πατα κλικ να στις βγάλει μεγάλες στην σειρά και πάνε μπρος και πίσω. 3 φίλτρα έχω περάσει, CAS για texture sharpening, extra AA και το πιο σημαντικό που δεν ζω πλέον χωρίς, ambient occlusion. Δες στις ενώσεις του ξύλινου φράκτη πχ. Στην δεύτερη φαίνεται λιγότερο βέβαια γιατί φαίνεται έχει υπάρξει μια προσπάθεια απόδοσης με τα texture.Εμένα ολόιδια μου φαίνονται, ίσως βέβαια να μη βοηθάει το jpeg compression. Το βασικό είναι πως το παιχνίδι γαμοδέρνει.
EDIT: Μελέτησα καλύτερα τα screenshots με κάμποσο zoom, και η αλήθεια είναι πως η διαφορά στο antialiasing κάνει μπαμ, ειδικά εκεί με τον ξύλινο φράκτη είναι μέρα με τη νύχτα. Θα ήθελα να υτάρχει (πιο εμφανές; δεν το βλέπω καθόλου σε σημεία που θεωρώ πως θα έπρεπε να φαίνεται) και ambient occlusion, πάντως η αρχική μου διατύπωση είναι λανθασμένη, δεν είναι ολόιδια.
@Χειρομαλάχτης δεν βλέπω λόγο να αφαιρέσουν οι εταιρίες κάτι που δίνει εξτρά αξία στα παλιά παιχνίδια τους. Βέβαια έχουμε δει κάποιους πολύ μάγκες χαρτογιακάδες να εναντιώνονται σε πράγματα που είναι καλά για το προϊόν τους, αλλά ευτυχώς είναι λίγοι.