What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Single Player RPGs

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,759
Μιας και ανέφερες τα Ultima, το Akalabeth, και αν δεν κάνω λάθος, και το 1ο Ultima, τα έφτιαξε μόνος του ο Garriot. Τώρα για το μέγεθος της ομάδας, μήπως κάποιους τομείς (πχ μουσική) τους ανέθεσαν σε εξωτερικό συνεργάτη;
 

Stamatimenos

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
2,361
Το Dungeon Siege 2 μάγκες τελικά είναι αρκετά "πιο RPG" από το Diablo 2. Σαν Diablo-clone το ξεκίνησα, αλλά έχει πενταπλάσια quests-sidequests, και μερικά απαιτούν να πας πίσω π.χ. σε "μυστήριες" σπηλιές την ουσία των οποίων αγνοούσες. Έχει και ελαφρώς πιο "πλούσιους" διαλόγους, δεδομένου ότι ουσιαστικά μιλάμε για hack-n&#039;slash.<br> Επίσης είναι πολύ ατμοσφαιρικό, είτε είσαι στη ζούγκλα, είτε στην έρημο, είτε σε generic european-style δάσος, το "νιώθεις". Αν το βρείτε στις εκπτώσεις του θα είναι γύρω στο 1μιση ευρώ, παρ&#039;τε το. (Δυστυχώς χωρίς το expansio)
 

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,920
Σε εβλεπα χθες που το επαιζες και ειπα να το ξανα πιασω αλλα εμπλεξα με το paladins.
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
462
Dungeon siege 1 και 2 αγαπημένα παιχνίδια το 1 μάλιστα το έπαιζα σε coop με την αδερφή μου. Το 3 μεγάλη μουφα......
 
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,354
δεν εχει γαιδουρια, γι αυτο...  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br>καλα, το 3 ηταν τρελλη κονσολιά.
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,018
To Dungeon Siege 2 για μένα νικάει εύκολα το Diablo 2 στους εξής τομείς: level design (στο diablo είναι συνήθως το κλασικό μονότονο και επίπεδο, τετράγωνο-γραμμή-τετράγωνο κτλ.) και αντικείμενα(περισσότερες rarity, πολύ πιο συχνά καλά drops από του diablo). Στα skill trees θα έλεγα ότι είναι περίπου στα ίδια (στο DS2 έχει τις powers που θερίζουν, ενώ στο diablo έχει λίγα παραπάνω βιώσιμα builds λόγω μεγαλύτερου αριθμού αρχικών κλάσεων), ενώ στο online υπερέχει το D2. Αλλά γενικά ναι, έχει περισσότερο ψωμί στο gameplay-rp από τα Diablo.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,210
<blockquote><br>To Dungeon Siege 2 για μένα νικάει εύκολα το Diablo 2 στους εξής τομείς: level design (στο diablo είναι συνήθως το κλασικό μονότονο και επίπεδο, τετράγωνο-γραμμή-τετράγωνο κτλ.) και αντικείμενα(περισσότερες rarity, πολύ πιο συχνά καλά drops από του diablo). Στα skill trees θα έλεγα ότι είναι περίπου στα ίδια (στο DS2 έχει τις powers που θερίζουν, ενώ στο diablo έχει λίγα παραπάνω βιώσιμα builds λόγω μεγαλύτερου αριθμού αρχικών κλάσεων), ενώ στο online υπερέχει το D2. Αλλά γενικά ναι, έχει περισσότερο ψωμί στο gameplay-rp από τα Diablo.<br></blockquote><br><br>Inb4 Northlander unsheathes.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,181
Nope συμφωνώ. Τo Dungeon Siege 2 το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, περισσότερο από το πρώτο, αλλά από ένα σημείο και μετά ήταν αρκετά εύκολο το steamroll των πάντων με το party, και το loot παρά έπεφτε βροχή. <br><br>Και τα δύο για την εποχή τους εξαιρετικά, με το Diablo 2 να μακροημερεύει περισσότερο, παρότι το Dungeon Siege 2 ήταν όντως πιο "παραδοσιακό" RPG.
 
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,354
http://blog.beamdog.com/2016/12/testers-wanted.html<br>(απ το rpgwatch)<br><br>η Beamdog ψαχνει τεστερς για προτζεκτ που δεν εχει ανακοινωθει ακομα. <br>IWD2:EE ισως??? μηπως BG III (μακαρι) ??? καποιο νεο ip?? θα δειξει.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,831
<blockquote><br>http://blog.beamdog.com/2016/12/testers-wanted.html<br>(απ το rpgwatch)<br><br>η Beamdog ψαχνει τεστερς για προτζεκτ που δεν εχει ανακοινωθει ακομα. <br>IWD2:EE ισως??? μηπως BG III (μακαρι) ??? καποιο νεο ip?? θα δειξει.<br></blockquote><br><br>Isometric Real-Time RPG με ήρωα τον Bruce Springsteen σε ένα κυβερνοπάνκικο περιβάλλον όπου οι μόνοι του σύμμαχοι είναι μπλακμεταλλάδες με καρφιά και μπότες Gene Simmons.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,181
<blockquote><br>http://blog.beamdog.com/2016/12/testers-wanted.html<br>(απ το rpgwatch)<br><br>η Beamdog ψαχνει τεστερς για προτζεκτ που δεν εχει ανακοινωθει ακομα. <br>IWD2:EE ισως??? μηπως BG III (μακαρι) ??? <u>καποιο νεο ip?? θα δειξει.</u><br></blockquote><br><br> :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:<br><br>Δεν μπορώ να πω τίποτα. :deal:
 
