@Thaxll'ssillyia σε παρακαλώ μην βάζεις disagree σε κάθε post του @ccwr. Ξέρουμε ότι έχετε διαφορετικές απόψεις, ο καθένας μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, η ίδια ενέργεια σε κάθε ποστ δεν εξυπηρετεί σε κάτι.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!@Thaxll'ssillyia σε παρακαλώ μην βάζεις disagree σε κάθε post του @ccwr. Ξέρουμε ότι έχετε διαφορετικές απόψεις, ο καθένας μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, η ίδια ενέργεια σε κάθε ποστ δεν εξυπηρετεί σε κάτι.
PS. Αν εχεις καποια αλλη προταση υλοποιησης για το πως να αλληλεπιδρω με πραγματα που διαφωνω και θελω να εκφερω τη διαφωνια μου ομως δεν θεωρω αξια απαντησης που θα μου καταναλωσει χρονο, ειμαι δεκτικος σε καποια εναλλακτικη
Κατα τη γνωμη μου ρε συ, αυτο αφαιρει την χρηστικοτητα του εικονιδιου Χ και ταυτοχρονα δεν λυνει το προβλημα που προκυπτει για την εκφορα αντιθεσης/μη συμφωνιας.Θα έλεγα μην ασχολείσαι καθόλου, γράψε όταν θέλεις να σχολιάσεις κάτι. Οι περισσότεροι είμαστε ούτως ή άλλως πολύ επιφυλακτικοί με τα κρυπτονομίσματα και τα NFTs, έχουμε τον νου μας.
@Thaxll'ssillyia σε παρακαλώ μην βάζεις disagree σε κάθε post του @ccwr. Ξέρουμε ότι έχετε διαφορετικές απόψεις, ο καθένας μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, η ίδια ενέργεια σε κάθε ποστ δεν εξυπηρετεί σε κάτι.
αν ποτέ συναντήθητε από κοντά θαλξίλια και σουσουγουρού, αναρωτιέμαι αν θα παίξουν μαπίδια
Δεν ξέρω γιατί, αλλα αυτή την εικόνα την έχω συνδέσει με τον νίτροθα με καταλαβει κανεις IRL απο τη τεραστια κοκκινη ταμπελα με Χ που κουβαλαω στη πλατη
View attachment 3829
Δεν βαζω dissagree για καποιο ψυχολογικο πολεμο η οτιδηποτε, απλα πατω το Χ/διαφωνω σε κατι που διαφωνω και δεν ειναι αξιο απαντησης,
Εκτός από το κομμάτι που λες ότι με τον μοναδικό κωδικό συνεχίζει ο αρχικός καλλιτέχνης να βγάζει χρήματα ακόμα και από μεταπώληση, όλα τα άλλα δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι συγκεκριμένο.
Όπως σου είπα στο άναρχο internet δεν μπορεί τίποτα να μείνει παρθένο και μοναδικό. Θα μπορούσαμε ενδεχομένως με τα NFT να δημιουργήσουμε μια αλυσίδα όπου κάθε φορά που κάποιος αντιγράφει το έργο αυτόματα αυτό καταστρέφεται ή να βγάζει λεφτά για τον αρχικό δημιουργό ίσως (αλλά αυτό προϋποθέτει ότι εκεί που θα πωληθεί έχει ενταχθεί στο όλο σύστημα), αλλά κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε καταστροφικές στραβές όπως τώρα με τις αυτόματες διαγραφές/μπλοκαρίσματα στο youtube για παράδειγμα.
Από εκεί και πέρα όλη σου απάντηση βασίζεται στο χρήμα και στην οικονομική απόδοση/αξία των NFT, το βλέπεις δηλαδή εντελώς από οικονομικής πλευράς (όπως σου είπα, bitcoin με άλλο όνομα) και όχι στην πλευρά του καλλιτέχνη/δημιουργού. Δεν είναι μόνο χρήμα για εμάς που φτιάχνουμε 2 πράγματα, σίγουρα μας κάνει την ζωή ποιο εύκολη, αλλά δεν μπήκαμε στον τομέα να γίνουμε πλούσιοι, η αξία ενός έργου είναι πρώτα καλλιτεχνική και μετά οικονομική.
Πάντως μιας και πραγματικά είμαι μιας κάποιας ηλικίας πλέον και αμφισβητώ ακόμα και τον εαυτό μου, είπα να ζητήσω μια γνώμη παραπάνω από ανθρώπους σαν εμένα και όχι miners. Άλλωστε αφού μας αφορά τόσο πολύ το θέμα θεωρώ ότι κάποιος, κάπου αν έχει δει κάτι θετικό θα το έχει ψάξει και αναλύσει και θα μας πει κάτι.
Μπορείς να δεις λίγο τις απαντήσεις και φυσικά να προσπεράσεις τα "omg no scam gtfo" και να δεις 4-5 απαντήσεις που είναι πιο αναλυτικές. Δυστυχώς δεν εμφανίστηκε κάποιος που να έχει χωθεί στο NFT θέμα σοβαρά και να μπορεί να αραδιάσει κάποια πραγματικά θετικά από πλευράς του καλλιτέχνη (και όχι του οικονομικού κομματιού).
Αν βαριέσαι, το τι έγραψα παραπάνω έχει επηρεαστεί σε κάποιο βαθμό από τις σοβαρές απαντήσεις που πήρα στο θέμα.
dlc στην μουσικήκατσε τωρα γιατι μεχρι τωρα διαβαζα το θρεντ, επειδη μ αρεσει να νιωθω χαζός κι επειδη ειχε στιγμες που συνοδευα το ποπκορν μου.
τωρα ομως μπαινει στα χωραφια "μου", ως μουσικου ακροατη. δεν ξερω ορολογιες, δεν με αφορα καθολου η νουφουτου πλευρα του θεματος, απλα διαβασα αυτα στο αρθρο...:
"...Future releases could include extras and fan rewards that are added to the album as the campaign around it evolves...."
“What you’re always looking for is something of such high value or such desirability that it overshadows the music itself and people aren’t buying it for the music, they’re buying it for the [added extras],” says Talbot. (δικη μου η τολμηροιταλικοποίηση).
και ηθελα να πω οτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα παει αυτο. μερες δοξας για τα τορενταδικα. κι αν βρεθει τροπος να μην πειρατευονται ξερωγω οι νουφουτου βερσιονς με τα εξτρα τραγουδια κλπ, μπορει να τα παρει η μπαντα και τα εξτρα και τα νουφουτου (οποια μπαντα, μιλαω ακομα και για τον μπρουσαρα τωρα) και να τα βαλει βαθια εκει που δεν λαμπει ο ηλιος.
απο μενα, ουτε σεντ.
αυτα για το κομματι των εξτρας. το δευτερο κουοταρισμενο που εβαλα, αφορα τις μπαντες. αν γουσταρουν να αγοραζει ο κοζμος τα αλμπουμ τους ΟΧΙ για την μουσικη, μπορουν πολυ ανετα να αλλαξουν δουλιτσα. μην κουραζονται τωρα με συνθεσεις, στουντιο, λαιβ κλπ. καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη.
ηταν η ψυχραιμη αποψη ενος κλασικου, καζουαλ, δεινοσαυρικού μουσικου ακροατη.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει γέλιο!“This is going to be the beginning of the door opening.”
Για μένα, αυτή είναι η φράση κλειδί