Μέσω Steam, κατεβάζει 2.3GB, πιάνει στο σκληρό γύρω στα 9GB. Καλό compression. Απλά από τη διατύπωση του Adhan, μου φαίνεται σαν να λέει πως το Hong Kong έχει install size κατά 8GB μεγαλύτερο από των Shadowrun Returns/Dragonfall DC, κάτι που δεν ισχύει. Ίσως απλά εννοεί πως με install size 8GB είναι μεγαλύτερο και από SR και από Dragonfall DC, αλλά τότε χρειάζεται ένα παραπάνω κόμμα στη δήλωσή του για να μη χωράει παρερμηνεία

.
Adhan wrote:
Είμαι της άποψης ότι σε παιχνίδια με cyberpunk setting, ηλεκτρονική και ambient ταιριάζουν γάντι.</blockquote>
Το setting είναι cyberpunk, αλλά είναι και Hong Kong. Νομίζω πρέπει και οι δύο να παίξουμε λιγάκι παραπάνω το παιχνίδι πριν αποφανθούμε για το αν το soundtrack είναι πετυχημένο ή όχι, γιατί άλλο να το ακούς ως μουσική κι άλλο ως μέρος του παιχνιδιού.
Ξαναedit: Λοιπόν, επειδή κάπως πρέπει να δικαιολογήσω τον τίτλο του Καμένου Οδοστρωτήρα Καριέρας, κάθισα και κατέβασα πάλι όλα τα Shadowrun στο Steam.
Shadowrun Returns: 1.2GB dl, 3.51GB install size. Πρέπει να περιλαμβάνει και το Dragonfall DLC, γι αυτό και το μεγάλο σχετικά μέγεθος.
Shadowrun Dragonfall DC: 1.9GB dl (το οποίο ίσως περιλαμβάνει και cloud saves), 6.88GB install size.
Shadowrun HK: 2.3GB dl, 8.82GB install size.