Single Player RPGs

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δε διαβασα καπου οτι θα περιμενεις, σορρυ παρανοησα. Ουτως η αλλως οπως εγραψα φαινεται να μενει για καιρο ακομη σε ΕΑ

αξο - αρπιτζί με ενδιαφερον κονσεπτ/στόρι. μαλλον οπως συνηθιζει η φοκους, ο κοσμος θα ειναι ημιάνοιχτος/ημίκλειστος.
επισης ομορφη κωλέκτορς (την δειχνει στο τελος του βιδεο). κυκλοφορια 7/11/23.

Το παρακολουθώ το συγκεκριμένο καθώς είναι όντως ενδιαφέρον. Ελπίζω να είναι επιπέδου Plague Tale (ΑΑ διαμάντι με ΑΑΑ βάσεις).

Αν είχαμε μια ελπίδα να γινόταν κάνα θαύμα και να έβρισκε κάποιος τον πηγαίο κώδικα για το Icewind Dale 2, και να του έκανε και αυτού μια ανακαινισούλα η Beamdog, πάει και αυτή.

δεν θυμουμαι αν εχουμε γραψει ποτέ γι αυτο. κλασικο γιουροτζανκ αξο αρπιγκί, καπως με τραβαγε αυτο που εβλεπα, αλλά διαβαζα για ΠΟΛΛΑ προβληματα κι εμενα μακρια. τωρα βγαλανε ενα μέιτζο απντέι και τ ονομασανε The Last Oricru - Final Cut το κέιμ. πολυ γελαω μ αυτα τα πομπώδη, αλλά μαλλον κανανε δουλιτσα σε σημαντικα θεματα που ειχε (βλεπω καπου μανιουαλ σέιβ = στηριζω).

αν μη τι αλλο, δειτε το βιδεο για την φατσα του ντεβ. ειδικα οταν κοιταει ΑΛΛΟΥ ενω τον δειχνει η νο 2 καμερα, ειναι απολαυστικος. κυμαινεται ανετα στο φασμα απο σπουκυ εως τρελλά_λωλζ. α, μην ξεχασω, εκει στο τελος που κλεινει παιγνιδιαρικα το ματι, κατι μου ρθε σε ριγος.
μου φαινεται θα του δωκω (του κέιμ) μια ευκαιρια, ειναι και τσεχοι οι αθρωποι, μ αρεζουν αυτα τα κεντρικοευρωπαικα.

Ιεροσυλία που δεν τάγκαρες τον @Tony Corvus είπες έστω να παίξουμε Underrail. Α, και να δούμε Inside No 9

Για μια στιγμή νόμιζα πως είχαμε να κάνουμε με το Underrail Infusion. :giankos:

τα πολυβολα τα ζηταγανε οι παιχτες απο τοτες που βγηκε το παιχνιδι, οπως και να χει ειναι ευχαριστη εκπληξη το εξπανσιον καθοτι ο δημιουργος ειχε πει οτι θα δουλευει πανω στο infusion αποκλειστικα.

Sovereign Syndicate: αντιγραφή του Arcanum και του Disco Elysium, "με κάρτες Ταρό αντί για ζάρια".

Demo διαθέσιμο στο Steam.

αυτήν εδώ την χαρντκορίλα την έχει παίξει κανέις?

Το έχω αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμη, τα user reviews πάντως είναι αποθεωτικά.

Back