What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rome 2 Total War official thread

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,355


JonIrenicus13 wrote:
Συνγκεημερς, γιατί πέφτει τέτοιο hate στο net για το Rome? Μιλάμε το έχουν ξεσκίσει κανονικότατα.

Δεν έχω διαβάσει αναλυτικά τι του προσάπτουν, αλλά από αυτά που επιγραμματικά έχω δει, δεν τα θεωρώ ικανά για να πέσει τόσο θάψιμο.</blockquote>

Ίσως υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες; Φαίνεται πως το ΑΙ θέλει δουλειά ακόμα, λογικά με 1-2 patches θα βελτιωθεί η κατάσταση.

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,778
Μπα, το hate μάλλον πέφτει για το optimization που γoνατίζει πολλές συνθέσεις pc...
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Αυτό που είπε και ο Adhan. Γονατίζει πολλά pc αλλά με το patch διορθώθηκε κάπως η κατάσταση. Σε μένα είναι απολύτως playable, με κάποια frame drops. Χωρίς φανμποισμούς, είναι το καλύτερο Total War. Ναι, ακόμα και από το Medieval 2...
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,152
Οι πολιορκίες πάντως είναι απίστευτα όμορφες
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Είναι όντως πανέμορφο, αλλά και βαρύ. Θεωρώ πάντως ότι η κατάσταση θα διορθωθεί με patches ήδη στο πρώτο patch υπάρχει βελτίωση. Νομίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο campaign χάρτης όπου σέρνεται ανεξαρτήτως ρυθμίσεων ειδικά αν επιλέξεις unit.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Αύριο βγαίνει beta patch και ελπίζω να αλλάξει κάποια πράγματα. Στις μάχες δεν έχω κολλήματα και αν έχω είναι από ελάχιστα μέχρι μέτρια. Στον χάρτη όμως γαμιέται κυριολεκτικά ο Δίας. Το πρώτο μισάωρο πάει μια χαρούλα αλλά μετά, δε ξέρω τι σκατά πόρους τρώει, αλλά τα frames πέφτουν βροχή. :smash:
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
736
Ευτυχώς που αυτό τον καιρό ασχολούμαι ακόμα με το Castlevania και δε το έχω ξεκινήσει ακόμα.

Λογικά μέχρι να το τελειώσω θα έχει στρώσει. Από την άλλη είμαι περίεργος αν θα δημιουργούσε προβλήματα στη σύνθεση μου. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Aπ'οτι φαίνεται θα μου βγει σε καλό που θα καθυστερήσω να το πάρω, την αναμονή μου θα την ανταμείψουν οι αλλες παιχνιδάρες που κυκλοφορούν.
Review πότε θα έχουμε;
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Το περίεργο σε εμένα είναι πως με την 5850 το παιχνίδι μόνο του τα έβαλε όλα ultra high και πάει νερό. Και στη μάχη και στον campaign map! Κανένα πρόβλημα!
Ναι έχει μικροπροβλήματα όπως το περίμενα αλλά όχι τραγικά.
 

castorsia

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 9, 2012
Messages
810
Συνφορουμίτες, από άποψη στρατηγικών επιλογών, βάθους, ρεαλισμού, πιστότητας, πιστεύεται ότι η σειρά έκανε βήμα προς τα εμπρός, η επήλθε ένα ελαφρό "dumbing down"?

Αλί αλί και τρισ' αλί, αναβάθμιση θέλει το πισί...
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Η σωστή λέξη είναι κατά τη γνώμη "ομογενοποίηση". Περισσότερα στο επικειμενέστατο review (damn rather soon!).
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,152
Για μένα έχει αρκετό βάθος σαν στρατιγική το game χωρίς όμως να κάνει κάτι πρωτοποριακό. Απλά άν είσαι strategy fan gamer θα το λατρέψεις.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,638
http://www.youtube.com/watch?v=SGFcUWzzO-8&feature=player_embedded
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
χαχαχα :facepalm: ειδικά η φάση με τους στρατιώτες που χορεύουν σαν ζόμπι ειναι ολα τα λεφτά :lol:
Εχει πάρει και σπαρτιάτες ο τύπος ε; στην αρχή μου φαίνεται φωνάζει και "Μπάμπη Μπάμπη"
 

nofear

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
275
angry joe ειναι αυτος !! <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /> και εμενα η campaign ειναι χαλια . μετα το patch η μαχες φτιαξανε καπως αλλα η campaing μετα απο κανα 15 δεν υπαρχει . παταω end turn και παω κανω διαφορα μεχρι να τελειωσουν ολες οι περιοχες τον γυρο τους
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Καλημέρα παίδες,
έχουμε καμιά αναφορά από το patch αν κάνει δουλειά ή αν προκαλεί άλλα πράγματα?
Το παιχνίδι δεν το'χω εγκαταστήσει ακόμα αλλά δε θα αργήσει η ώρα που θα βαρεθ'ω ή θα τελειώσει ο van helsing ωστε να αφήσω τα ... παιχνιδάκια ... να παίξουμε όπως πρέπει. :spiteful:

Πάντως απογοητεύτηκα για άλλη μια φορά από τον publisher. Ελεος. Αστε τους να το τελειώσουν το γαμημένο και να το τεστάρουν και ας πάει χριστούγεννα. Διάολε στο total war center σε 5 μέρες θα το χανε κάνει φύλλο και φτερό. Οι devs θα στρώνονταν και σε κανα μηνάκι φέρτο ... μαλάκες. Day 1 dlc και μλκς ... τουλαχιστον η κολεκτορ το περιλαμβανει, από οτι είδα.
Παρεπιπτόντως όπως προείπε ο φίλτατος TomG, η συλεκτική τα σπάει. Καιρό είχα να δώ τόσο καλοφτιαγμένη έκδοση. Ακριβή όμως και πολύ μάλιστα. Νταξ.

