Retro handhelds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Checks out. Φεύγει στις 24 έρχεται στις 28. Βέβαια δεν έχουν υπολογίσει τα ελληνικά τελωνεία.

Checks out. Φεύγει στις 24 έρχεται στις 28. Βέβαια δεν έχουν υπολογίσει τα ελληνικά τελωνεία.
λείπεις καιρό ε; :p
δεν έχουν πλέον τελωνείο, το στέλνουν κάπου στας Ευρώπας που έχει σένγεν και μετά έρχεται φρι

Τεσπά ελπίζω να ισχύει, να προλάβω να το σκαλίσω λίγο γιατί παντού διαβάζω το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να πετάξεις τις μουφο microSD και να βάλεις πιο αξιόπιστες επάνω +updates του ArkOS

Έχεις απόλυτο δίκιο στο παραπάνω. Είχα παραγγείλει κι εγώ πρόσφατα κάτι παπούτσια και η χώρα εισόδου ήταν διαφορετική με αποτέλεσμα να έρθει χωρίς πρόβλημα στο ΗΒ.

Η αλήθεια είναι σε ήρεμη περίοδο (όχι εορταστική) από τότε που έφυγε, μέχρι να φτάσει σε μένα έκανε 4 εργάσιμες μέρες. Τώρα με το πήξιμο που θα έχουν οι μεταφορικές ίσως το πάρεις το 2025.

Θα δείξει, ανάλογα ποιος θα είναι στο last mile. Παίζει να έρθει από Κίνα σε 4 μέρες και από Αθήνα - Αίγιο να κάνει 4 εβδομάδες...

Προσωπικά περιμένω ρεβιού για ένα της Miyoo, που έχει παρεμφερή σχεδιασμό με Game Boy Advance SP αλλά έχει και αναλογικά Joystick. Αν μπορεί να τρέξει τα πάντα μέχρι την περίοδο των PS1/Saturn/N64, έχει μπει στo στόχαστρο.

λείπεις καιρό ε; :p
δεν έχουν πλέον τελωνείο, το στέλνουν κάπου στας Ευρώπας που έχει σένγεν και μετά έρχεται φρι

Ισχύει. Τα περνάνε από Ουγγαρία.

χμ πάντως αν και ήταν impulse buy, όλο και περισσότερο ενδιαφέρον φαίνεται το μηχανάκι, έχει και DOS emulation βλέπω, σίγουρα με ενδιαφέρουν όλες οι πλατφόρμες, και διαβάζω αναφορές ότι τα κουτσοφέρνει και με PSP παιχνίδια (καλά το N64 είναι μεγάλος σκύλος του emulation δεν έχω την παραμικρή απαίτηση να δουλεύει).

Για να δούμε όταν έρθει.

Προσωπικά περιμένω ρεβιού για ένα της Miyoo, που έχει παρεμφερή σχεδιασμό με Game Boy Advance SP αλλά έχει και αναλογικά Joystick. Αν μπορεί να τρέξει τα πάντα μέχρι την περίοδο των PS1/Saturn/N64, έχει μπει στo στόχαστρο.

Ποιο συγκεκριμένα;

Τελικά το 11 μέρες είναι απλά το περιθώριο που έχει ο πωλητής να στείλει το πακέτο για να μην πέσει αυτόματη ακύρωση και refund.
Βέβαια δε λέει πολλά αυτό, μπορεί να το στείλει την 11 μέρα ας πούμε... ας ελπίσουμε όχι, γιατί από το πρωί τσεκάρω το συστηματάκι και έχω τρελαθεί.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά κακά τα ψέμματα, μωρό και gaming δεν πάνε μαζί με τίποτα, εκτός αν είσαι πλούσιους και έχεις προσωπικό να σε εξυπηρετεί στο σπίτι... ένα μικρό handheld να μπορείς να ξεκλέψεις λίγο όταν αράζεις φαίνεται τέλειο.

Επίσης αυτό που είπε ο @Admiral ότι πήρε κάτι αντίστοιχο να δει αν θα τον βόλευε ένα φορητό πριν επενδύσει σε ένα deck είναι κάτι πολύ σωστό και που δεν είχα σκεφτεί μέχρι τώρα να πω την αλήθεια.

Μπορεί να μεγάλωσα με το GameBoy αλλά οι εποχές αυτές είναι 30 χρόνια πριν, είμαι τόσο μαθημένος στο πληκτρολόγιο+ποντίκι που ακόμα και στο PC ζορίζομαι να παίξω με joypad.
Το να "κάψω" 35€ αν τελικά δεν μου κάνει το μοτόρι και να το πασάρω σε κανένα ανίψι δεν είναι και καμία καταστροφή.

Για να δούμε πότε θα έρθει.

Τελικά το 11 μέρες είναι απλά το περιθώριο που έχει ο πωλητής να στείλει το πακέτο για να μην πέσει αυτόματη ακύρωση και refund.
Βέβαια δε λέει πολλά αυτό, μπορεί να το στείλει την 11 μέρα ας πούμε... ας ελπίσουμε όχι, γιατί από το πρωί τσεκάρω το συστηματάκι και έχω τρελαθεί.

Κι εμένα έτσι έλεγε και έφυγε σε 2-3 μέρες. Δεν πιστεύω να αργήσουν να το στείλουν.

ένα μικρό handheld να μπορείς να ξεκλέψεις λίγο όταν αράζεις φαίνεται τέλειο.

200w.gif

Meanwhile το R36S ζορίζεται στα PSP, Dreamcast παιχνίδια κυρίως γιατί ανεβάζει θερμοκρασία και κάνει throttling. Αν του βάλεις μια μικρή ψήκτρα με σχετικά επιφανειακό σκάλισμα, αλλάζει πάρα πολύ η συμπεριφορά του.

ΟΚ, αλλά άμα η οθόνη είναι 4:3, μήπως αξίζει να πας σε συσκευή με 16:9 οθόνη για το PSP; Εξαρτάται επίσης και τι θες να παίξεις, πχ άλλες οι απαιτήσεις για το port του Final Fantasy I, και άλλες για το God of War.

Crossmix-OS, custom "firmware" για το TrimUI SmartPro.

ΟΚ, αλλά άμα η οθόνη είναι 4:3, μήπως αξίζει να πας σε συσκευή με 16:9 οθόνη για το PSP; Εξαρτάται επίσης και τι θες να παίξεις, πχ άλλες οι απαιτήσεις για το port του Final Fantasy I, και άλλες για το God of War.

Crossmix-OS, custom "firmware" για το TrimUI SmartPro.
μπα τα βασικά που με ενδιαφέρουν είναι εποχής 4:3 , δηλαδή υπολόγιζα άντε μέχρι PSX να παίξω, γιατί αυτό είναι το nostalgia window μου προς τα παλιά παιχνίδια. Τώρα αν δουλεύει και N64 κανά Maria 64 και Mario Cart 64 θα είναι μπόνους, ενώ από PSP το μόνο που σίγουρα με ενδιαφέρει είναι το Wipeout Pure, ίσως και άλλα, αλλά δεν είναι αυτά ο στόχος μου.

Αν υπάρχει retro handheld σε καλό FF για χέρια ενήλικα, pls share.
Για τσέκαρε το παρακάτω. Εντάξει top-premium εργαλείο (FPGA, για όποιον ξέρει και παίζει original games από πολλά φορητά) που απευθύνεται σε συγκεκριμένο μπάτζετ, αλλά το ρίχνω εδώ να υπάρχει. Μου κάνει εντύπωση που δεν το ανέφερε κανείς ως τώρα (σόρυ αν μου διέφυγε κάποιο σχόλιο).

Back