Red Dead Redemption 2 : Το Όνειρο ΗΡΘΕ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
σρεντερ θα το ξαναπώ. η 970 σε 1080p στα ultra κάνει συχνά dips κάτω από 20fps. άντε average να φτάνει 31fps άλλα αυτό στα 1080p. στα 1440p ούτε σε όνειρο θα παίζεις ultra.

20200130191112_1.jpg

Mετά από άγριο ξενύχτι με την Μπάμπι και την Κόκο προσπαθώ να τις πάω σπίτι αλλά μάταια..

Ο χαρακτήρας σου μοιάζει με υπερήφανος απόγονος τουλάχιστον 5 γενεών αιμομιξίας στο βαθύ νότο, μπράβο.

ΥΓ. Το Outlaw Club δίνει ένα σκασμό profession XP δώρο τις τελευταίες μέρες, χθες πήρα 3-4 χιλιάρικα Trader και σήμερα Bounty Hunter. Μπείτε παίξτε έστω για λίγο μια μέρα μέχρι την άλλη βδομάδα για να τα πάρετε.

Ο χαρακτήρας σου μοιάζει με υπερήφανος απόγονος τουλάχιστον 5 γενεών αιμομιξίας στο βαθύ νότο, μπράβο.

Να και μία φώτο από μπροστά για να σιγουρευτούμε περί αυτού.

20200131190253_1.jpg

Από τότε που άλλαξα την αρκάντιαν γενειάδα για το ντέηλι, δυσκολεύομαι να τον συνηθίσω μουστακαλή. Αλλά δεν έτυχε να ξαναπλησιάσω στον μπαρμπέρη.

OK, πάει και το RDR2. Καμιά πληροφορία για remake του RDR1 σε PC έχουμε;
Δεν ταιριάζει ο χαρακτηρισμός καλό/πολύ καλό/άριστο στο RDR2. Ταιριάζει το όμορφο. Είναι όμορφο παιχνίδι.
αν και το Witcher 3 δεν το πιάνει.

Αν βγει κανά expansion/stand-alone title με πρωταγωνιστή τον Sean το έχω πάρει day one.

Μιας και το παιχνίδι είναι σε προσφορά στο steam μπορείτε να μου πείτε αν έχουν διορθωθεί τα προβλήματα που παρουσίαζε στην αρχή; Είναι playable;

Σε σύστημα με i5 8600k, rx470 & 16GB RAM θα τρέχει αξιοπρεπώς σε 1080p;

Γιατί με όσα διάβαζα τρόμαξα.

Μπας και ζήσω κι εγώ το όνειρο.

το παιχνίδι είναι μια χαρά playable. δεν θα σου βγάλει προβλήματα.

Ok 109 GB μέχρι να τελειώσει η καραντίνα (σε κάνα δίμηνο) θα έχει κατέβει.

Όσο περιμένω να κατέβει σκέφτομαι. Ποντίκι-πληκτρολόγιο ή Gamepad του ταιριάζει καλύτερα;

Mouse keyboard βολεύει πάρα πολύ.

Δεν έχω λόγια πραγματικά.. Να 'ναι καλά ο κορωναϊός και η αναστολή σύμβασης που κατάφερα να του αφιερώσω το χρόνο που του άξιζε και να ολοκληρώσω επιτέλους το στόρυ.

RDR2, ο λογος που αγορασα Ps4. Μου αρεσε πολυ το story αλλα εμεινα με ενα ps4 το οποιο μου ειναι αχρηστο. Βασικα περιμενω να πεσει λιγο ακομη η τιμη του re2 remake για να κανω ενα tribute στα φοιτητικα μου χρονια και μετα να το πουλησω.

RDR2, ο λογος που αγορασα Ps4. Μου αρεσε πολυ το story αλλα εμεινα με ενα ps4 το οποιο μου ειναι αχρηστο. Βασικα περιμενω να πεσει λιγο ακομη η τιμη του re2 remake για να κανω ενα tribute στα φοιτητικα μου χρονια και μετα να το πουλησω.

Μήπως πρέπει να το πουλήσεις τώρα, πριν βγουν οι νέας γενιάς; Μετά θα πέσει λογικά η αξία του.

Το έχεις που το έχεις, τουλάχιστον παίξε όποιες αποκλειστικότητες υπάρχουν ακόμη γι'αυτό και δεν φαίνεται στο κοντινό μέλλον να έρθουν στο πισι.
God of War;

Μήπως πρέπει να το πουλήσεις τώρα, πριν βγουν οι νέας γενιάς; Μετά θα πέσει λογικά η αξία του.
Καλημερα. Δε μπαινω ποτε στη διαδικασια να το πουλησω για κερδος. Το δινω σε συμβολικη τιμη σε καποιο φιλο η συγγενη. Εχω τη παραξενια, αν βγει νεα κονσολα ταυτοχρονα να παρατω την παλιοτερη. Ειχα ολα τα Ps που εχουν βγει αλλα το τελευταιο δεν εβγαλε τα χρηματα του. Ισως παιζει ρολο οτι η συζυγος μου ενω δεν εχει προβλημα με το pc gaming, για καποιο λογο οταν ανοιγω το ps στο σαλονι αφριζει.
Το έχεις που το έχεις, τουλάχιστον παίξε όποιες αποκλειστικότητες υπάρχουν ακόμη γι'αυτό και δεν φαίνεται στο κοντινό μέλλον να έρθουν στο πισι.
God of War;
Το εχω αγορασει αλλα δε με κερδισε. Ενω το story μου αρεσει αυτο το ειδους "διαλυω τα πληκτρα" ξυλο το εχω αφησει στο παρελθον. Εχω και το the last of us και το spiderman αλλα δε τα εχω ξεκινησει καν,

Πάντως, το τελευταίο God of War δεν είναι ακριβώς "διαλύω τα πλήκτρα", όπως ήταν τα προηγούμενα. Θα έλεγα ότι απέχει αρκετά από αυτό, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν είναι κατά κύριο λόγο ένα action παιχνίδι.

Κρίμα που δε σε κέρδισε, το θεωρώ από τις καλύτερες single player εμπειρίες των τελευταίων ετών.

Μηπως το pc το εχεις σε κανα γραφειο και εισαι κρυμμενος σε κανα υπογειο dungeon; xD

Το παιχνιδι σε κοινοχρηστο χωρο αν το ετερο ημισυ δεν μοιραζεται το ιδιο παθος χτυπαει πολυ στο ματι, been there m8 i feel ya! :D

Ισως παιζει ρολο οτι η συζυγος μου ενω δεν εχει προβλημα με το pc gaming, για καποιο λογο οταν ανοιγω το ps στο σαλονι αφριζει.

Σε συγχαίρω ολόψυχα για την επιλογή συντρόφου, επιβάλλεται να της φέρεσαι σαν βασίλισσα.

Το δινω σε συμβολικη τιμη σε καποιο φιλο η συγγενη

Το ίδιο και εγώ!! Πάντως δεν χάνεις τίποτα να το κρατήσεις, αφού το έχεις!! Μια χαρά συμπληρώνει ένα PC!!

Ισως παιζει ρολο οτι η συζυγος μου ενω δεν εχει προβλημα με το pc gaming, για καποιο λογο οταν ανοιγω το ps στο σαλονι αφριζει.

Οπότε έχεις την ευκαιρία, να φτιάξεις δικό σου δωμάτιο!!!!! Ή να αγοράσεις ακουστικά, για να μην την ενοχλείς!!!

Back