What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RQE 2 : Poll

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
απλα αφηνω αυτο εδω:
http://www.rockpapershotgun.com/2015/03/03/unity-5-gdc-2015/
σαβατε, γινε διασημος. εφτασε η ωρα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://www.pcgamer.com/unreal-engine-4-is-now-free/" class="bbcode_url">Unreal Engine 4 is now free

Υπάρχουν πολλές επιλογές
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Με έχετε παρεξηγήσει (λιγουλάκι). Εδώ ρε σεις παλεύω να στρώσω ένα path σε 2 άξονες, φαντάσου να μπλέξω με φωτοσκιάσεις, physics και skinning...χαχα! Baby steps, που λεν και στα εγγλέζικα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Δε βιαζόμαστε εδώ θα είμαστε, στο RQE 17 θα τα έχεις μάθει και θα τα εφαρμόσεις σε άριστη μορφή. :deal:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Και η Source 2.0 τσάμπα είναι! Πολλές επιλογές.

Αλλά ναι, προφανώς δεν γίνεται τη δουλειά που κάνουν AA+ studios να την κάνει ένα άτομα. Θέλει level designing, level building, texture + model rendering, model building, animator και όλα αυτά με έτοιμη την μηχανή γραφικών και μόνο για τα γραφικά. Ε ένα άτομο γι όλα αυτά (και ούτε καν τελείωσα, αφού κάποιος θα πρέπει να κάνει ένα υποτυπώδες balancing, αφού οι πολλές διαφορετικές κλάσεις [Bruce, Northlander, Borrachos, Deprived Tony, Karkalemis, Sephir, sODA, Savatar και λοιπές] είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.)

ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΖΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΚΕΛΕΥΟΥΜΕ;;;
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Η Unity πραγματικά είναι πολύ καλή. Είχα ξεκινήσει να ασχολούμαι μαζί της (μαζί με το Blender), αλλά επειδή δεν είχα πολύ ελεύθερο χρόνο, την άφησα. Μελλοντικά, θα την ξαναπιάσω (ελπίζω).

Μην φοβάσαι όμως με physics κτλ. Ο Shredder είναι εδώ...
<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Οι δοκιμές συνεχίζονται! Bathory, σε δανείστηκα για να δοκιμάσω το σύστημα party και διαλόγου, ελπίζω να μην σε ενοχλεί (σιγά μην σε ρωτήσω κιόλας <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> )

Δείγμα των επικών διαλόγων μας
<span class="bbcode_spoiler">
<img src="http://s14.postimg.org/46ikqd2sx/ss_3.png" alt="ss_3.png" class="bbcode_img" />
</span>
Και το πως σιγά σιγά θα επεκτείνετε το party μας, όπως καταλάβατε τα Classes θα είναι παλαβά :silly:
<span class="bbcode_spoiler">
<img src="http://s24.postimg.org/xnn30bix1/ss_4.png" alt="ss_4.png" class="bbcode_img" />
</span>

Θυμίζω πως όλα αυτά είναι δοκιμαστικά για να τσεκάρω το πρόγραμμα και τι δυνατότητες έχουμε <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Πρώτη φορά hype-άρομαι τόσο από pre-pre-alpha <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Μπράβο!
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346
Θα μπορούμε να έχουμε όσους companions θέλουμε; Ή υπάρχει περιορισμός από το πρόγραμμα;
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
@ Agapitos
Κανονικά η engine λειτουργεί με party 1-4 ατόμων. Υπάρχουν scripts που μπωρείς να επεξεργαστείς και να το αυξήσεις λίγο (5-6 άτομα αν θυμάμαι καλά). Αλλά σαν πρώτη ιδέα σκέφτομαι να ακολουθήσω γνώριμα RPG μονοπάτια που σε όλους θεωρώ ότι αρέσουν : Κάνεις recruit στην πορεία του παιχνιδιού όσους θέλεις, και από ένα μέρος (π.χ. camp, πόλη, κάστρο κτλ.) θα διαλέγεις όποτε θες το party σου έως 4 άτομα (ο Ragequitter θα είναι πάντα μέσα φυσικά). Ευτυχώς για εμάς στα ιντερνέτια κυκλοφορούν έτοιμα scripts με party switchers οπότε γλιτώνουμε την χοντρή δουλειά και απλά πρέπει να το προσαρμόσουμε στα δικά μας δεδομένα <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,082
Ρε συ, ένα heads up θα το ήθελα για να μπανιαριστώ και να φορέσω τα καλά μου.

