What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Red Dead Redemption : To Όνειρο Ζει

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://www.rockstargames.com/newswire/article/52677/red-dead-redemption-2-coming-fall-2017-watch-the-trailer<br><br>Red Dead Redemption 2 will release worldwide in Fall 2017 on PlayStation 4 and Xbox One systems
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br>http://www.rockstargames.com/newswire/article/52677/red-dead-redemption-2-coming-fall-2017-watch-the-trailer<br><br>Red Dead Redemption 2 will release worldwide in Fall 2017 on PlayStation 4 and Xbox One systems<br></blockquote><br>Κι από πίσω ακούγονται τα βήματα του Κουτσούκου προς το shotgun stash.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Το Όνειρο Πέθανε. Ή Είναι Ακόμη σε Κόμα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<strike>Το ότι βγαίνει και σε ps4 είναι καλό σημάδι, καθώς σπάει η ομπρέλα της MS.</strike>* Στην καλύτερη όπως μας έχει μάθει αυτή η γενιά μπορεί να είναι ένα χρόνο exclusive εκεί.<br><br>*Βλακείες γράφω, νόμιζα πως πάντα ήταν μόνο x360
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
<blockquote><br>Το Όνειρο Πέθανε. Ή Είναι Ακόμη σε Κόμα.<br></blockquote><br>Αλλαγη στον τιτλο του θρεντ παρακαλω.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Ξεφτιλες, και να το ανακοινωσουν και για PC μεθαυριο και παλι θα ειναι ξεφτιλες γιατι δινουν τροφη στο shitposting και μας περιπαιζουν. Αν και τωρα που το σκεφτομαι θα μετραγε μια ανακοινωση μεθαυριο με το trailer μονο και μονο για να δω τα thread στο 4chan.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Παίζει να μην έχει άλλη εταιρεία το πισί τόσο γραμμένο. "Ζήστε με GTA, κι αυτό released 1+ χρόνο από το κονσολάτο, που μου θέλετε και RDR".
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
<strike>Πάρτε ένα ps4 ρε, σας λυπάμαι που σας βλέπω έτσι.. :&#039;(</strike><br><br>Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο τα Ρεντ Ντεντ να παραμείνουν κονσολάδικη σειρά όπως ήταν μέχρι τώρα. Και να μη τίθεται καν θέμα καθυστέρησης κτλ. Οπότε τζάμπα η γκρίνια και.. πολύ κράτησε το γουόλπεηπερ. Πάω να βρω κάτι άλλο.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,889
Βάσει των πωλήσεων του gtav στα πιτσια  θα ήταν τεράστια ανοησία να το αφήσουν στις κονσόλες. Θα βγει και κατα &#039;δω, απλά κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν την ύπαρξη της "νέας γενιάς κονσολών"..
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,154
Παιδιά έχει παραγίνει το κακό με την rockastar και συνεχίζουν να συμπεριφέρονται λες και είμαστε στο 2004 όπου η πειρατεία ήταν κανόνας στα pc games. Οι εποχές έχουν αλλάξει τελείως και πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος γιαυτές τις συμπεριφορές και να μην βγάζουν τους τίτλους τους άμεσα και για τα pc. Ούτε καν θέμα συμβατότητας δεν μπορεί να υπάρξει και είναι αστείο και μόνο να το αναφέρει κάποιος.<br>Πλέον η μόνη λύση είναι ομαδικό λιντζάρισμα στα γραφεία της rockstar η καλύτερα πογκρόμ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,666
Οι τυπάδες είναι κονσολικοί παραγωγοί πρώτα απ&#039;όλα. Σεβαστή η επιλογή τους, κακό του κεφαλιού τους βέβαια αλλά σεβαστή. Πιο τίμγιο κιόλας να λένε "παιδιά βγαίνει μόνο εκεί" παρά να το κάνουν multiplatform και να κυκλοφορεί στο PC με τα χίλια χιλιάδες προβλήματα λόγω του άθλιου port.<br><br>Ζμπούτσαμας όπως και να έχει, ένα παιχνίδι λιγότερο σε μια θάλασσα από επιλογές :lol:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Ζμπούτσα μας όχι ακριβώς, γιατί σε FPS με άγρια δύση υπάρχει μια σχετική <strike>λειψυδρία</strike> ξηρασία.<br><br>Αλλά τουλάχιστον η CDPR ανεβαίνει στη συνείδηση πολλών, για το "ποιος είναι καλύτερος developer", αφού δεν παίζει τέτοια μαλακισμένα παιχνίδια όπως η Rockstar.Έτσι η τελευταία θα αρπάξει έναν καρκίνο λογικά φέτος στα awards (αν είναι υποψήφια).<br>Δερ ιζ εη γκρέητερ πλαν φόουξ.
 