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,354
ασε τους γριφους γεροντα..<br>οκ, καταλαβαινω οτι δε θα πεις κατι πιο συγκεκριμενο ακομα κι αν σε κερασω διπλη μεριδα στον κτιστακη..<br>ας ρωτησω κατι ετσι οφτοπικ. μηπως εχει καποια σχεση με προσφατο αρθρο σου?? (οχι ο κτιστακης, το πρότζε)
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,204
Καλύτερα να πάνε σε νέο ip. Δεν τους εχω ικανούς να σηκώνουν το βάρος ενός Baldur&#039;s Gate 3.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,181
<blockquote><br>Καλύτερα να πάνε σε νέο ip. Δεν τους εχω ικανούς να σηκώνουν το βάρος ενός Baldur&#039;s Gate 3.<br></blockquote><br><br>Δεν νομίζω κανείς να μπορέσει να σηκώσει το βάρος ενός BG3. Το BG έκλεισε εντελώς με το Throne of Baal, δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να επισκεφτούν αυτήν την περίοδο στο Forgotten Realms έστω και αν είναι spin-off ιστορία. Κάποια πράγματα οφείλουν να έχουν αρχή, μέση, τέλος, όπως και έγινε με το BG Saga. <br><br>Υπάρχουν ΙΡ σχετικά με το Dungeons and Dragons που δεν έχει αγγίξει κανείς για δεκαετίες και το υλικό είναι εκεί για να φτιαχτεί κάτι εξαιρετικό πάνω σε Infinity Engine. Αναφέρομαι (και) στο Raveloft. Ας πιάσουν τη μηχανή γραφικών όπως έφτασε να είναι το Temple of Elemental Evil, ας εφαρμόσουν D&D 5E και θα έχουν κάτι μαγευτικό στα χέρια τους.<br><br>Brother Bruce, δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς. Ο Κτιστάκης είναι πάντα αναγκαίος και επίκαιρος, όπως λέει και το μάνιουαλ.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,831
Ελπίζω στη νέα χρονιά να ανακοινωθεί πως φτιάχνουν νέο World Of Darkness παιχνίδι...<br>Πρόσφατα είχαν και ένα ερωτηματολόγιο σχετικό με WoD...
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,685
<blockquote><br>Ελπίζω στη νέα χρονιά να ανακοινωθεί πως φτιάχνουν νέο World Of Darkness παιχνίδι...<br></blockquote><br>Ώπα ώπα, μην τα λες απότομα αυτά και τρέχουμε τέτοιες μέρες. Παίζει κάτι τέτοιο;<br><br>Νομίζω ότι είχα συμπληρώσει κάποιο ερωτηματολόγιο αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν πρόσφατα.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,831
αυτό εδώ ποστάρανε τις προάλλες :<br><br>https://www.facebook.com/whitewolfpublishing/photos/a.10152207395170465.1073741826.141058250464/10154609059005465/?type=3&theater<br><br>και γω είχα συμπληρώσει ένα άλλο. Αυτό είναι λίγο διαφορετικό.
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,018
<blockquote>Ας πιάσουν τη μηχανή γραφικών όπως έφτασε να είναι το Temple of Elemental Evil</blockquote><br><br>Βασικά την κορυφή την έπιασε η μηχανή στο ID 2.<br>Παύλο επειδή το ανέφερες και σε ένα σχόλιο του άρθρου σου για το planescape (έβαλες το Temple ανάμεσα στα IE games) και μου χτύπησε κάπως περίεργα, το έψαξα και το ToEE χρησιμοποιεί τροποποιημένη μηχανή του Arcanum: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Temple_of_Elemental_Evil_(video_game)<br><br>Εγώ πάντως από τη Beamdog θα προτιμούσα ένα τρίτο Icewind Dale (αν έπιαναν κάποιο καθιερωμένο franchise), έτσι κι αλλιώς πέρα από μικρή σύνδεση μεταξύ τους, το 1 και το 2 είναι αυτόνομες ιστορίες.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,759
Το ToEE δεν χρησιμοποιεί την Infinity Engine.<br><br>Εγώ θέλω "ΕΕ" του Planescape: Torment και του Icewind Dale II. Μετά ας φτιάξουν ότι γουστάρουνε. Και φυσικά τα θέλω με καλή έκπτωση στο GOG για τους κατόχους των αρχικών εκδόσεων.<br><br>Νιντζά Adhan με πρόλαβες.<br>
 
Top Bottom