By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!^ Meanwhile 4 σελίδες πίσω...
Καλά έκανες πάντως και το έβαλες, είναι άριστο βίντεο και κάτω από το spoiler παίζει να μην το πρόσεχε κάποιος.
τους πηγε πισω γιατι ειχε πεθανει και ενα παιδι απο τους devs,πιστευω καποια στιγμη μεσα στο 2020 βαρια πρωτο τριμηνο 2021 θα χει βγει.
το καλο ειναι οτι το επομενο παιχνιδι θα ναι σηκουελ του colony ship και θα λαμβανει μερος στον πλανητη οπου κατευθυνεται το πλοιο,εχοντας ετοιμα την μηχανη γραφικων/assets etc θα τους παρει λιγοτερο χρονο να το βγαλουν σε σχεση με τα προηγουμενα.
προλαβαινεις αδμιραλ να παιξεις το age of decadence μεχρι τοτες![]()
Pillars 1+Deadfire, UnderRail, ATOM RPG, Pathfinder: Kingmaker, Wild Hunt, Divinity: Original Sin 2 (ναι το ξέρω ότι το έχεις παίξει, αλλά έχω να το αναφέρω κανά 24ωρο και δεν επιτρέπειται), Lords of Xulima, Tyranny, Disco Elysium, AoD
Το Lords of Xulima γιατί τόσο πολύ? Το έχω στο back log αλλά είναι χαμηλά σε προτεραιότητα. Τι μου έχει ξεφύγει και το έχεις τόσο ψηλά?Mε μια γρήγορη σκέψη, και αν θες την γνώμη μου, δεν προσπερνάς τα εξής: Pillars 1+Deadfire, UnderRail, ATOM RPG, Pathfinder: Kingmaker, Wild Hunt, Divinity: Original Sin 2 (ναι το ξέρω ότι το έχεις παίξει, αλλά έχω να το αναφέρω κανά 24ωρο και δεν επιτρέπειται), Lords of Xulima
Mε μια γρήγορη σκέψη, και αν θες την γνώμη μου, δεν προσπερνάς τα εξής: Pillars 1+Deadfire, UnderRail, ATOM RPG, Pathfinder: Kingmaker, Wild Hunt, Divinity: Original Sin 2 (ναι το ξέρω ότι το έχεις παίξει, αλλά έχω να το αναφέρω κανά 24ωρο και δεν επιτρέπειται), Lords of Xulima, Tyranny, Disco Elysium, AoD.
Και προσπερνάς άφοβα τα Stygian, Bard's Tale IV, Might & Magic X: Legacy, τα οποία αν και μου άρεσαν, είναι κάποιες σκάλες πιο κάτω απ' αυτά που δεν προσπερνάς.
Το Lords of Xulima γιατί τόσο πολύ? Το έχω στο back log αλλά είναι χαμηλά σε προτεραιότητα. Τι μου έχει ξεφύγει και το έχεις τόσο ψηλά?
Κρατάω τη λίστα σου, thanks! Αν από αυτά που ανέφερες σου έλεγα να κάνεις ένα top 3, ποιο θα ήταν;
Αρνούμαι να κάνω top-3 στις παραπάνω αγαπημένες μου παιχνιδάρες.![]()
Απόλυτα σεβαστό, όταν τα παίξω θα φροντίσω να γράψω την δική μου άποψη.
@Admiral, καλά τα top 10 και top 3 και top hats, αλλά ρε συ, έχεις το Witcher 3 στο backlog. To Witcher 3. Πρώτα Witcher 3 και μετά συζητάμε για το τι σειρά θα πάρουν τα υπόλοιπα.
Eπίσης M&M Legacy X, αν είσαι εστω λίγο φαν της σειράς πρέπει να του δώσεις την ευκαιρία. Είναι στα αγαπημένα μου.
Done!Μήπως να μεταφερθούμε στο single-player RPGs, γιατί το σκίσαμε λίγο το thread του Colony Ship...
Thanks @Bathory αλλά αν και τα σχόλια σου, ανέβασαν ψηλά το παιχνίδι στην λίστα, ο @great0ldone και @Miden Agan το κατέβασε πάλι χαμηλά.
RL is a bitch και οι προτεραιότητες άλλες.
Θα του ρίχνω πάντως πάνω από μια ματιά κάθε φορά που διαλέγω το next to play!