What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Shadowrun Returns!

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
+1. Είμαι στα μισά του και είναι τιμιότατο και απολαυστικό. Ξεπέρασα και το δράμα μου με τα κείμενα και όλα ΟΚ.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Shadowrun Returns. Το ξεκίνησα χθες και άνετα μ&#039; έχει ρουφήξει στον κόσμο του. Καλογραμμένο, με αναλυτικές περιγραφές και απολαυστικούς διαλόγους. Και το σύστημα μάχης, δεν πάει πίσω όμως, με σαφείς επιρροές απ&#039; το xcom.<br><br>Αν κάτι με ενοχλεί είναι η απουσία loot κυρίως και δευτερευόντως το ότι παραείναι γραμμικό. Ευτυχώς όμως το σενάριο είναι τόσο καλό που αυτή η γραμμικότητα του δεν αποτελεί σημαντικό αρνητικό. <br><br>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,692
<blockquote><br><br>Αν κάτι με ενοχλεί είναι η απουσία loot κυρίως και δευτερευόντως το ότι παραείναι γραμμικό. Ευτυχώς όμως το σενάριο είναι τόσο καλό που αυτή η γραμμικότητα του δεν αποτελεί σημαντικό αρνητικό.</blockquote><br><br><br>Αυτά διορθώνονται ολοκληρωτικά στα Dragonfall και Hong Kong. Αν ήδη σου φαίνεται εξαιρετικό το Returns, στα άλλα 2 θα περάσεις πολύ καλά.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
ΤΕΛΟΣ!!  :irenicusds:<br><br>Από περιέργεια, <span class="bbcode_spoiler">εσείς για την Jessica τι τέλος αποφασίσατε? Εγώ άφησα τα ζουζούνια να την καθαρίσουν και να με παρακαλά να την γλυτώσω.</span><br><br>Πολύ ωραίο ταξίδι, αν και αρκετά σύντομο, όπως είχατε αναφέρει.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,822
<span class="bbcode_spoiler">Την έστειλα στην ψειρού.</span><br>Η ιστορία για μένα, άρχισε να αποδυναμώνεται σιγά-σιγά από το σημείο περίπου που ανακαλύπτεις ποιος ήταν <span class="bbcode_spoiler">ο Ripper, άντε και λίγο μετά</span>.<br>Τα μεγαλύτερα του θέματα ήταν που δεν σε άφηνε να χρησιμοποιήσεις skills πέρα από αυτά του κεντρικού χαρακτήρα και οι λιγοστοί companions που δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο. Καλό παιχνίδι συνολικά όμως, τουλάχιστον για πρώτη προσπάθεια rpg στο συγκεκριμένο σύμπαν μετά από πολλά χρόνια.
 
Top Bottom