:cheers:

Metal Warrior :worship:
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346


Savatar wrote:
@ Agapitos
Κανονικά η engine λειτουργεί με party 1-4 ατόμων. Υπάρχουν scripts που μπωρείς να επεξεργαστείς και να το αυξήσεις λίγο (5-6 άτομα αν θυμάμαι καλά). Αλλά σαν πρώτη ιδέα σκέφτομαι να ακολουθήσω γνώριμα RPG μονοπάτια που σε όλους θεωρώ ότι αρέσουν : Κάνεις recruit στην πορεία του παιχνιδιού όσους θέλεις, και από ένα μέρος (π.χ. camp, πόλη, κάστρο κτλ.) θα διαλέγεις όποτε θες το party σου έως 4 άτομα (ο Ragequitter θα είναι πάντα μέσα φυσικά). Ευτυχώς για εμάς στα ιντερνέτια κυκλοφορούν έτοιμα scripts με party switchers οπότε γλιτώνουμε την χοντρή δουλειά και απλά πρέπει να το προσαρμόσουμε στα δικά μας δεδομένα <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>
Ωραία, άρα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μπόλικους/όλους τους χαρακτήρες από το Ragequit; Ακούγεται πολύ δουλειά, αλλά αν ο καθένας αναλάμβανε τον εαυτό του πιστεύω ότι θα μπορούσε να δουλέψει :spiteful:

 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Μην νομίζετε πως η RPG-αρα μας έχει ξεχαστεί! Ύστερα από ένα δειάλειμα άρχησα να δουλεύω κάπως το theorycrafting του παιχνιδιού μας. Ξέρετε, νούμερα, skills, classes, κατηγορίες, items, stat progression κτλ. Σιγά σιγά αρχίζω και καταλήγω σε μερικά πράματα και γεμίζω εξελάκια με πίνακες και νούμερα, πάντα με γνώμονα του τι δυνατότητες έχουμε με την μηχανή που χρησημοποιώ και φυσικά τις γνώσεις μου.

Ας αρχήσει λίγο η φούγκα λοιπόν! Μέχρι στιγμής έχω στα χαρτιά φτιάξει τις εξής classes:
(σε spoiler για όσους δεν θέλουν να ξέρουν και προτιμούν να τα δουν όλα στο τέλος, έτσι και αλλιώς είμαι στην under construction φάση)
<span class="bbcode_spoiler">
<b>Gaming Veteran</b> : ο αρχικός μας χαρακτήρας, jack of all trades φάση με πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες skills και μετριασμένα attributes, έτσι ο παίχτης έχει την δυνατότητα να τον διαμορφώσει όπως θέλει αυτός

<b>Metal Warrior</b> : το ντούκι του party μας. Στα πρότυτα του Warrior με πρόσβαση σε Combat Skills, καλό HP pool, και δυνατότητα να φορέσει ότι πανοπλία και όπλο θέλει. Έχει γίνει Spoiler πως θα είναι ο Bathory, για τους άλλους δεν σας λέω, μαντέψτε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

<b>Chaos Knight</b> : ένα ακόμα ντούκι για το party μας, με κάπως λιγότερες αντοχές αλλά έχει πρόσβαση όχι μόνο στα Combat Skills αλλά και σε Dark Magic!

<b>Gaming Priestess</b> : έτοιμη να υποστηρίξει το party μας και να κυρήξει την Gaming δοξολογία στα πέρατα της γης! Έχει πρόσβαση σε Combat και Divine Skills αλλά μπορεί να φορέσει μόνο Light Armors.

<b>Trickster </b>: Ύπουλος και γρήγορος! Στα πρότυπα των rogues βασίζεται στην ταχύτητα του, ενώ έχει πρόσβαση τόσο σε Combat όσο και στα Tricky Skills. Φυσικά φοράει μόνο Light Armors για να είναι πάντα ευέλικτος!

<b>LoreMaster</b> : Ο δεύτερος all around χαρακτήρας! Γνώστης όλων των τεχνικών μπωρεί να δημιουργήσει ευέλικτα builds. Έχει πρόσβαση στα Combat, Magic,Dark Magic και Divine Skills, και είναι στο χέρι του παίχτη αν θα αφοσιωθεί κάπου ή θα πάει all around!

<b>Painkiller</b> : Η μηχανή του κιμά! Ο χύμα DPS Warrior μας με πρόσβαση στα Combat Skills, πολύ καλά επιθετικά stats αλλά πρόσβαση μόνο σε Light Armors.

