παρακάτω λέει παράδοση 23 με 28 Δεκέμβρη όμωςΘα σταλεί εννοεί.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!παρακάτω λέει παράδοση 23 με 28 Δεκέμβρη όμωςΘα σταλεί εννοεί.
λείπεις καιρό ε;Checks out. Φεύγει στις 24 έρχεται στις 28. Βέβαια δεν έχουν υπολογίσει τα ελληνικά τελωνεία.
λείπεις καιρό ε;
δεν έχουν πλέον τελωνείο, το στέλνουν κάπου στας Ευρώπας που έχει σένγεν και μετά έρχεται φρι
Προσωπικά περιμένω ρεβιού για ένα της Miyoo, που έχει παρεμφερή σχεδιασμό με Game Boy Advance SP αλλά έχει και αναλογικά Joystick. Αν μπορεί να τρέξει τα πάντα μέχρι την περίοδο των PS1/Saturn/N64, έχει μπει στo στόχαστρο.
Τελικά το 11 μέρες είναι απλά το περιθώριο που έχει ο πωλητής να στείλει το πακέτο για να μην πέσει αυτόματη ακύρωση και refund.
Βέβαια δε λέει πολλά αυτό, μπορεί να το στείλει την 11 μέρα ας πούμε... ας ελπίσουμε όχι, γιατί από το πρωί τσεκάρω το συστηματάκι και έχω τρελαθεί.
μπα τα βασικά που με ενδιαφέρουν είναι εποχής 4:3 , δηλαδή υπολόγιζα άντε μέχρι PSX να παίξω, γιατί αυτό είναι το nostalgia window μου προς τα παλιά παιχνίδια. Τώρα αν δουλεύει και N64 κανά Maria 64 και Mario Cart 64 θα είναι μπόνους, ενώ από PSP το μόνο που σίγουρα με ενδιαφέρει είναι το Wipeout Pure, ίσως και άλλα, αλλά δεν είναι αυτά ο στόχος μου.ΟΚ, αλλά άμα η οθόνη είναι 4:3, μήπως αξίζει να πας σε συσκευή με 16:9 οθόνη για το PSP; Εξαρτάται επίσης και τι θες να παίξεις, πχ άλλες οι απαιτήσεις για το port του Final Fantasy I, και άλλες για το God of War.
Crossmix-OS, custom "firmware" για το TrimUI SmartPro.
Για τσέκαρε το παρακάτω. Εντάξει top-premium εργαλείο (FPGA, για όποιον ξέρει και παίζει original games από πολλά φορητά) που απευθύνεται σε συγκεκριμένο μπάτζετ, αλλά το ρίχνω εδώ να υπάρχει. Μου κάνει εντύπωση που δεν το ανέφερε κανείς ως τώρα (σόρυ αν μου διέφυγε κάποιο σχόλιο).Αν υπάρχει retro handheld σε καλό FF για χέρια ενήλικα, pls share.