Retro handhelds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οποσδήποτε πρέπει να βρω τρόπο να patchάρω την Ιαπωνική ISO του Ace Combat 3 με Αγγλικά για να παίξω επιτέλους το παιχνίδι όπως έπρεπε να είναι, αν και στο duckstation που είχα δοκιμάσει παλιότερα δεν τα κατάφερα να δουλέψει (στο PC).

Κάτι μου είχε πεί ο Θείος σου, γι' αυτό!!!

Καπετάνιο, Νίτρε μήπως έχετε βρει καμιά καλή συλλογούλα με roms, γιατί εγώ αυτό που βρήκα έχει για κάθε rom 5-6 variations και χάνομαι.

Επιπλέον βαριέμαι θανάσιμα να κάτσω να κάνω ξεκαθάρισμα εγώ.

Καπετάνιο, Νίτρε μήπως έχετε βρει καμιά καλή συλλογούλα με roms, γιατί εγώ αυτό που βρήκα έχει για κάθε rom 5-6 variations και χάνομαι.

όχι δυστυχώς ότι έχω είναι σε φάση "1000 SNES ROMS" και τα αλίευσα όλα μαζί από τα πειρατικά νερά, από εκεί και πέρα ότι κατεβάζω πάω με συγκεκριμένα παιχνίδια 1-1 και τα μαζεύω.

Του mame μου πχ είναι όλα έτσι με 10 versions ξέρω εγώ, τα SNES/MEGA drive είναι σε καλύτερη μοίρα. Είναι μεν ένας σκασμός non curated παιχνίδια, αλλά τουλάχιστον όχι 10 versions το καθένα.

Άργησα αλλά.... Έχω κατεβάσει κάτι ατελείωτα GB συλλογές, αλλά τελικά τις έχω περισσότερο για reference που λένε. Και το θέμα με τις 20 διαφορετικές variation φυσικά και ψιλοταλαιπωρεί. Απλά έχω ορίσει κάποια favorites και ξεμπλέγω!!!

Μια συμβουλή που αναφέρει συχνά ο Russ από το κανάλι Retro Game Corps είναι να μην γεμίζουμε τα handhelds με χιλιάδες roms γιατί το πιο πιθανό είναι να μην παίξουμε τίποτα λόγω choice paralysis. Βάλτε 10-15 roms που θέλετε να παίξετε και βάλτε άλλες όταν τις βρεθείτε ή ολοκληρώσετε.

Μια συμβουλή που αναφέρει συχνά ο Russ από το κανάλι Retro Game Corps είναι να μην γεμίζουμε τα handhelds με χιλιάδες roms γιατί το πιο πιθανό είναι να μην παίξουμε τίποτα λόγω choice paralysis. Βάλτε 10-15 roms που θέλετε να παίξετε και βάλτε άλλες όταν τις βρεθείτε ή ολοκληρώσετε.
Το έπαθα είναι η αλήθεια, αν και ο κύριος λόγος που ακόμα δεν έχω παίξει είναι γιατί ακόμα μαζεύω roms και σκαλίζω αναμνήσεις :p

Νομίζω έιναι η μισή χαρά το να ψάχνεις παιχνίδια που δεν είχες ποτέ την ευκαιρία να παίξεις πέρα από ένα demo.

Back