<b>Noble Gamer </b>: ευγενής, με τρόπους και έτοιμος να υπερασπιστεί το party του, γενημένος ηγέτης! Έχει πρόσβαση στα Combat και Divine Skills και μπορεί να φορέσει ότι item βρεθεί στο δρόμο του.

<b>Arcane Gamer</b> : Μυστήριος και γεματος με αρχαίες gaming γνώσεις, έτοιμος να βοηθήσει το party μας με τις μαγικές του ικανότητες. Ο μοναδικός που έχει πρόσβαση όχι μόνο στα Magic Skills, αλλά και στα Arcane!

Δεν σας κάνω spoiler ποιο forum μέλος είναι τι, μπορείτε να μαντέψετε? Χμμ...

Τα Skills τα χώρησα στις εξής κατηγορίες : Combat Skills (τα physical ουσιαστικά), Magic Skills, Arcane Magic, Divine Magic, Tricky Skills και Dark Magic
Θα προσθέσω στην πορεία 1-2 classes σίγουρα, αλλά ήδη ο όγκος είναι μεγάλος. Κάθε class πέρα από τα γενικά skills θα έχει και 2-3 Unique (1 Passive και 1-2 Active) , ενώ θα υπάρχουν και τα Genral Passives που boost-αρουν τα stats μας για μεγαλύτερο customization. Ζητώ συγνώμη που δεν θα καταφέρω να βάλω ΟΛΑ τα φόρουμ μέλη σαν play-able χαρακτήρες αλλά απλά δεν γίνετε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Θα γίνει προσπάθεια για να μπουν και αρκετοί σαν NPC σε πόλεις, χωριά και μπουντρούμια.

Παρόλο που κάθε class έχει μια τάση προς ένα build μπωρεί στο progression του παιχνιδιού ο παίχτης να τους αλλάξει αρκετά, αφού τα Skills δεν θα τα παίρνει αυτόματα, αλλά θα πρέπει να αγοράσεις τα κατάληλα Skill Books ενώ θα υπάρχει και customization με τα item builds και λοιπές μεθόδους.
</span>

Αυτά για την ώρα, ήδη παίζω με την μηχανή για να ετοιμαστεί κάποια στιμγή μέσα στο καλοκαιράκι ένα πρώτο beta demo να πάρουμε όλοι μια γεύση για το τι ανουσιούργημα πάλι μαγειρεύεται στα υπόγεια του RQ <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Και εκεί που νόμιζα ότι δεν θα υπάρξει κανένα ενδιαφέρον post σήμερα... Εύγε!
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Needs moar magic.

In all seriousness, προτείνω το magic tree να το αναλύσεις περισσότερο (5 elements, time, space, necromancy, klp)

Που είναι η Watcher Class?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Θέλω classes:
Pain, έχει τη θεά τύχη με το μέρος του ή μάλλον την είχε, αυτό θα μπορούσε να γίνει main quest <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Lucky, κάτι σαν βάρδος μόνο που αντί για τραγούδια δίνει συμβουλές διατροφής οι οποίες προκαλούν εντερικά προβλήματα
γκουχ γκουχ Χρονομάντη γκουχ γκουχ

Τώρα βέβαια που διάβασα και τα κάτω του σποιλερ θα ήθελα να είμαι στα μπουντρούμια και να βγάζω βίτσια πάνω στον Λύγκα και τον Κούνελο
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346


Chronomancy wrote:
Θέλω classes:
Pain, έχει τη θεά τύχη με το μέρος του ή μάλλον την είχε, αυτό θα μπορούσε να γίνει main quest <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Lucky, κάτι σαν βάρδος μόνο που αντί για τραγούδια δίνει συμβουλές διατροφής οι οποίες προκαλούν εντερικά προβλήματα
γκουχ γκουχ Χρονομάντη γκουχ γκουχ

Τώρα βέβαια που διάβασα και τα κάτω του σποιλερ θα ήθελα να είμαι στα μπουντρούμια και να βγάζω βίτσια πάνω στον Λύγκα και τον Κούνελο</blockquote>
O Lucky θα είναι merchant και θα πουλάει μαρμελάδες όλων των ειδών, με τα +1 στα αντίστοιχα stats <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,082
Ναζίδια enemies θα έχουμε;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,469


Chronomancy wrote:
Τώρα βέβαια που διάβασα και τα κάτω του σποιλερ θα ήθελα να είμαι στα μπουντρούμια και να βγάζω βίτσια πάνω στον Λύγκα και τον Κούνελο</blockquote>

<img src="http://cdn.meme.am/instances/52882544.jpg" alt="52882544.jpg" class="bbcode_img" />

 
Top Bottom