turin

Commoner
Joined
Oct 30, 2015
Messages
6
Aπο την άλλη αν κάνετε μια βολτα σε ελληνικές και μη gaming ιστοσελιδες θα δειτε στα σχολια πως πολλοι console peasants χαιρονται περισσότερο για την μη ανακοινωση και για pc παρά για την ανακοινωση για κονσόλες. Αξιολύπητοι <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Το παιχνιδι δεν με πολυαπασχολει, γι αυτο μπορει να κανω και λαθος. Το προηγουμενο αποκλειστικο σε μια μονο κονσολα δεν ηταν? Ενω τωρα ειναι και στις δυο σωστα?<br><br>Αυτο σημαινει πως κατα πασα πιθανοτητα θα το δουμε και στα pc στο μελλον. Μεχρι τοτε καλο αδειασμα τού backlog.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<blockquote><br>Aπο την άλλη αν κάνετε μια βολτα σε ελληνικές και μη gaming ιστοσελιδες θα δειτε στα σχολια πως πολλοι console peasants χαιρονται περισσότερο για την μη ανακοινωση και για pc παρά για την ανακοινωση για κονσόλες. Αξιολύπητοι <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>np np, εγώ το ξεπέρασα ήδη. Ας ανακοινωθεί ένα Vampire The Masquerade sequel εφέτο, και το RDR ας πάει στο διάολο.<br><br><blockquote><br>Το παιχνιδι δεν με πολυαπασχολει, γι αυτο μπορει να κανω και λαθος. Το προηγουμενο αποκλειστικο σε μια μονο κονσολα δεν ηταν? Ενω τωρα ειναι και στις δυο σωστα?<br><br>Αυτο σημαινει πως κατα πασα πιθανοτητα θα το δουμε και στα pc στο μελλον. Μεχρι τοτε καλο αδειασμα τού backlog.<br></blockquote><br><br>όχι, το προηγούμενο είχε βγει και για τις 2 κονσόλες.<br>Όμως πρόσφατα το φέρανε και στο XB1, ενώ αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει στο PS4 ως backwards compatible.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
πρεπει να το χω ξαναπει, αλλα η επαναληψη δεν εικαι παντα κακο πραμα: νομιζω οτι αρκετος κοσμος εχει παρει πολυ στα σοβαρα την "μαχη" μεταξυ πισι γιουζερς και πεζαντς.<br>για μενα ειναι κατι σαν την κοντρα για τις ποδοσφαιρικες ομαδες. στο προκείμενο θεμα, καλα κανουν και χαβαλεδιαζουν εις βαρος μας. οπως και μεις εις βαρος τους σε πολλα πολλα περισοτερα. <br>απλα η μεγαλη ομαδα πρεπει να ξερει και να χανει. τι να κανουμε τωρα? στο συγκεκριμενο φαγαμε χωμα. προς το παρον.<br>το αφηνουμε πισω και προχωραμε (οπως λενε οι προπονητες στη συνεντευξη τυπου μετα απο τεσάρες που τρωει η ομαδα τους...  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> )
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,418
Mηπως να σας θυμισω ποσα παιχνιδια που αρχικα ειχαν ανακοινωθει μονο για κονσολες βγηκαν και στο pc ειτε ταυτοχρονα ειτε με καθεστερηση? Dead Risng 3 Ryse son of rome rise of the tomb riader gears of war 4 recore mortal kombat xl injustice 1 και φυσικα το gta v. Γι αυτο πιστευω οτι σιγουρα θα το βγαλουν και σε pc αργα η γρηγορα. Απο την ημερα που ξεκινησαν οι προπαραγγελιες του gta 5 στο steam μεχρι σημερα ειναισ υνεχεια στα τοπ 10 πωλησεων στο steam. Εχει πουλησιε παρα πολυ και συνεχιζει να πουλαει ακομα . Δεν μπορει η Rockstar να μας αγνοησει.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<blockquote><br> Δεν μπορει η Rockstar να μας αγνοησει.<br></blockquote><br><br>Red Dead Revolver<br>Red Dead Redemption<br>The Warriors<br>Midnight Club<br>Midnight Club 3<br>Midnight Club : LA<br><br>Μπορεί να μας αγνοήσει. Βασικά αυτό που φάγαμε είναι ήδη κλάσιμο, αλλά όπως είπαμε np. Και να βγει το περιμένουμε άλλο ένα χρόνο και το παίρνουμε -75% κάτω. gg
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Τι φαση ρε? Τι εχετε παθει με αυτο το παιχνιδι που δε μπορω να καταλαβω. Οκ, πιστολιδι, αγρια δυση, open world. Αραξτε ωρε... παλι ροκετ λιγκ θα παιζετε αφου.
 
Top Bottom