα με το pc gaming, για καποιο λογο οταν ανοιγω το ps στο σαλονι αφριζει.