edit: σορρυ για την αφηρημάδα chek2fire & Τομ ... και τη δόρθωση
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Για την ακρίβεια ο check2fire πήρε τη συλλεκτική. :Ρ

Όσον αφορά το patch, σε πολλούς έχει φτιάξει ελάχιστα η κατάσταση αλλά τουλάχιστον γίνεται playable. Υπάρχει ένα πρόβλημα με το multi-threading και έτσι ο επεξεργαστής μπουκώνει. Ένα hotfix που υπάρχει, είναι να ανοίξεις το task manager, να ξετικάρεις στο affinity 2 (πχ) επεξεργαστές, να πατήσεις ok και μετά να τους ξανατικάρεις ξαναπατώντας ok. Λένε πως έτσι φτιάχνει αρκετά σε πολλούς (όπως και σε μένα).
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Χθές μπήκε το patch σε μένα και επιτόπου στρώθηκα να δώ τι γίνεται και να ξεκινήσω την campaign με Σπάρτη, γιατι this is sparta κλπ ...

Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την Α.Ι.
Είναι χάλια. Στον χάρτη φέρεται περίεργα, κραταει το στρατο της σε μικρα κομματακια, κανει ηλίθια ντου με ελαχιστο στρατο κλπ.
Μέσα στο χάρτη μάχης τώρα είναι το δράμα. Είναι δυνατόν στη μάχη για τη πρωτευουσα να χορευουν γαιτανάκι έξω από τα τείχη? Εχω 4 αποδεκατισμενους λόχους και αυτός 3 ολοκληρους γεματους και κερδιζω με 0. Μηδεν!!! απώλειες. :huh:
Από την άλλη μεριά τώρα. Επιτίθομαι με 6 λόχους τοξοτες και 4 λοχους πεζικό. Ωραία? Ζόρικη πολιορκία γιατί ο αντίπαλος έχει καλή αμυνα 4-5 λόχους κοντάρια, 2-3 σπαθια συν μερικά τοξα κλπ. Φτάνω ανενόχλητος στα τειχη με τις 4 σκαλες που εχω. κοντα οι σκαλες η μια στην αλλη ο αλλος εχει βαλει ακοντια στο τειχος. 1 ολοκληρο λοχο! Ε? Ολες οι υπολοιπες δυναμεις του ειναι από κάτω μέσα!!!
Φυσικα οι 4 δικοι μου καθαρίζουν το τειχος σε μιλισεκοντ. Και ανεβάζω τους τοξοτες και ... αυτα. Δεν κανει καν προσπαθεια να ανεβασει αλλους απανω. Καθεται από κατω γαιτανακι και παθαινει ενδοξα απο βελη :throw:
Και να αναφερω τη μια φορα που μου την επεσε με στρατο και πλοια αποβατικα σε τειχη, εκανε αποβαση και προσπαθησε να ενωσει τις δυναμεις του. Μονο που η πολη ηταν αναμεσα και δεν εφτασε κανεις απο τους "θαλασινούς". Ελεος.

Και τι ειναι αυτό με την ταχυτητα που σφάζονται? Συγκρούονται 2 λόχοι και σε 5 δευτερολεπτα εχει τελειώσει. Και οι μάχεις μέσα είναι "κουβάρι" και γιούργια, η τακτική είναι σε πολύ βασικό επίπεδο του στυλ "θα κανω flank με αλλογα". Ναι μεγαλε στρατηλάτη. Ετσι. Αυτοσχεδίασε. :lol:

Αααχ. Η Α.Ι. με προβληματίζει πολύ. Αναρωτιέμαι σηκώνει επιδιόρθωση ή έχει τόσο κακό σχεδιασμό από το μηδέν?
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Η Α.Ι ώρες ώρες κάνει έξυπνες κινήσεις αλλά τις περισσότερες φορές κάθεται ανενόχλητη και σφάζεται. Όλες μα όλες τις μάχες ( στο Very Hard) τις έχω κερδίσει διαιρώντας το στρατό στα 2 (μιλάμε για full army). Στέλνω ranged μονάδες να κάνουν ότι μπορούν και μετά κάνω head on επίθεση. Ο αντίπαλος φέρνει όλες τις μονάδες σε αυτό το σημείο και πηγαίνω με το υπόλοιπο κομμάτι του στρατού κάνοντας επίθεση από πίσω τους.

Δε προστατεύει ούτε τα άκρα ούτε τίποτα. Μια φορά μου είχε τύχει στη πολιορκία της Ρώμης να είναι σε testudo 4 διμοιρίες λεγεωνάριων και στη μέση να έχουν τοξότες. Εκεί μου βγήκε λίγο ο πάτος αλλά τους αποδεκάτισα εν τέλει με συνδυασμό πεζικού και ιππικού.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
η καλη ΑΙ δεν πουλαει παιχνιδια.

παντως η αθλια ΑΙ ειναι σημα κατεθεν της σειρας απο το πρωτο shogun.

το ερωτημα ομως ειναι το εξης-

εχει καποιος την δυνατοτητα να καθησει και να γραψει μια "εξυπνη" ΑΙ οχι ενα skynet αλλα καμια κατοστη ρουτινες ρε παιδι μου,οταν πχ ο παικτης κανει αυτη την κινηση η ΑΙ να ειναι προγραμματισμενη να αντιδρα αναλογως?
 
Top Bottom