By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αρα για να λεει οτι θα το ανακοινωσουν Αυγουστο σημαινει πως μαλλον εννοουν στην Gamescom. Πολυ καλα νεα για εμας που μεχρι τωρα δεν μπορουμε να το παιξουμε γιατι δεν εχει βγει σε pc.
Δεν θυμάμαι αν είχα ξαναρωτησει, ποιο RDR θεωρείται καλύτερο;
Τέλεια αρχή, μέση και τέλος. Παίζει με τα συναισθήματά σου, σε κάνει κουβάρι και μετά σου δίνει τη λύτρωση και την αγαλλίαση.
Αυτό το κομμάτι εξαρχής μου καθόταν στραβά στο RDR2, δηλαδή το γεγονός ότι ο Arthur για τους δικούς του -θεμιτούς- λόγους ακολουθούσε σχεδόν τυφλά τον Dutch και τα σχέδιά του, ενώ ο παίκτης έβλεπε ότι ήταν καταδικασμένα σε αποτυχία κι ότι η συμμορία πάει από το κακό στο χειρότερο. Κάθε φορά που τους μάζευε για briefing, εγώ φώναζα στον Arthur να τους παρατήσει όλους, να βρει την υγειά του (pun not intended).ένιωθα μέρος του crew και περίμενα οδηγίες έτσι και στο 2 περίμενα τι θα μου πει ο Dutch να κάνω ως μέρος του "plan".
Επέλεξαν να κάνουν τον ΑΜ πρωταγωνιστή και πολύ καλά έκαναν, μιας και σαν χαρακτήρας είναι όπως αναφέρεις υπερπλήρης και δίνει στο παιχνίδι τη δέουσα βαρύτητα. Οπότε ο παραγκωνισμός του JM ήταν αναπόφευκτος και ενδεχομένως επιτηδευμένος,
ώστε από ένας Αβερελ που βρίσκει την ηρεμία του και την οικογενειακή θαπλωρή να εξελιχθεί σε έναν Τζέσε Τζέιμς που τα κάνει όλα ρόιδο.
Αυτό το κομμάτι εξαρχής μου καθόταν στραβά στο RDR2, δηλαδή το γεγονός ότι ο Arthur για τους δικούς του -θεμιτούς- λόγους ακολουθούσε σχεδόν τυφλά τον Dutch και τα σχέδιά του, ενώ ο παίκτης έβλεπε ότι ήταν καταδικασμένα σε αποτυχία κι ότι η συμμορία πάει από το κακό στο χειρότερο. Κάθε φορά που τους μάζευε για briefing, εγώ φώναζα στον Arthur να τους παρατήσει όλους, να βρει την υγειά του (pun not intended).
Απλά θεωρώ ότι έπρεπε να το κάνουν λιγότερο προφανές για τον παίκτη, γιατί δημιουργούνταν αυτό το cognitive dissonance
Εχουμε επισης την ιδια περιοδο και τα sonic super stars warhammer space marine 2 rpbocop roque city inspector gadget mad party asterix and obelix slap them all 2 smurfs 2 assasins creed mirrage και avatar frontiers of pandora. Ειναι αδυνατον να τα παιξουμε ολα αυτα μαζι ταυτοχρονα και δεν θα επρεπε να βγουν ολα μαζι το ενα τοσο κοντα στο αλλο. Αρα θα πρεπει να επιλεξουμε με μεγαλη προσοχη τι θα παιξουμε. Για εμενα σιγουρα ειναι τα sonic like a dragon και warhammer την ημερα κυκλοφοριας.Οκ. Οπότε το πλάνο έχεις ως εξής:
Bg3 ---> Armored Core ---> Κάνα indie της προκοπής ---> Alan Wake 2 ---> Red Dead Redemption Remake ---> Silent Hill 2 Remake
sonic like a dragon